Zvijezda mjeseca

 

Ovaj mjesec ne propusti vrhunski Samsung Galaxy S22 128GB i samo na webu uštedi 250 € !

 

 

Samsung Galaxy S22 128GB 5G

Neka ti svaki dan bude spektakularan uz Galaxy S22! Stvaraj nestvaran sadržaj uz Nightography opciju i budi službeni fotograf u društvu, a dugotrajna baterija omogućuje da te tvoj Galaxy prati cijeli dan!


119 € odmah + 25 €/mj.
13 € odmah + 19 €/mj.
   uz tarifu Savršena
 
Kupi odmah
zvijezda lipanj zvijezda lipanj

Pogledaj ostatak ponude na webu:

Što je Zvijezda mjeseca?

Svakog mjeseca za tebe pripremimo nove Zvijezde mjeseca, uređaji s posebnim popustima koje možeš ostvariti samo na webu! Popust možeš ostvariti ako cijeli proces kupnje obaviš putem A1 webshopa ili ostaviš svoje podatke kako bi te agenti kontaktirali što prije. Ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka zaliha.

Što dobivam u Savršenoj, a što u Bezbrižnoj tarifi?

U Savršenoj tarifi surfaš neograničeno te imaš neograničene min i sms u Hrvatskoj prema svim mrežama, a cijena iznosi 195 kn/mj.
U Bezbrižnoj tarifi također surfaš neograničeno, zoveš i šalješ SMS-ove neograničeno u Hrvatskoj, no na raspolaganju ti je i 100 min međunarodnih poziva prema EU i EEA te 30 min i 250 MB u roamingu izvan EU i EEA. Cijena iznosi 305 kn/mj.

Što znači da je popust moguće ostvariti samo na webu?

Zvijezda mjeseca je ponuda dostupna samo online. Poseban popust možeš ostvariti isključivo ako cijeli proces kupnje obaviš putem A1 webshopa ili ostaviš svoje podatke putem forme na A1 webu kako bi te agenti mogli što prije kontaktirati.

Do kada traje popust?

Svaki mjesec za tebe imamo novi uređaj sa posebnim popustom koji vrijedi do zadnjeg dana u tekućem mjesecu ili do isteka zaliha

Koji su načini plaćanja?

Platiti možeš karticom (jednokratno ili na rate) ili pouzećem. Ovdje pronađi više informacija o vrsti kartica kojima možeš platiti.

Je li plaćanje karticom na A1 webu sigurno?

Pri plaćanju u A1 webshopu koristiš Corvus Pay sustav za siguran prihvat platnih kartica na internetu koji osigurava potpunu tajnost tvojih kartičnih podataka i smatra ih bankovnom tajnom, stoga ne moraš brinuti, tvoji podaci su u potpunosti sigurni i privatnost je zajamčena najmodernijim zaštitnim mehanizmima.

Je li dostava besplatna?

Ne brini, uređaj dostavljamo na tvoju kućnu adresu potpuno besplatno.

Mogu li ostvariti popust ako prenosim broj iz druge mreže?

Naravno, odaberi tarifu uz svoju Zvijezdu i u nekoliko koraka ispuni narudžbu – upiši podatke, označi tko je tvoj trenutni operater i u kojem periodu želiš da tvoj broj bude prebačen na našu mrežu. Nakon što ispuniš narudžbu nazvati će te naš agent koji će još jednom s tobom proći sve detalje kupnje.

Imam li kao postojeći korisnik pravo na popust pri kupnji?

Naravno, svi popusti vrijede i za tebe! Dodatno, ako dosurfaš putem svog mobitela i nisi spojen na wi-fi mrežu, automatski ćemo te ulogirati i sve svoje popuste ćeš vidjeti na koraku "Tvoji podaci".