Odaberi svoju 5G tarifu na pretplatu

Na našim tarifama Savršena, Savršena Biz, Bezbrižna, Bezbrižna Biz i Premium Biz od sada je bez dodatne naknade dostupna 5G mreža uz brzine do 1 Gbit/s!

Bezbrižna

299 kn/mj

 • neograničeni net
 • neograničene min i SMS
 • 100 min prema EU i EEA
 • 30 min i 250 MB izvan EU i EEA

Saznaj više

Savršena

189 kn/mj

 • neograničeni net
 • neograničene min i SMS

Saznaj više

Premium Biz

399 kn/mj

 • neograničeni net
 • neograničene min i SMS
 • 500 min prema EU i EEA
 • 60 min i 250 MB izvan EU i EEA

Saznaj više

Bezbrižna Biz

299 kn/mj

 • neograničeni net
 • neograničene min i SMS
 • 100 min prema EU i EEA
 • 30 min i 250 MB izvan EU i EEA

Saznaj više

Savršena Biz

189 kn/mj

 • neograničeni net
 • neograničene min i SMS

Saznaj više

Provjeri i 5G uređaje iz naše ponude:

Brzina

Brzine do 10.000 Mbit/s

Upload i download velikih količina podataka brzinom od čak 10.000 Mbit/s.

Kapacitet

Spajanje milijun uređaja

Istovremeno spajanje milijun uređaja na jednom kvadratnom kilometru.

Latencija

Minimalna kašnjenja

Drastično smanjivanje kašnjenja signala do gotovo neprimjetne razine.

Efikasnost

Bez pucanja mreže

Veća pouzdanost mreže i stabilna veza bez pucanja.

Internet stvari

Smart okruženje

Povezivanje pametnih uređaja u kućanstvu i na poslu za olakšavanje svakodnevnog života.

5Genijalnih primjera.

5Genijalnih primjera.

Sigurnost u prometu

Zamisli scenarij u kojem vozilo prije ulaska u zavoj u stvarnom vremenu dobiva informaciju ima li ispred njega pješaka, biciklista, bilo kakvih prepreka i gdje se točno nalaze. Lokalna aplikacija koja prati kretanje objekta u 3D tehnologiji, procesuira informaciju u cloudu i šalje ju vozilu kako bi pripazilo na opasnost. 5G povezat će strojno učenje i umjetnu inteligenciju te podići razinu sigurnosti.

Razmjena informacija

Uz 5G bi se rad semafora automatski prilagođavao stanju na cestama, vozila i okolina međusobno bi komunicirala i razmjenjivala informacije o prometu poput onih kada će se promijeniti svjetlo na semaforu, o nesreći koja se dogodila i o kojoj su policajci brže obavješteni. 5G omogućit će bolje reakcije i doprinijeti boljem funkcioniranju prometa na cestama.

Više slobodnog vremena

U budućnosti bi tvoj hladnjak slao informacije o namirnicama koje nedostaju, preporuku što skuhati od namirnica koje imaš ili koje su pred istekom roka trajanja, obavljao kupovinu online i slao ti upit za autentifikaciju računa, a sve to dok ti svoj posao obavljaš u omiljenom kafiću ili parku. Povezivanjem velikog broja uređaja i umjetnom inteligencijom, 5G olakšat će svakodnevni život.

Napredak medicine

Kirurzi s drugog kraja svijeta moći će pomagati kolegama u operacijskim dvoranama u stvarnom vremenu ili čak izvoditi operacije „na daljinu“ preko robotiziranih ruku i robotskih rukavica. Kontrola robota VR tehnologijom, pa čak i primanje povratnog osjeta dodira prilikom izvođenja operativnih radnji, ubrzani razvoj svih grana medicine postat će moguć uz podršku 5G tehnologije.

Nikad bolja zabava

Uskoro će potezi koje napraviš u videoigri biti efikasni i točni, baš kako što ih i zamisljaš, pucanje veze ili sporost signala više neće ne izazivati psihofizičke probleme, gotovo će se izbrisati razlika između stvarnosti i virtualnog svijeta, a sve omiljene videoigre bit će uvijek nadohvat ruke u tvom game cloudu i te ćeš ih moći igrati bilo kad i bilo gdje. Ne samo to, 5G unaprijedit će i kvalitetu samih igara i osigurati fenomenalno gaming iskustvo.

5Glasnih novosti

Prava gigabitna 5G mreža dostupna u Hrvatskoj

A1 Hrvatska započela je s pružanjem usluga na pravoj, gigabitnoj 5G mreži. Temeljem odluke Vijeća HAKOM-a o dodijeli radiofrekvencijskog spektra za 5G na javnoj aukciji, A1 je aktivirao 5G mrežu u frekvencijskim pojasevima na 700 MHz i 3600 MHz.
Više pročitaj ovdje.

Poduzetnički inkubator PISMO

A1 Hrvatska i SIMORA (Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije) predstavili su partnerstvo u poduzetničkom inkubatoru PISMO powered by A1. Developeri okupljeni oko poduzetničkog inkubatora i polaznici programa za razvoj igara dobili su priliku raditi s najboljim pristupnim tehnologijama. Više pročitaj na linku.

gideon

Gideon Brothers roboti na 5G mreži

Jedan od najuspješnijih proizvođača autonomnih robota na svijetu, osječko-zagrebački startup Gideon Brothers, u suradnji s A1 Hrvatska razvili su i testirali logističkog robota na 5G mreži.
Više pročitaj ovdje.

Pobjednici Adria League

Novi prvak u Brawl Stars je Noble Elite BLK, amke2001 je pobjednik u FIFA21, League of Legends titulu najboljih nose Split Raiders, a u CS:GO ONYX. Željko iščekujemo početak nove sezone!

pannonian challenge

Pannonian Challenge live putem 5G mreže

Ove su se godine sportske akrobacije iz Osijeka prenosile uživo putem naše 5G mreže na A1, RTL i PC YouTube kanalima. Prijenos pogledaj na našem YouTube kanalu.

5Glavnih

pitanja i odgovora