Zvijezdamjeseca zvijezda-mjeseca

Apple iPhone 13 128GB 5G

Ovaj mjesec samo na webu uštedi 140 € uz vrhunski iPhone!

uz tarifu Savršena+

21 € odmah + 21 €/mj.

161 € odmah + 21 €/mj.
Naruči odmah
zvijezda mjeseca
zvijezda mjeseca

Zaslon i baterija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, te najnapredniji sustav s dvije kamere! Ne propusti vrhunski iPhone 13 uz odličnu uštedu.

Tehničke karakteristike uređaja

Zvijezda mjeseca

Baterija

3240 mAh

kamera

kamera

12MP

zaslon

zaslon

6,1"

Što još možeš odabrati uz Zvijezdu mjeseca?

JBL GO 3 zvučnik za 1 €

Na koraku "Dodatne pogodnosti" odaberi i JBL zvučnik za samo 1€. Uz Bluetooth i bateriju koja traje do 5 sati jednostavno se spoji i uživaj u kristalno čistom zvuku i snažnom basu najdražih pjesama.

plati na rate plati na rate

Znaš li da mobitel možeš platiti karticom na rate i dodatno uštedjeti?

Prilikom narudžbe mobitela, odaberi opciju "Želim platiti jednokratno" i dodatno uštedi 59 € na Zvijezdu mjeseca! 

Nakon toga na koraku "Plaćanje", odaberi plaćanje karticom i svoj iznos podijeli na željeni broj rata. Sve detalje o broju rata možeš pročitati ovdje.

 

Želiš uživo pogledati kako izgleda iPhone 13?

Ništa lakše! Otvori naš virtualni shop te će ti naš agent pokazati kako izgleda iPhone 13 i zašto je baš on naša Zvijezda mjeseca.

Što je Zvijezda mjeseca?

Svakog mjeseca za tebe pripremimo nove Zvijezde mjeseca, uređaji s posebnim popustima koje možeš ostvariti samo na webu! Popust možeš ostvariti ako cijeli proces kupnje obaviš putem A1 webshopa ili ostaviš svoje podatke kako bi te agenti kontaktirali što prije. Ponuda vrijedi do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka zaliha.

Što dobivam u Savršenoj+, a što u tarifi Apsolutna?

U Savršenoj tarifi surfaš neograničeno te imaš neograničene min i sms u Hrvatskoj prema svim mrežama, a cijena iznosi 30,90 €/mj.
U tarifi Apsolutna također surfaš neograničeno, zoveš i šalješ SMS-ove neograničeno u Hrvatskoj, no na raspolaganju ti je i 100 min međunarodnih poziva prema EU i EEA te 30 min te 3 GB u roamingu u zemljama regije. Cijena iznosi 37,31 €/mj.

Što znači da je popust moguće ostvariti samo na webu?

Zvijezda mjeseca je ponuda dostupna samo online. Poseban popust možeš ostvariti isključivo ako cijeli proces kupnje obaviš putem A1 webshopa ili ostaviš svoje podatke putem forme na A1 webu kako bi te agenti mogli što prije kontaktirati.

Do kada traje popust?

Svaki mjesec za tebe imamo novi uređaj sa posebnim popustom koji vrijedi do zadnjeg dana u tekućem mjesecu ili do isteka zaliha

Koji su načini plaćanja?

Platiti možeš karticom (jednokratno ili na rate) ili pouzećem. Ovdje pronađi više informacija o vrsti kartica kojima možeš platiti.

Je li plaćanje karticom na A1 webu sigurno?

Pri plaćanju u A1 webshopu koristiš Corvus Pay sustav za siguran prihvat platnih kartica na internetu koji osigurava potpunu tajnost tvojih kartičnih podataka i smatra ih bankovnom tajnom, stoga ne moraš brinuti, tvoji podaci su u potpunosti sigurni i privatnost je zajamčena najmodernijim zaštitnim mehanizmima.

Je li dostava besplatna?

Ne brini, uređaj dostavljamo na tvoju kućnu adresu potpuno besplatno.

Mogu li ostvariti popust ako prenosim broj iz druge mreže?

Naravno, odaberi tarifu uz svoju Zvijezdu i u nekoliko koraka ispuni narudžbu – upiši podatke, označi tko je tvoj trenutni operater i u kojem periodu želiš da tvoj broj bude prebačen na našu mrežu. Nakon što ispuniš narudžbu nazvati će te naš agent koji će još jednom s tobom proći sve detalje kupnje.

Imam li kao postojeći korisnik pravo na popust pri kupnji?

Naravno, svi popusti vrijede i za tebe! Dodatno, ako dosurfaš putem svog mobitela i nisi spojen na wi-fi mrežu, automatski ćemo te ulogirati i sve svoje popuste ćeš vidjeti na koraku "Tvoji podaci".