Sponzorstva
 

Adria

A1 Adria League powered by ESL je regionalna esport liga koju je A1 pokrenuo 2017. u suradnji s najvećom esport kompanijom na svijetu - ESL. 

 

Trči uz A1

Postoje sportovi kojima ćeš oblikovati tijelo i sportovi koji će promijeniti tvoj način razmišljanja. Trčanje će učiniti oboje. I još puno više.

Arhiva

Saznaj što smo još sponzorirali proteklih godina.

Aktualna događanja:

Dota Pit Minor / 22. - 28. 4.

AMD SAPPHIRE Dota Pit Minor je prestižni turnir u igri Dota 2 koji okuplja ponajbolje svjetske timove u splitskoj Spaladium Areni. S nagradnim fondom od 300.000 dolara, riječ je o najvećem regionalnom esport turniru koji Hrvatsku stavlja na svjetsku esport kartu.

A1 Hrvatska partner je ovog turnira  koji predstavlja veliki doprinos razvoju domaće, ali i regionalne esport scene. Radi se o natjecanju koje je dio Dota Pro Circuita, sustava turnira na kojima timovi prikupljaju bodove kako bi se natjecali na turniru The International koji već godinama ima najveći nagradni fond u esportu. Osim toga, pobjednik će osigurati mjesto i na sljedećem major turniru u Dota Pro Circuitu te tako dobiti priliku za osvajanje još više bodova.

Ove godine, Dota Pit Minor je na rasporedu od 22. do 28. travnja, a organizira ga domaća tvrtka One Game Agency. 
 

CS Adria Clan Championship / 20. 4.

CS Adria Clan Championship powered by A1 je veliko regionalno prvenstveno u igri Counter Strike: Global Offensive. Ove godine, prvenstvo se održava tijekom ožujka i travnja u tri faze: kvalifikacije, online natjecanje i LAN završnica koja je na rasporedu 20. travnja u Clan Gaming centru u Splitu. Nagradni fond iznosi 30.000 kuna, a pola tog iznosa ide pobjedniku.

Prijenos svih mečeva dostupan je na CSadria Twitch.tv kanalu i Facebook stranici, a tijekom natjecanja se organiziraju i nagradne igre te druga događanja za gledatelje. Glavni partner natjecanja je A1 Hrvatska.