Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

World Teleport Association dodijelila najvišu razinu izvrsnosti A1 Aflenz satelitskoj zemaljskoj postaji

03.03.2021

Tier 4 razina certifikacije potvrda je izvrsnosti i najviših standarda sigurnosti, rendundacije i nadzora te primjene najnovijih tehnoloških rješenja u automatizaciji procesa i osiguravanju kontinuiteta pružanja usluga. Samo nekoliko pružatelja usluga u svijetu ima mogućnost i iskustvo u pružanju pouzdane satelitske komunikacije dostupne diljem svijeta. A1 Telekom Austria Grupa, s više od 40 godina iskustva,  jedan je od vodećih europskih pružatelja satelitskih usluga i njima pokriva više od 80 posto svjetskog stanovništva. Elena Petrova, direktorica odjela za veleprodaju emitiranja u A1 Telekom Austria Groupi naglašava: „Glavni cilj odjela za veleprodaju emitiranja u A1 je kontinuirano unaprjeđenje poslovanja te pružanje najsigurnije i najpouzdanije tehničke usluge partnerima diljem svijeta. U tom smislu, postupak dobivanja certifikata četvrte razine bio je izuzetno važan za nas. Priznanje WTA-a dokazuje našu izvrsnost u upravljanju zemaljskom postajom i potvrđuje vodeću poziciju u Europi, Aziji i SAD-u. Još jedan dokaz za to su pozitivne povratne informacije naših klijenata - njihovo povjerenje, suradnja i volja da odaberu veleprodaju emitiranja u A1 Telekom Austria Grupi kao svog glavnog tehničkog partnera“.

„Zaželjeli smo dobrodošlicu A1 Telekom Austria Groupi u obitelj operatora koji su proveli certifikaciju svojih postrojenja, tehnologije i operativnih postupaka“, izjavio je izvršni direktor WTA Robert Bell te dodao: „Neovisna procjena i validacija zasnovana je na definiranim standardima prema kojima se razlikuju i izdvajaju vrhunski operatori zemaljskih postaja. Osim toga, certifikat je jamstvo klijentima da će dobiti kvalitetu usluge koju i očekuju."
 

World Teleport Association

World Teleport Association udruženje je pružatelja satelitskih komunikacijskih usluga. Članovi su inovativni svjetski operatori satelitskih zemaljskih postaja, od manjih i neovisnih do multinacionalnih kompanija i globalnih pružatelja usluga. WTA je posvećena zalaganju za interese operatora zemaljskih postaja na globalnom telekomunikacijskom tržištu i promicanju izvrsnosti u poslovnoj praksi, tehnologiji i operacijama satelitskih zemaljskih postaja.
 

A1 Telekom Austria Group 

A1 Telekom Austria Group, vodeći je pružatelj digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u Srednjoj i Istočnoj Europi s oko 25 milijuna korisnika. Kompanija posluje u sedam zemalja: Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Bjelorusiji, Sloveniji, Republici Sjevernoj Makedoniji i Srbiji. S više od 18.000 zaposlenika i modernom širokopojasnom infrastrukturom omogućuje digitalno poslovanje i način života. A1 Telekom Austria Group, sa sjedištem u Beču, europska je podružnica tvrtke América Móvil, jednog od najvećih svjetskih pružatelja usluga.


 

Kontakt za medije: 
Igor Duić     
M: 091 4959 111     
E:  komunikacije@A1.hr


Natrag