Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

Preuređeni Vip centar u zagrebačkoj Gajevoj ulici donosi potpuno novo korisničko iskustvo

15.12.2017

Zagreb, 15. prosinca 2017. Ovog je tjedna s radom započeo novi, preuređeni Vip centar u Gajevoj ulici u Zagrebu, a svečano otvorenje na atraktivnoj lokaciji u samom središtu grada obogatili su svojim koncertom zbor Izvor i Mia Dimšić, koja je uz gitarsku pratnju Ante Gele okupljene provela kroz glazbenu bajku izvodeći neke od najpoznatijih božićnih pjesama.

 

Svojevrsni je to poklon Vipneta svim postojećim i novim korisnicima povodom Adventa u Zagrebu, a svojom im ponudom nudi sasvim novi korisnički pristup prodajnom mjestu u sektoru telekomunikacija. Posjetiteljima Vip centra u Gajevoj dostupne su najsuvremenije konvergentne telekomunikacijske usluge i tehnologije, uz stručno vodstvo i pomoć Vipnetovih djelatnika od samog ulaska u centar. Za posebno korisničko iskustvo u preuređenom Vip centru zaduženo je Vipnetovo stručno osoblje s fokusom na svakog pojedinačnog sadašnjeg ili budućeg korisnika. Prilikom dolaska korisnika očekuje djelatnik koji će ga provesti kroz centar i predstaviti mu i predložiti najbolje usluge i rješenja sukladno njegovim potrebama.

 

„Otvorenjem najmodernijeg Vip centra u samom srcu Zagreba u mogućnosti smo svim sadašnjim i budućim korisnicima Vipneta pružiti sveobuhvatnu uslugu na jednome mjestu uz još interaktivniji pristup. Briga o korisnicima glavna nam je zadaća u Vipnetu, a stvaranjem ovakvog okruženja koje u potpunosti omogućuje personalizirani pristup, cilj nam je unaprijediti korisničko iskustvo i zadovoljstvo", poručila je Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika u Vipnetu.

 

U prizemlju Vip centra je izložbeni dio s uređajima, kako bi korisnici iz prve ruke mogli isprobati novitete i uređaje iz ponude dok na velikom interaktivnom video zidu mogu pregledati TV programe iz Vip TV ponude.  U prizemlju je i Trend Hub zona u kojoj korisnici imaju pristup high tech proizvodima i digitalnim inovacijama, pa tako korisnici trenutno mogu isprobati 4D stolac VR naočalama. Tijekom blagdana korisnici mogu iskušati i AR (augemented reality) fotkaonu u prizemlju te se fotografirati s prigodnim božićnim likovima nakon čega dobivaju uokvirenu fotografiju i gif koji mogu podijeliti s prijateljima na društvenim mrežama. Na prvom katu u digitalnoj zoni korisnici mogu tijekom boravka u Vip centru pregledati ponudu filmova i serija Vip NOW usluge na tabletima.

 

 

 

Uz doček Vipnetovog djelatnika pri samom ulasku u prodajni prostor, posjetiteljima novog Vip centra na prvom katu je na raspolaganju je i IT guru koji korisnicima pruža tehničku potporu za primjerice cloud usluge, korištenje mobilnog interneta ili pak savjete oko korištenja smartphone uređaja i digitalne tehnologije. Za poslovne korisnike osmišljena je biznis zona u kojoj mogu dobiti sve informacije o ponudi koje ih zanimaju.

 

Adventski koncert pratili i posjetitelji tunela Grič

 

Koncert povodom otvorenja najmodernijeg Vip centra u Gajevoj pratili su i brojni posjetitelji tunela Grič putem online streaminga na velikom ekranu. Popularna zagrebačka podzemna atrakcija od prošlog je tjedna pokrivena Vipnetovom superbrzom 4G mrežom, a svim posjetiteljima omogućuje dijeljenje adventskih doživljaja u realnom vremenu, uz nesmetano surfanje i uspostavljanje telefonskih poziva. Kako je bilo na otvaranju novog Vip centra u Gajevoj pogledajte u snimci live prijenosa na LINKU

Spomenimo i kako je koncept novouređenog prodajnog prostora Vipnet realizirao u suradnji s agencijama Bruketa&Žinić&Grey i Brigada.

 

 

Kontakt:

Darija Petric

PR koordinator

Korporativne komunikacije Vipneta

T. +385 1 4691 188

M. +385 91 4691 188

E. komunikacije@vipnet.hr

 


Natrag