Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

A1 SafeNet od sada štiti i sve korisnike na bonove

08.04.2024

Zagreb, 8. travnja 2024. – A1 korisnicima na bonove odsad je dostupan A1 SafeNet - efikasno sigurnosno rješenje koje omogućuje bezbrižno korištenje interneta i zaštitu podataka na svim korisnikovim uređajima spojenima na A1 mobilnu i fiksnu mrežu.

 
A1 SafeNet štiti od sumnjivih web stranica, zlonamjernog softwarea, virusa i neovlaštenog pristupa osobnim podacima, kao i sve mobilne aplikacije, operativni sustav telefona, društvene mreže i sadržaj e-maila. Zaštita je povezana sa SIM karticom na mobilnoj mreži te ostaje aktivna čak i prilikom prebacivanja SIM kartice u drugi uređaj. Kod kreiranja hotspota također su zaštićeni svi spojeni uređaji. Ova zaštita implementirana je direktno na A1 mreži, pa ne zahtijeva preuzimanje ili instalaciju aplikacija, a kako se baza zlonamjernih web stranica neprestano ažurira i zaštita je uvijek ažurna. U slučaju pokušaja pristupa zlonamjernim web stranicama korisnici će primiti upozorenje koje sprječava daljnje otvaranje potencijalno opasnih sadržaja za njihov uređaj i osobne podatke.


„Sigurnosne prijetnje s kojima se susrećemo online sve su sofisticiranije i ponekad ih je teško prepoznati, osobito kad s njima u doticaj dolaze djeca i starije osobe. Zato smo našu A1 SafeNet uslugu proširili i na korisnike na bonove, što je još jedan korak naprijed u pružanju visoke razine sigurnosti i još boljeg korisničkog iskustva. Vjerujemo da tehnologija pruža najviše kada je koristimo odgovorno, stoga uz slogan #BoljiOnline nastavljamo pomagati i educirati naše korisnike te im nuditi napredna sigurnosna rješenja kako bi internet postao sigurnije i pozitivnije mjesto za sve sudionike digitalnog društva“, izjavila je Iva Babić, rukovoditeljica marketinga proizvoda i razvoja poslovanja u A1 Hrvatska.


A1 SafeNet korisnik jednostavno aktivira i njime upravlja putem Moj A1 aplikacije, a ugovorne obveze nema. A1 korisnici na bonove mogu surfati sigurnije i bez brige za samo 0,99 EUR mjesečno, a osim putem Moj A1 aplikacije mogu uslugu aktivirati i slanjem SMS-a SAFENET na 13270. 


Natrag