Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

Vipnet uveo mogućnost digitalne obnove bona skeniranjem koda

18.07.2017

Zagreb, 11. srpnja 2017. - Vipme i Tomato korisnici bonova svoj račun mogu obnoviti jednostavnim skeniranjem koda mobilnim uređajem, umjesto dosadašnjeg upisivanja 14-znamenkastog broja. Ova funkcionalnost izuzetno pojednostavljuje proces obnove bona za korisnike.

 

Skeniranje kôda dostupno je u sklopu mobilnih aplikacija Moj Vip i Moj Tomato, koje se mogu preuzeti na App Store (iOS) i Google Play (Android) trgovinama čime pretipkavanje koda za obnovu računa s bonova postaje prošlost za vlasnike pametnih telefona.

 

Jednostavan i praktičan način obnove računa

 

Princip digitalne obnove Vipme ili Tomato računa je jednostavan i praktičan. Jednim klikom na ikonu unutar Moj Vip ili Moj Tomato aplikacije korisnicima se automatski pokreće kamera, koja prepoznaje znamenke na slipu, skenira ih i ubacuje u polje u aplikaciji. Klikom na gumbobnovi korisnik zaključuje proces obnove bona.


„U Vipnetu je korisnik u središtu svega što radimo te stalno tražimo nove načine kako osigurati najbolje korisničko iskustvo. Ova funkcionalnost samo je jedan primjer kako digitalna tehnologija može značajno pojednostaviti obavljanje nekih stvari koje su zapravo dio obične svakodnevnice. Kao lideri u inovaciji, u Vipnetu ćemo nastaviti poticati razvoj i primjenu novih i uzbudljivih tehnologija na svim razinama s ciljem digitalizacije korisničkog iskustva ," poručio je Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja Vipneta.

 

Osim digitalne obnove računa, Moj Vip i Moj Tomato aplikacije korisnicima bonova omogućuju brz i jednostavan uvid u stanje na računu, datum isteka bona, tarifni model i mogućnost promjene tarifnog modela, pregled iskorištenih minuta, megabajta i SMS-ova, kao i ostale pogodnosti.

 

Kontakt za medije:

Darija Petric

PR koordinator

Vipnet korporativne komunikacije

T. +385 1 4691 181

F. +385 1 4691 189

E. komunikacije@vipnet.hr


Natrag