Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

Goran Angjeleski novi je glavni direktor za financije A1 Hrvatska i A1 Makedonija

29.06.2022Zagreb, 29. lipnja 2022. – Nakon tri godine provedene u A1 Hrvatska na poziciji glavnog direktora za financije Goran Manestar nastavio je karijeru izvan kompanije, a na njegovo mjesto dolazi Goran Angjeleski, koji je bio direktor financija i kontrolinga u A1 Makedoniji. 

Goran Angjeleski karijeru je započeo u Makedonskom Telekomu 2006. godine. Godinu dana kasnije prelazi u A1 Makedonija, odnosno tadašnji Vip operator. Karijerni put unutar kompanije vrlo brzo gradi kroz niz rukovodećih pozicija u financijskom sektoru te je dio užeg tima tijekom akvizicija i integracija trećeg mobilnog i više kabelskih operatora na makedonskom tržištu kao i implementacije procesa nakon akvizicija. Od početka klasterske suradnje kompanija u Hrvatskoj i Makedoniji bio je odgovoran za uspostavu i financijsko praćenje sinergijskih procesa. „Goranu Angjeleskom želim dobrodošlicu na novoj poziciji unutar klastera. Siguran sam da će svojim iskustvom i poznavanjem kompanija doprinijeti daljnjem razvoju poslovanja u Hrvatskoj i Makedoniji te unaprijediti koordinaciju svakodnevnih poslovnih aktivnosti unutar klastera“, istaknuo je Jiří Dvorjančanský, član Uprave i glavni direktor A1 Hrvatska. Goran Angjeleski dodao je kako vjeruje da će zahvaljujući iskustvu i poznavanju procesa unutar klastera doprinijeti stabilnom i uspješnom poslovanju kompanija u ova neizvjesna vremena: „Nastavit ćemo raditi na efikasnosti u upravljanju troškovima te implementaciji digitalnih procesa kako bismo osigurali održivost poslovanja i bili spremni na sve vanjske izazove“. 

Goran Angjeleski poziciju glavnog direktora za financije klastera A1 Hrvatska i A1 Makedonija preuzima od 1. srpnja 2022.    


Natrag