Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

Na tržištu počinje djelovati zajednički brend u pružanju telekomunikacijskih i ICT usluga poslovnim korisnicima - Vip Metronet Business Solutions

30.11.2017

Zagreb, 30. studenoga 2017. – U veljači ove godine Vipnet je uspješnim završetkom procesa preuzimanja postao većinski vlasnik Metroneta, a od 1. prosinca 2017. godine okreće se nova stranica u poslovanju Vipneta i Metroneta. Od toga dana na tržištu djeluju pod novim zajedničkim brendom kao jedinstvena cjelina u pružanju telekomunikacijskih i ICT usluga poslovnim korisnicima - Vip Metronet Business Solutions.

 

Vip Metronet Business Solutions spaja najbolje prakse Vipneta i Metroneta, dva cijenjena brenda među poslovnim korisnicima, prepoznata po najvišem stupnju zadovoljstva korisnika, kvaliteti i inovativnim ICT rješenjima. Primarni cilj našeg zajedničkog poslovanja je trajno održati visoku razinu zadovoljstva naših korisnika. Spajanjem portfelja usluga Vipneta i Metroneta, naši poslovni korisnici na raspolaganju imaju apsolutno sve usluge u domeni telekom i ICT sektora, koje su potrebne za moderno poslovanje. Kroz objedinjenu i neovisnu Vip Metronet mrežu povećavamo svoju dostupnost u svim krajevima Hrvatske i unaprijeđujemo kvalitetu naše usluge.

 

Vip Metronet svim poslovnim korisnicima bez obzira na veličinu i opseg poslovanja pruža vrhunsko korisničko iskustvo kroz rješenja prilagođena njihovim potrebama. To osigurava zajednički tim stručnjaka u kojem objedinjujemo najbolja znanja, iskustva i pristup, a s povećanim kapacitetima ćemo moći individualno pristupiti značajno većem broju korisnika. – izjavio je Sanjin Katinić, glavni direktor za segment poslovnih korisnika u Vipnetu i član Uprave Metronet telekomunikacija.

 

Iskustva i očekivanja poslovnih korisnika Vip Metronet ponude

 

Nova Vip Metronet ponuda objedinjena u brendu Vip Metronet Business Solutions predstavljena je u suradnji s korisnicima Vip Metronet telekomunikacijskih i ICT rješenja koji su na panelu iznijeli svoja očekivanja od providera i iskustva u korištenju telekomunikacijskih usluga iz pozicije poslovnih korisnika. Na panelu su sudjelovali Zvonko Kostelić, IS&T manager DHL International d.o.o.,  Matija Krznar, direktor Urban Mobility d.o.o. i osnivač Spin Cityja,  Ivan Milas, voditelj projektne prodaje Alarm automatika d.o.o. i Vedran Šupuković, direktor tvrtke C.I.A.K. d.o.o.

 

DHL je svjetski lider u brzoj dostavi pošiljaka i logistici koji korisnicima nudi raspon inovativnih rješenja na jednome mjestu poznat kao "one-stop-shop". Rasprostranjena DHL-ova mreža povezuje više od 220 zemalja svijeta. Visoka dostupnost, pouzdanost i umreženost lokacija su nam ključne. Naše usluge moraju funkcionirati besprijekorno 24/7 i zato nam je važno imati visoko pouzdanog telekomunikacijskog partnera koji nam može pružiti mobilne, fiksne i ICT usluge na jednom mjestu. – izjavio je Zvonko Kostelić, IS&T manager DHL International d.o.o.

 

Mi se ubrajamo u male tvrtke, ali kao start up pokreće nas ogromna energija, entuzijazam i vizija rasta u budućnosti. Mi trebamo inovativnog partnera koji nas prati u našim ambicijama, vjeruje u nas i tretira nas s istom pažnjom kao da smo velika kompanija i koji nam pruža pametna rješenja za digitalno poslovanje. - izjavio je Matija Krznar, predsjednik Uprave i osnivač Spin Cityja.

 

Alarm automatika d.o.o. regionalni je tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite. Naš core biznis je sigurnost i to je najveća vrijednost koju mi pružamo našim korisnicima - vrhunsku sigurnost i veliku pouzdanost. Svaki naš odgovor na specifični zahtjev krajnjih korisnika, kupaca i cjelokupnog tržišta, nastojimo u potpunosti prilagoditi i personalizirati. Upravo ovakav pristup i mi očekujemo od svojeg providera. - izjavio je Ivan Milas

voditelj projektne prodaje, Alarm automatika d.o.o.

 

C.I.A.K. je grupacija koja djeluje u dva različita sektora – trgovina i ekologija i s velikim brojem partnera. Ubrajamo se u velike tvrtke i s obzirom na širinu segmenata i kompleksnost poslovanja, od providera nam je osim svih telekomunikacijskih usluga na jednom mjestu,  izuzetno važna spremnost na savjet u svakom trenutku. Već godinama koristimo usluge i Vipneta i Metroneta i očekujemo da će ta usluga sada biti podignuta na još višu razinu. - izjavio je Vedran Šupuković, direktor tvrtke C.I.A.K. d.o.o.

 

 

 

Kontakt:

Darija Petric

PR koordinator

Korporativne komunikacije Vipneta

T. +385 1 4691 188

M. +385 1 4691 188

E. komunikacije@vipnet.hr


Natrag