Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

A1 Telekom Austrija Grupa i Netflix objavili strateško partnerstvo

19.10.2023

Zagreb, 19. listopada 2023. – A1 korisnicima donosi najbolje korisničko iskustvo i TV sadržaj što potvrđuje partnerstvo A1 Telekom Austrija grupe i Netflixa. Najpopularnija streaming platforma stiže A1 korisnicima na šest tržišta počevši s Austrijom, a zatim slijede Bugarska, Hrvatska, Sjeverna Makedonija, Srbija i Slovenija.

Novim strateškim partnerstvom zadovoljan je predsjednik Uprave A1 Telekom Austria Grupe Alejandro Plater: "Uvijek se trudimo uključiti najtraženije digitalne servise u A1 ponudu. Partnerstvo s Netflixom potvrđuje naša kontinuirana ulaganja u najbolje korisničko iskustvo na tržištima na kojima poslujemo.“ Maja Porczyńska, voditeljica partnerstava i poslovnog razvoja za srednju i istočnu Europu u Netflixu istaknula je: „Sretni smo što započinjemo ovo novo partnerstvo između Netflixa i A1 Grupe prvo u Austriji, a uskoro i u drugim zemljama u regiji. Donosimo najbolje od zabave gledateljima diljem svijeta i, zahvaljujući ovoj suradnji, A1 korisnici imat će još lakši pristup filmovima, serijama i igrama iz udobnosti domova i na svim svojim uređajima."

Početkom iduće godine Netflix stiže i A1 korisnicima u Hrvatskoj, najavio je predsjednik Uprave A1 Hrvatska Jiří Dvorjančanský: „Korisnici mobilnih i fiksnih usluga će jedini u Hrvatskoj u sklopu A1 paketa imati Netflix na svim svojim uređajima. Za njih pripremamo i posebne promotivne ponude.“ 

A1 korisnici u Hrvatskoj bit će na vrijeme obaviješteni o svim pogodnostima koje im ova suradnja donosi. 


Natrag