Odaberi svoju 5G tarifu na pretplatu

Na našim tarifama Savršena, Savršena Biz, Bezbrižna, Bezbrižna Biz i Premium Biz od sada je bez dodatne naknade dostupna 5G mreža uz brzine do 1 Gbit/s!

Bezbrižna

299 kn/mj

 • neograničeni net
 • neograničene min i SMS
 • 100 min prema EU i EEA
 • 30 min i 250 MB izvan EU i EEA

Saznaj više

Savršena

189 kn/mj

 • neograničeni net
 • neograničene min i SMS

Saznaj više

Premium Biz

399 kn/mj

 • neograničeni net
 • neograničene min i SMS
 • 500 min prema EU i EEA
 • 60 min i 250 MB izvan EU i EEA

Saznaj više

Bezbrižna Biz

299 kn/mj

 • neograničeni net
 • neograničene min i SMS
 • 100 min prema EU i EEA
 • 30 min i 250 MB izvan EU i EEA

Saznaj više

Savršena Biz

189 kn/mj

 • neograničeni net
 • neograničene min i SMS

Saznaj više

Provjeri i 5G uređaje iz naše ponude:

Brzina

Brzine do 1 Gbit/s

Upload i download velikih količina podataka brzinom od čak 1 Gbit/s.

Kapacitet

Spajanje velikog broja uređaja

Istovremeno spajanje velikog broja uređaja na jednom kvadratnom kilometru.

Latencija

Minimalna kašnjenja

Drastično smanjivanje kašnjenja signala do gotovo neprimjetne razine.

Efikasnost

Bez pucanja mreže

Veća pouzdanost mreže i stabilna veza bez pucanja.

Internet stvari

Smart okruženje

Povezivanje pametnih uređaja u kućanstvu i na poslu za olakšavanje svakodnevnog života.

5Genijalnih primjera.

5Genijalnih primjera.

Sigurnost u prometu

Zamisli scenarij u kojem vozilo prije ulaska u zavoj u stvarnom vremenu dobiva informaciju ima li ispred njega pješaka, biciklista, bilo kakvih prepreka i gdje se točno nalaze. Lokalna aplikacija koja prati kretanje objekta u 3D tehnologiji, procesuira informaciju u cloudu i šalje ju vozilu kako bi pripazilo na opasnost. 5G povezat će strojno učenje i umjetnu inteligenciju te podići razinu sigurnosti.

Razmjena informacija

Uz 5G bi se rad semafora automatski prilagođavao stanju na cestama, vozila i okolina međusobno bi komunicirala i razmjenjivala informacije o prometu poput onih kada će se promijeniti svjetlo na semaforu, o nesreći koja se dogodila i o kojoj su policajci brže obavješteni. 5G omogućit će bolje reakcije i doprinijeti boljem funkcioniranju prometa na cestama.

Više slobodnog vremena

U budućnosti bi tvoj hladnjak slao informacije o namirnicama koje nedostaju, preporuku što skuhati od namirnica koje imaš ili koje su pred istekom roka trajanja, obavljao kupovinu online i slao ti upit za autentifikaciju računa, a sve to dok ti svoj posao obavljaš u omiljenom kafiću ili parku. Povezivanjem velikog broja uređaja i umjetnom inteligencijom, 5G olakšat će svakodnevni život.

Napredak medicine

Kirurzi s drugog kraja svijeta moći će pomagati kolegama u operacijskim dvoranama u stvarnom vremenu ili čak izvoditi operacije „na daljinu“ preko robotiziranih ruku i robotskih rukavica. Kontrola robota VR tehnologijom, pa čak i primanje povratnog osjeta dodira prilikom izvođenja operativnih radnji, ubrzani razvoj svih grana medicine postat će moguć uz podršku 5G tehnologije.

Nikad bolja zabava

Uskoro će potezi koje napraviš u videoigri biti efikasni i točni, baš kako što ih i zamisljaš, pucanje veze ili sporost signala više neće ne izazivati psihofizičke probleme, gotovo će se izbrisati razlika između stvarnosti i virtualnog svijeta, a sve omiljene videoigre bit će uvijek nadohvat ruke u tvom game cloudu i te ćeš ih moći igrati bilo kad i bilo gdje. Ne samo to, 5G unaprijedit će i kvalitetu samih igara i osigurati fenomenalno gaming iskustvo.

5Glasnih novosti

Prava gigabitna 5G mreža dostupna u Hrvatskoj

A1 Hrvatska započela je s pružanjem usluga na pravoj, gigabitnoj 5G mreži. Temeljem odluke Vijeća HAKOM-a o dodijeli radiofrekvencijskog spektra za 5G na javnoj aukciji, aktivirali smo 5G mrežu u frekvencijskim pojasevima na 700 MHz i 3600 MHz.
Više pročitaj ovdje.

Poduzetnički inkubator PISMO

A1 Hrvatska i SIMORA (Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije) predstavili su partnerstvo u poduzetničkom inkubatoru PISMO powered by A1. Developeri okupljeni oko poduzetničkog inkubatora i polaznici programa za razvoj igara dobili su priliku raditi s najboljim pristupnim tehnologijama. Više pročitaj na linku.

gideon

Gideon Brothers roboti na 5G mreži

Jedan od najuspješnijih proizvođača autonomnih robota na svijetu, osječko-zagrebački startup Gideon Brothers, u suradnji s A1 Hrvatska razvili su i testirali logističkog robota na 5G mreži.
Više pročitaj ovdje.

Pobjednici Adria League

Novi prvak u Brawl Stars je Noble Elite BLK, amke2001 je pobjednik u FIFA21, League of Legends titulu najboljih nose Split Raiders, a u CS:GO ONYX. Željko iščekujemo početak nove sezone!

pannonian challenge

Pannonian Challenge live putem 5G mreže

Ove su se godine sportske akrobacije iz Osijeka prenosile uživo putem naše 5G mreže na A1, RTL i PC YouTube kanalima. Prijenos pogledaj na našem YouTube kanalu.

5Glavnih

pitanja i odgovora