Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

Informacija za medije

25.02.2022

INFORMACIJA ZA MEDIJE


Trenutna potresna situacija koja se događa u Ukrajini nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Suosjećamo sa svima na zahvaćenim područjima, njihovim obiteljima i prijateljima te se iskreno nadamo da će vrijeme pred nama donijeti mir i sigurnost.

Kako bismo našim korisnicima olakšali kontaktiranje bližnjih koji se trenutno nalaze u Ukrajini, omogućili smo besplatne pozive i SMS poruke putem A1 mobilne i fiksne mreže prema svim mrežama u Ukrajini. Korisnicima koji se nalaze u Ukrajini u potpunosti je besplatan roaming, odnosno pozivi, slanje SMS poruka i pristup Internetu. Navedeno vrijedi za privatne A1 i Tomato korisnike na bonove i na pretplatu te za sve poslovne korisnike.
*Navedena mogućnost vrijedi do 30.6.2022.

Također, prema dogovoru sa Stožerom civilne zaštite, prihvatilištu za izbjeglice Motel Plitvice donirali smo mobilne uređaje i SIM kartice s tarifom i data prometom te smo na lokacijama prihvatnih centara u Zagrebu, Osijeku i Varaždinu osigurali besplatan Wi-Fi HOT SPOT. Isto tako, u A1 sjedištu na Vrtnom putu u Zagrebu prikupljale su se donacije zaposlenika (odjeća, hrana i ostale potrepštine) koje je preuzeo Crveni križ te će ih dati onima kojima su najpotrebnije. 


Natrag