Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

ESPORT NATJECANJU SE VEĆ PRIDRUŽILO ŠEST POZVANIH RENOMIRANIH MOMČADI

Wed Aug 02 16:05:00 CEST 2017

Zagreb, 2. kolovoza 2017. - Prijave za sudjelovanje u prvom ciklusu kvalifikacija Vip Adria Lige otvorene su do 19. kolovoza, a svi regionalni timovi koji se žele natjecati u Counter Strike: Global Offensive ili League of Legends mogu ispuniti prijave na službenim stranicama Lige. - Binary Dragons, Resistance, Squared, RuR, x25 i ASUS ROG ELITE imena su ponajboljih timova iz regije  za koje se već zna da će sudjelovati u Vip Adria Ligi. Ove subote 5. kolovoza saznat ćemo imena zadnja dva pozvana tima.

Liga počinje odmah nakon što završe četiri kruga online kvalifikacija, a trajat će sve do velikog LAN finala na Reboot InfoGameru koji je na rasporedu krajem studenog. Svaki ciklus kvalifikacija omogućit će jednom timu ulazak u Ligu što znači da svi poraženi timovi iz prvog ciklusa kvalifikacija mogu sudjelovati u sljedećim ciklusima zaključno s 9.rujna kada ćemo saznati zadnje timove koji će osigurati nastup u prvom velikom regionalnom esport projektu.

„Zadovoljni smo kako se cijela priča razvija. Vip Adria Ligi priključili su se timovi koji su se nametnuli svojom profesionalnošću i rezultatima. Sada dolazi onaj zabavni dio kad kroz kvalifikacije pružamo priliku baš svim timovima da izbore svoje mjesto u Ligi i osiguraju si nastup protiv najboljih timova regije. Kroz samu Ligu i tih dva mjeseca dok ne saznamo imena najboljih CS:GO i LoL  timova svi ljubitelji esporta i gaminga imat će priliku uživati u vrhunskom regionalnom esportu  i sadržaju na našem jeziku. Kroz cijelo vrijeme trajanja Lige aktivno ćemo raditi na promoviranju i napretku esporta i razvoju talenata s ovog prostora kojeg neosporno ima", poručio je Vipnetov direktor marketinga, Lordan Kondić.

Za sudjelovanje u Vip Adria Ligi mogu se prijaviti sve momčadi iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Albanije, a dobna granica za ulazak je 16 godina. Također, valja napomenuti kako svaki tim može imati jednog igrača koji nije iz zemalja regije.

Podsjetimo, Vipnet i ESL, najveća svjetska kompanija za esport, potpisali su u svibnju ove godine višegodišnji ugovor o strateškom partnerstvu i najavili pokretanje regionalne esport lige Vip Adria League powered by ESL. Osim toga, Vipnet je u svoju ponudu uključio ESPORTV, prvi televizijski kanal na svijetu koji je u potpunosti posvećen esportu, a svi zaljubljenici u gaming putem ovog kanala na raspolaganju imaju više od 1000 gaming sati akcije s najvažnijih globalnih profesionalnih esport turnira i najatraktivnijih liga kroz godinu.

 

Kontakt za medije:

Darija Petric

PR koordinator

Vipnet korporativne komunikacije

T. +385 1 4691 181

F. +385 1 4691 189

E. komunikacije@vipnet.hr


Natrag