Posao u A1

Provjeri koje su trenutno otvorene pozicije, kako poslati otvorenu molbu za posao i kako izgleda naš proces zapošljavanja.

Studenti i pripravnici

Kod nas trenutno radi preko 400 studenata – započni i ti svoju karijeru s nama! 

A1 Hrvatska Life

Kako je raditi u A1, kakva je naša kultura i što najviše volimo u svom poslu - saznaj kroz priče naših zaposlenika! 

Pogodnosti u A1

Vodimo brigu o našim zaposlenicima kako bi se oni mogli posvetiti našoj misiji, ali i svemu onome što im je važno u životu.

Mi smo A1 Hrvatska

 

Već smo 19 godina ponosni član A1 Telekom Austria Grupe, vodećeg pružatelja digitalnih servisa i komunikacijskih rješenja u središnjoj i istočnoj Europi, koji trenutačno zapošljava 19.000 zaposlenika te posluje u sedam država pružajući usluge za približno 24 milijuna korisnika

 

Na hrvatskom tržištu smo davne 1998. počeli kao start-up Vipnet d.o.o., i iako smo od tada značajno narasli, nikada nismo postali tipična korporacija. Uvijek smo bili dinamičniji od ostatka tržišta te brže odgovarali na potrebe naših korisnika. Odlukom A1 Telekom Austria Grupa, Vipnet d.o.o. je 2018. godine postao A1 Hrvatska d.o.o. 

 

Transformacija iz tradicionalnog telekom operatora u digitalnu kompaniju dio je naše evolucije. U tom su procesu presudni upravo ljudi, oko 2000 naših zaposlenika u Hrvatskoj, koji mijenjaju ustaljene procese i zadane norme te stvaraju nešto novo – inovacije za svijet u digitalno doba. 
 

Empowering digital life

 

 

Iako nitko ne zna kako će svijet izgledati 2050. godine, mi smo spremni na izazove budućnosti.

I zato je naša nova strategija i svrha: Empowering digital life.


 

Zašto A1 Hrvatska?


Odaberi karijeru koju ćeš voljeti 


U A1 Hrvatska, brojne su mogućnosti za razvoj karijere. I to ne bilo kakve, nego one koju ćeš voljeti! Imat ćeš slobodu i autonomiju u poslu te priliku da se razvijaš kroz rad na izazovnim projektima i inovativnim tehnologijama!

Potičemo internacionalnu suradnju kroz grupne projekte, a ako to želiš, možeš nastaviti razvijati svoju karijeru i u jednoj od sedam zemalja unutar A1 Grupe. Radit ćeš sa izvanrednim ljudima, kolegama od kojih možeš puno naučiti i koji će ti uvijek rado pomoći. Trenutno otvorene pozicije možeš pronaći na linku, a ako nisi pronašao ono što tražiš, možeš nam se javiti na mail karijere@A1.hr

Učimo jedni od drugih i razvijamo se kontinuirano, a posebno cijenimo “can-do” stav i preuzimanje inicijative. Grešaka se ne bojimo, sve dok iz njih učimo, jer vjerujemo da je to jedini pravi put za poticanje inovacija. Atmosfera u našim uredima je jako ugodna, komunikacija otvorena, svi smo na “TI”, a dress-code je ležeran.

Kod nas su stalne samo dinamika i promjene, ali zabave nam nikad ne nedostaje (savjet: i zato nikada ne ostavljaj svoj ekran otključan kad te nema u blizini! ;)) Naši kompanijski partiji su već postali legendarni! Naši ljudi dolaze sa smiješkom na posao, jer ovdje stvarno možeš biti svoj! 

Po svemu tome je naša kultura stvarno posebna (ili kako kaže jedan naš kolega: “Imamo svoj đir!” <3) 

 

Povjerenje

Povjerenje stvara okolinu u kojoj su znatiželja, otvorenost i suradnja ključne stavke. Mi u A1 vjerujemo u znanje i sposobnost svakog od naših kolega i težimo odnosu punom povjerenja s našim korisnicima, partnerima i kolegama. To nam pomaže da iz dana u dan rastemo i napredujemo.
 

Timski rad

Radimo zajedno na način da koristimo zajedničku snagu i kreativnost kako bismo što uspješnije izašli u susret našim korisnicima i udovoljili njihovim potrebama. Timski rad je izuzetno važan u našoj kompaniji te se svačije mišljenje cijeni i uzima u obzir.

 

Agilnost

Digitalni svijet se mijenja iz dana u dan i ne čeka nikoga da mu se prilagodi. Upravo zato mi smo znatiželjni, odlučni i reagiramo brzo. Nikad ne prestajemo učiti i uvijek otkrivamo nove načine i pristupe kako bismo bili u korak s tehnologijom i trendovima.

 

Korisničko iskustvo

Povjerenje korisnika za nas je apsolutni prioritet. Zbog toga uvijek razmišljamo o korisničkom iskustvu te kako ga unaprijediti. Bez korisnika-nema posla! Jednostavno je.