Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

A1 Adria Liga donosi vrhunski gaming sadržaj u sklopu Reboot Online Games Weeka powered by A1

19.11.2020

Sedam dana po osam sati programa dnevno, paralelno iz tri različita studija uistinu bi trebalo zadovoljiti apetite svih ljubitelja gaminga u regiji, a ljubitelji esport natjecanja doći će na svoje prateći live stream powered by A1 na kojem očekujemo uzbudljivo finale šeste sezone A1 Adria Lige.

Od četvrtka do nedjelje odigrat će se finalni mečevi regionalnog esport natjecanja u četiri igre: FIFA21, CS:GO, Clash Royale te Brawl Stars. Ako znamo da je proljetna peta sezona polučila rezultate bolje nego treća i četvrta zajedno, interesa fanova i majstorija natjecatelja nikako ne bi trebalo nedostajati ni u predstojećem online finalu šeste sezone čiji ukupni nagradni fond iznosi preko 130.000 kuna!

Osim tehničke podrške s najmodernijom fiksnom infrastrukturom s brzinom interneta do čak 1 Gbps, tu je ponovno i A1 5G mreža koja je svoje prednosti premijerno pokazala prije godinu dana upravo u gejmerskom okruženju. I ove će godine na A1 5G mreži gigabitnih brzina i minimalne latencije, poznati gameri Lavvek i INDER45 igrati Brawl Stars, a PvtMole i Oak zaigrati Clash Royale i to protiv gledatelja. Koliko su bolji i brži na 5G-u svi mogu saznati idući četvrtak i petak. Tijekom tjedna gledatelji će moći zaigrati i PES eFootball i CS:GO 2v2 turnire, gledati streamove s gostima kao što su sprEEEzy, DoubleAIm, PvtMole!

Također, bit će atraktivnih natječaja s vrijednim nagradama, zanimljivih panela, a cijeli događaj će uz zabavni štih imati i nekoliko humanitarnih akcija. Pripremite se za tjedan koji domaći gameri ne smiju propustiti!

Detalje o Reboot Online Games Weeku powered by A1 naći ćete ovdje, a sve o A1 Adria Ligi pratite na web stranici a1adrialeague.com te društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, Twitch.tv i YouTube. Kombinacija superbrzog interneta i kvalitetnog sadržaja kroz cijeli tjedan, od 23. do 29. studenog, jamac su da gameri iz Hrvatske i regije neće ostati zakinuti za najbolje iskustvo na kakvo su navikli.

 

KONTAKT
Igor Duić    
Korporativne komunikacije A1 Hrvatska 
M. +385 91 4959 111
E. communications@a1.hr 
W. www.a1.hr 
 


Natrag