Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

Završne utakmice fantastičnih rukometašica dostupne za sve A1 TV korisnike

14.12.2020

Zagreb, 14. prosinca 2020. – Mjesec darivanja poklopio se s fenomenalnim nastupima rukometnih reprezentativki na Europskom prvenstvu za žene u Danskoj. Stoga A1 Hrvatska daruje sve korisnike TV usluge završnim nastupima rukometašica. Kanal PlanetSport 1 s prijenosima utakmica od danas je dostupan u svim TV paketima kako bi korisnici mogli uživati u nastupima rukometašica. 
 

Hrvatske rukometašice na korak su do polufinala Europskog rukometnog prvenstva u Danskoj. Fenomenalnim igrama i snažnim vanjskim udarcima, Ćamila Mičijević uvrštena je i u najbolju sedmorku prvoga kruga, a uz pratnju ostalih igračica, neviđenim obranama vratarke Tee Pijević i uz vodstvo izbornika Nenada Šoštarića pokorile su protivnice te postale glavna senzacija i iznenađenje Europskog rukometnog prvenstva. Pobjedama protiv odličnih Mađarica, jakih Srpkinja te aktualnih svjetskih prvakinja Nizozemki osigurale su ulazak u drugi krug natjecanja. Svi A1 TV korisnici moći će uživati u završnim nastupima hrvatskih rukometašica – uz susret protiv Njemica, svi se nadamo i u polufinalu pa i finalu. PlanetSport 1 do kraja tjedna dostupan je u svim TV paketima na kabelskoj, IPTV i satelitskoj tehnologiji za A1 TV korisnike.
 

Hrvatske „kraljice šoka“, kako su prozvane na prvenstvu, pomrsile su račune gotovo svim protivnicima. U četvrtak su nastavile svoj pobjednički niz protiv Rumunjki, dok su u subotu ipak izgubile od favoritkinja prvenstva Norvežanki. Sljedeće su na redu, za ulazak u polufinale, dobro poznate protivnice Njemice. Za tu ključnu utakmicu stiže i Podravkina igračica Dejana Milosavljević koja će biti sjajno pojačanje djevojkama na vanjskim pozicijama. Upravo će taj susret u utorak biti prvi dostupan svim A1 TV korisnicima u njihovom osnovnom TV paketu. 
 


Natrag