Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

Ovoga vikenda gejmaj sa zvijezdama rukometnog kluba PPD Zagreb

09.09.2022

 

A1 Hrvatska pripremio je uzbudljivi gejmerski vikend za sve gejmere i gejming entuzijaste. Ovog vikenda, od 9. do 11. rujna ispred City Centra One West dolazi A1 Gaming Hub u kojem će se posjetitelji svih uzrasta moći okušati u popularnim video igrama i odmjeriti snage sa svojim omiljenim gejmerima ali i poznatim rukometnim zvijezdama.


Nadolazeći gejming vikend u jednom od omiljenih shopping centara Zagrepčana nije rezerviran samo za esport entuzijaste, već i za fanove  sporta, a posebno rukometa jer će glavne zvijezde ovog gejmerskog meetupa biti proslavljeni rukometaši rukometnog kluba PPD Zagreb! 


Tako će se gejmerskim  okršajima u subotu i nedjelju u 16 sati pridružiti proslavljeni reprezentativac, kapetan kluba i najbolji obrambeni igrač svijeta, Jakov Gojun te jedan od najperspektivnijih mladih igrača i reprezentativac Zvonimir Srna. 


A1 Hrvatska pobrinuo se i da gejmerski okršaji postanu još napetiji. Naime, uz rukometne zvijezde, Gaming Hub će posjetiti i domaći gejmeri. U subotu, 10. rujna, od 13 do 16 sati, A1 Gamig Hub posjetit će GallaSandalla s kojim će se svi zainteresirani imati priliku družiti, ali i odigrati partiju Forntnite-a, dok u nedjelju od 11 do 14 sati za sve Brawl Stars fanove dolazi popularni gejmer Lavvek. 


Nastavak je to putovanja gejming postaje pod organizacijom A1 Hrvatska u sklopu početka jubilarne desete sezone vodeće regionalne gaming lige - A1 Adria League. A1 Gaming Hub opremljen je računalima, PS5 i mobilnim uređajima, a u kojem će svi zainteresirani moći odigrati neke od najpoznatijih gejmerskih naslova kao što su Fortnite, Brawl Stars ili FIFA22.


Natrag