Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

Otvoren A1 STEMfemme program namijenjen isključivo studenticama STEM fakulteta

20.02.2023

 

I ove godine A1 Hrvatska poziva studentice STEM fakulteta (FER, PMF, FOI, TVZ, FERIT, VVG i srodni fakulteti) da se prijave na  STEMfemme program kroz koji nude osam tjedana plaćene stručne prakse. Na natječaj se mogu prijaviti studentice 3., 4., i 5. godine studija, a pet odabranih dobit će priliku raditi na konkretnim projektima uz primjenu najnovijih tehnologija i podršku mentora. Također, studentice će uz plaćenu praksu dobiti i stručnu edukaciju te se mogu, bez prethodnih provjera, prijaviti za A1 Start pripravnički program kroz koji im se nudi prilika i dužeg ostanka u kompaniji. 


Iskustvo će stjecati u radu s alatima i programskim jezicima poput Power BI, SQL-a, naprednog Excela, Python-a i R-a. Također upoznat će se s data analitikom te raditi u međunarodnom okruženju i proći niz edukacija koje uključuju agilne načine rada i razvoj vještina vezanih za upravljanje procesima i odnosima unutar timova. 


Misija A1 Hrvatska, kao jednog od tehnoloških lidera u telekom industriji je razvojem tehnologije i stvaranjem digitalnog društva svima pružiti jednake mogućnosti za učenje, stvaranje i napredak. Raznolikost u radnom okruženju jedan je od ciljeva održivosti A1 Hrvatske. U kompaniji je zaposleno 44 posto žena i 56 posto muškaraca. Također, potiču žene na STEM zanimanja i razvoj karijera promičući jednake prilike i raznolikost u STEMu. Kontinuirano ulažu u edukaciju (reskilling i upskilling) i potiču zaposlenike na razmjenu stečenih znanja.


Prijave na A1 STEMfemme natječaj traju do 8. ožujka. Program će započeti 10. travnja te će trajati do 4. lipnja 2023. godine.
Više o samom natječaju na možete saznati na A1 STEMfemme.


Natrag