Zvijezda mjeseca

 

Ovaj mjesec samo na webu ne propusti 200 € popusta uz HONOR 90 256GB 5G!

 

 

HONOR 90 256GB 5G

Elegantan i minimalistički dizajn, vrhunska kamera te baterija koja dugo traje i brzo se puni. Podijeli svoju vibru uz odličan HONOR 90!


201 € odmah + 8 €/mj.
1 € odmah + 8 €/mj.
   uz tarifu Savršena+
 
Naruči odmah
Zvijezda mjeseca travanj Zvijezda mjeseca travanj

Ne napreži svoje oči i spavaj još bolje

Dr. Glen Jeffery, profesor neuroznanosti na UCL-u, testirao je HONOR 90 te došao do zaključka da mobitel sadrži značajke koje pomažu u smanjenju naprezanja očiju i potiču zdravije obrasce spavanja.

Želiš uživo pogledati kako izgleda HONOR 90?

Ništa lakše! Otvori naš virtualni shop te će ti naš agent pokazati kako izgleda HONOR 90 i zašto je baš on naša Zvijezda mjeseca. 

Što je Zvijezda mjeseca?

Svakog mjeseca za tebe pripremimo nove Zvijezde mjeseca, uređaji s posebnim popustima koje možeš ostvariti samo na webu! Popust možeš ostvariti ako cijeli proces kupnje obaviš putem A1 webshopa ili ostaviš svoje podatke kako bi te agenti kontaktirali što prije. Ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka zaliha.

Što dobivam u Savršenoj+, a što u tarifi Apsolutna?

U Savršenoj tarifi surfaš neograničeno te imaš neograničene min i sms u Hrvatskoj prema svim mrežama, a cijena iznosi 28,90 €/mj.
U tarifi Apsolutna također surfaš neograničeno, zoveš i šalješ SMS-ove neograničeno u Hrvatskoj, no na raspolaganju ti je i 100 min međunarodnih poziva prema EU i EEA te 30 min te 3 GB u roamingu u zemljama regije. Cijena iznosi 34,90 €/mj.

Što znači da je popust moguće ostvariti samo na webu?

Zvijezda mjeseca je ponuda dostupna samo online. Poseban popust možeš ostvariti isključivo ako cijeli proces kupnje obaviš putem A1 webshopa ili ostaviš svoje podatke putem forme na A1 webu kako bi te agenti mogli što prije kontaktirati.

Do kada traje popust?

Svaki mjesec za tebe imamo novi uređaj sa posebnim popustom koji vrijedi do zadnjeg dana u tekućem mjesecu ili do isteka zaliha

Koji su načini plaćanja?

Platiti možeš karticom (jednokratno ili na rate) ili pouzećem. Ovdje pronađi više informacija o vrsti kartica kojima možeš platiti.

Je li plaćanje karticom na A1 webu sigurno?

Pri plaćanju u A1 webshopu koristiš Corvus Pay sustav za siguran prihvat platnih kartica na internetu koji osigurava potpunu tajnost tvojih kartičnih podataka i smatra ih bankovnom tajnom, stoga ne moraš brinuti, tvoji podaci su u potpunosti sigurni i privatnost je zajamčena najmodernijim zaštitnim mehanizmima.

Je li dostava besplatna?

Ne brini, uređaj dostavljamo na tvoju kućnu adresu potpuno besplatno.

Mogu li ostvariti popust ako prenosim broj iz druge mreže?

Naravno, odaberi tarifu uz svoju Zvijezdu i u nekoliko koraka ispuni narudžbu – upiši podatke, označi tko je tvoj trenutni operater i u kojem periodu želiš da tvoj broj bude prebačen na našu mrežu. Nakon što ispuniš narudžbu nazvati će te naš agent koji će još jednom s tobom proći sve detalje kupnje.

Imam li kao postojeći korisnik pravo na popust pri kupnji?

Naravno, svi popusti vrijede i za tebe! Dodatno, ako dosurfaš putem svog mobitela i nisi spojen na wi-fi mrežu, automatski ćemo te ulogirati i sve svoje popuste ćeš vidjeti na koraku "Tvoji podaci".