Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

A1 Hrvatska omogućila velikim poslovnim korisnicima potpunu fleksibilnost u odabiru mobilnih usluga

01.10.2021

 

Zagreb, 1. listopada 2021. – Veliki poslovni korisnici po prvi su puta u Hrvatskoj dobili  slobodu i fleksibilnost u dizajniranju mobilnih usluga prema vlastitim, specifičnim potrebama. A1 Hrvatska prilagodila je poslovne procese velikim poslovnim korisnicima koji sada u suradnji sa stručnjacima iz A1 mogu birati vrstu i opseg usluga koje koriste u skladu sa svojim potrebama. 


Novi portfelj za korisnike s 20 i više poslovnih usluga nastao je na temelju istraživanja tržišta, osluškivanja potreba i navika korisnika. Cilj je, uz ostale ICT usluge i pametna rješenja, kompanijama omogućiti da se fokusiraju na svoje poslovanje sa za njih krojenim uslugama na najmodernijoj mobilnoj infrastrukturi. „Poslovni svijet u Hrvatskoj susreće se s mnogim izazovima istovremeno provodeći digitalnu transformaciju kao osnovu za osiguravanje kontinuiteta poslovanja, ali i povećanje efikasnosti. Upravo je uloga A1 Hrvatske da im to pojednostavi i olakša s digitalnim uslugama te s pouzdanom i sigurnom povezivosti u mjeri i na način kako to diktira poslovanje tih kompanija“, naglasio je Ivan Gabrić, glavni direktor za poslovne korisnike A1 Hrvatska.  


Novi portfelj usluga za velike poslovne korisnike konceptualno je drugačiji od dosadašnjih i onoga što se trenutačno nudi na tržištu. Umjesto striktno definiranih tarifnih modela, korisnik sam definira kako će u konačnici izgledati njegova usluga. Osnova je govorna, podatkovna ili m2m (eng. machine to machine) tarifa koju može nadograditi s dodatnim uslugama i tako kreirati potpuno prilagođen paket usluga. Iznimna fleksibilnost omogućava prilagodbu mobilne usluge do najsitnijeg detalja i odabira točno onoliko jedinica (MB/GB, minuta razgovora i SMS-a) koliko korisniku treba za nesmetano poslovanje. 


Individualan pristup i prilagođavanje poslovanju korisnika, inovacija je na hrvatskom tržištu. Točnost, transparentnost i fleksibilnost uz najmoderniju optičku i 5G infrastrukturu osiguravaju vrhunsko poslovno korisničko iskustvo. Upravo ulaganjem i razvojem usluga za poslovne korisnike, A1 Hrvatska doprinosi ubrzanoj digitalizaciji kao temelju gospodarskog oporavka, razvoja i globalne konkurentnosti. 


Natrag