Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

PlanetSport kreće s emitiranjem zabavno-sportskog TV formata autora Roberta Knjaza

12.10.2018

Prvi TV format pod nazivom Oblomir Gombalo–Dekstroza, kreće s emitiranjem od ponedjeljka, 15. listopada, u 20.00 h i poziva gledatelje na bavljenje sportom kroz neobičnu vještinu tehniciranja nogometnom loptom. Emisija će prikazati najvještije hrvatske nogometne freestyler-e, koji će zagrebačkim ulicama tehnicirati s nogometnom loptom pokušavajući izbjeći brojne i neobične prepreke. Pri tom, ako im lopta padne, morat će odraditi kaznu. Da stvar bude zabavnija, sve će se odvijati uz komentare i poruke podrške.

Drugi TV format pod nazivom Nogometne priče, sadrži deset epizoda i emitirat će se svaki ponedjeljak, od 22. listopada, u 20.00 h. U emisiji će domaćin Robert Knjaz ugostiti svojedobno slavne hrvatske nogometaše koji su ili nestali iz javnog života ili imaju posebnu i osebujnu nogometno–životnu priču. 

Podsjećamo da se UEFA Liga prvaka, najuzbudljivije klupsko nogometno natjecanje na svijetu, u iduće tri godine ekskluzivno može pratiti na svim A1 TV platformama, a utakmice iz najsuvremenijeg PlanetSporta studija u regiji analiziraju voditelj Joško Jeličić i sukomentator Stipe Pletikosa, uz pomoć VR i AR tehnologije. Utakmice 3. kola na rasporedu su u utorak i srijedu, 23. i 24. listopada, s početkom u 18.55 i 21 sat. 

Osim UEFA Lige prvaka, na PlanetSport kanalima, gledatelji će moći uživati u utakmicama hrvatske vaterpolske reprezentacije. Već 23. listopada u izravnom prijenosu emitirat će se utakmica iz Šibenika između Hrvatske i Rumunjske. Uz reprezentaciju tu su i utakmice domaćeg vaterpolskog prvenstva i Kupa kao i hrvatska rukometna Premijer liga, utakmice Medveščaka u EBE ligi,  dokumentarni filmovi o najvećim sportskim zvijezdama, kao i najveći svjetski boksački mečevi, od Rocky Marciana preko Muhameda Alija i Sugar Raya  pa do Mikea Tysona. PlanetSport programi će također pokrivati i program posvećen mladima, koji će promovirati juniorske i kadetske kategorije domaćih sportova. Pod sloganom ‘Budućnost uživo’ pratit će se najtalentiraniji hrvatski sportaši i sportašice nadolazećih generacija.

Dodatno, ako se odmah aktivira, paket sportskih programa na PlanetSportu dostupan je bez naknade do 31. listopada 2018. Više o paketu na linku: https://planetsport.a1.hr/

Kontakt za medije: Darija Petric, M: 091 469 1188, T:  01 4691 181, E:  komunikacije@A1.hr
 


Natrag