Zvijezda mjeseca

Predstavljamo ti Huawei P30 PRO uz uštedu samo na webu.
p30 pro crni

- 600 kn

Huawei

P30 Pro 128 GB

Odabrana boja: Crna
Mobilna L Mobilna M

599 kn + 150 kn/mj 119 kn + 145 kn/mj

Naruči

Slušalice i zvučnik na poklon

Kupi Huawei P30 ili P30 Pro i na poklon dobivaš slušalice FreeBuds Lite, a uz P30 Lite dobivaš prijenosni bluetooth zvučnik Sound Stone. Promocija traje do 28.7., a za poklon se moraš obavezno registrirati na Huawei web stranici te će nakon toga pokloni stići na tvoju adresu.

Uvjete promocije pročitaj na linku.

Čarolija boja

Pronalazeći inspiraciju u čudesnom nebu, HUAWEI P30 serija reflektira zapanjujuću boju svjetla i svemira. Svjedoči ljepoti prirode u zoru, bojama na sunčanom nebu i mističnoj polarnoj svjetlosti u sumrak.

Super Sensing Leica sustav četverostruke kamere

Usudi se impresionirati. Sustav četverostruke* Leica kamere prilagođava tvoju fotografiju i pomaže ti vidjeti svijet u cjelini. Ovaj dosad neviđeni sustav kamera uključuje glavnu kameru od 40MP, HUAWEI Super Sensing kameru, periskopsku telefoto leću, ultra širokokutni objektiv i HUAWEI TOF kameru. Sve što ti je potrebno za maksimalnu slobodu u kreiranju nevjerojatnih trenutaka.

*Samo HUAWEI P30 Pro

Obasjaj svaki trenutak

HUAWEI je pomaknuo granice osjetljivosti senzora na boje od RGB do RYB kako bi dobili više svjetla u svim slikama. Uspostavljena suradnja između HUAWEI SuperSpectrum senzora, čipseta Kirin 980 i samostalno razvijenog algoritma doprinosi povećanju svjetlosti kako bi se tvoje dnevne ili noćne foto uspomene pohranile u najboljem izdanju.