Za sve medijske upite obratite nam se e-mailom na komunikacije@A1.hr ili na broj telefona 01 4691 181.

A1 Hrvatska već 10 godina uz Pannonian Challenge

24.03.2021

Brza i uspješna prilagodba „novom normalnom“ i lani je omogućila održavanje  sportskih natjecanja uživo u kategorijama inline, skate, BMX i romobil, ali bez publike na tribinama. No, suvremena tehnologija te digitalni kanali osigurali su da fanovi ne budu zakinuti za atraktivne poteze natjecatelja i događanja iza scene.
 

„Jako smo sretni što danas slavimo poseban dan. Slavimo 10 godina partnerstva s najboljim operatorom A1 Hrvatska koji je prije točno 10 godina prepoznao potencijal Pannonian Challengea, a mi smo dobili najboljeg partnera. U brojnim krizama, dilemama i izazovima bili su uz nas i time pokazali da je ovo tek početak našeg prijateljstva. A1 je za nas više od sponzora i ovim putem bih se zahvalio njihovom timu koji nas podržava i motivira od prvog dana“, izjavio je Jurica Barać, direktor Pannonian festivala.
 

Zajednička ljubav prema sportu i glazbi samo je jedan od razloga kvalitetne desetljetne veze između A1 i Pannoniana. Uz to, snažno su usmjereni na to da svojoj publici pruže najbolje iskustvo – bez obzira radi li se o osiguravanju najkvalitetnijeg sadržaja i najbolje mreže ili nastupima vrhunskih sportaša i glazbenika.  
Kad je riječ o glazbi, upravo je A1 nedavno svojim privatnim korisnicima omogućio glazbenu streaming uslugu A1 Xplore Music by Deezer i ponudio im 73 milijuna pjesama svjetskih i domaćih izvođača.
 

„Digitalna tehnologija promijenila je način na koji konzumiramo glazbu, zaslužna je za eksplozivan rast esporta i gaming kulture, ali i omogućila da zahvaljujući ultrabrzoj internetskoj vezi nevjerojatnu energiju povezanu s događanjima na skate parku na lijevoj obali Drave prenesemo u sve dijelove Hrvatske i svijeta. Zato dodatno veseli da je grad domaćin Pannoniana – Osijek – proglašen prvim 5G gradom u Hrvatskoj“, rekla je Iva Ančić, rukovoditeljica brenda i marketinških komunikacija u A1 Hrvatska.  
 

A1 Hrvatska provodi testiranja 5G mreže s korisnicima kako bi im nastavio pružati najbolje iskustvo nakon što budu dodijeljene komercijalne 5G frekvencije. Tako primjerice korisnici u Osijeku, na području pokrivenom signalom u spektru od 3,6 GHz, mogu bez naplate isprobati prednosti pravog 5G-a gigabitne brzine i niske latencije.
 

Kontakt za medije: 
Igor Duić     
E:  komunikacije@A1.hr
 


Natrag