Drago nam je što si s nama! Ostanimo zajedno uz još veće brzine interneta i još više TV kanala

Internet

Neograničeni internet je osnovna usluga na koju možeš nadograditi TV ili telefon. Više o brzinama saznaj ovdje.

Televizija

Odaberi između 3 osnovna paketa koji su ti uključeni u cijenu TV usluge, a u Moj A1 aplikaciji možeš promijeniti osnovni paket jednom mjesečno.

Prikaži popis programa u paketima

Telefon

Odaberi kombinaciju
Internet + Televizija + Telefon

Odaberi usluge, a mi ćemo ti složiti personaliziranu ponudu

0
kn/mj

Naruči laptop uz produljenje svoje usluge

Onda Oliver 2

Tanak i elegantan, Oliver 2 prijenosno je računalo za one koji vole ono što je bitno, dizajnirano za učenje na daljinu i rad od kuće.


9 kn + 60 kn/mj.
9 kn odmah + 40 kn/mj.
   uz Internet
 

 

Novi osnovni TV paketi

Od sada ti biraš jedan od tri osnovna TV paketa koji možeš mijenjati jednom mjesečno. Birati možeš i dodatni paket po nižoj cijeni i aktivirati ga na webu, u Moj A1 aplikaciji ili preko TV sučelja.

SADRŽAJ ZA CIJELU OBITELJ

Obiteljski paket

Osnovni Obiteljski TV paket, uz raznovrstan izbor nacionalnih, lokalnih, sportskih, filmskih i dokumentarnih kanala, prava je poslastica za sve članove tvoje obitelji. Bogati dječji, dokumentarni, lifestyle, glazbeni i informativni sadržaj zadovoljit će sve uzraste. U ovom paketu čeka te i bogat izbor inozemnih nacionalnih kanala.

Popis kanala

A1
obiteljski paket
A1
obiteljski paket
BOGAT SPORTSKI SADRŽAJ

Sportski paket

Osnovni Sportski TV paket, uz raznovrstan izbor nacionalnih, lokalnih, filmskih i dokumentarnih kanala, donosi ti i široki spektar sportskih kanala i sadržaja. Prati vrhunske nogometne utakmice najboljih europskih klubova u Ligi prvaka ekskluzivno na PlanetSport kanalima; najbolje nogometne, košarkaške, vaterpolo i rukometne lige i kupove, motosport, borilačke sportove i još puno atraktivnih i zanimljivih sportskih natjecanja.

Popis kanala

A1
sportski paket
A1
sportski paket
NAJBOLJI IZBOR FIMOVA I SERIJA

Filmski paket

Osnovni Filmski TV paket (unutar kojeg se nalazi i HBO Premium paket), uz raznovrstan izbor nacionalnih, lokalnih, sportskih i dokumentarnih kanala, donosi ti i najbolji filmski sadržaj. Uživaj u svjetski poznatim filmovima i serijama HBO produkcije, prati recentne kino hit filmove, filmske klasike, ekskluzivne reportaže sa snimanja filmova iz hollywoodskih studija i odlične filmove i serije na CineStar TV kanalima. Dirljive i inspirativne drame, filmovi različitih žanrova i još puno toga čeka te u ovom paketu.

Popis kanala

A1
filmski paket
A1
filmski paket