Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

Uz automatsku obnovu bona još bezbrižnije kroz novu školsku godinu

2017-09-07 15:51:00.0

Putem svog pretplatničkog računa Vip korisnici sada mogu obnoviti račun Vipme korisniku bonova putem aplikacije Moj Vip jednokratno ili odabrati automatsku mjesečnu obnovu na željeni dan, a prebačeni iznos naplatit će se na sljedećem pretplatničkom računu. Primjerice, roditelj koji je Vip pretplatnik, putem mobilne aplikacije Moj Vip ili portala Moj Vip odabire dan u mjesecu kada svom školarcu želi automatski obnoviti Vipme prepaid račun određenim iznosom i više ne mora razmišljati o tome. Ukoliko želi promijeniti dan u mjesecu i iznos automatske nadoplate, idući mjesec može promijeniti iznos i dan nadoplate. Mobilna aplikacija Moj Vip je dostupna na Google Playu i App Storeu, a postojeći korisnici trebaju ažurirati aplikaciju kako bi koristili novu funkcionalnost.

 

Jednostavna obnova računa i potpuna kontrola troška

Princip automatske obnove bona Vipme korisničkog računa jednostavan je i praktičan, pruža potpunu kontrolu troška, a sve što je potrebno napraviti jest unijeti Vipme broj koji se želi obnoviti te odabrati visinu bona i željeni dan u mjesecu kada će se vršiti automatska nadoplata bona.

 

Nema da nema uz nove Vipme tarife

Vipme korisnici u novu školsku godinu ulaze potpuno rasterećeni, jer osim novih tarifa na bonove Za Zen, Za Chill, Za Snap i Za Ziv, hrpu megabajta, minuta i SMS-ova omogućuju i dodatne „snack" opcije koje su prilagođene svačijem budžetu. „Snack" opcije omogućuju Vipme korisnicima fleksibilnu i povoljnu nadoplatu računa već od 3 kune, a moguće ih je aktivirati putem SMS poruke, aplikacije Moj Vip, web stranice i jedinstvenog Instagram „snack" aparata.

 

Kontakt za medije:

Darija Petric

PR koordinator

Vipnet korporativne komunikacije

T. +385 1 4691 181

F. +385 1 4691 189

E. komunikacije@vipnet.hr


Natrag