TV

Paket

Program

Jezik:

Titlovi:

HTV 1 je prvi kanal Hrvatske televizije koji se emitira zemaljskim putem. Uglavnom se fokusira na emisije informativnog i kulturnog karaktera, ali i na serije i filmove domaće i strane produkcije.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

HTV 2 je drugi kanal Hrvatske televizije koji se emitira zemaljskim putem. Sadržaj programa se sastoji od serija, filmova, sporta, kulture, dječjih emisija…

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

RTL TELEVIZIJA je hrvatska komercijalna televizija u 74 postotnom vlasništvu RTL Grupe. Od samog početka emitiranja donosi najsvježije informacije iz zemlje i svijeta putem informativnih vijesti koje su sastavni dio svakodnevnog emitiranja. RTL Televizija također obiluje sadržajem vlastite produkcije, kao što su magazin Exkluziv Tabloid, zabavni kviz Tog se nitko nije sjetio! te reality show Ljubav je na selu. Televizija također emitira i veliki broj stranih serija, pretežito američke i njemačke produkcije te premijerno prikazuje neke od najvećih hollywoodskih blockbustera, kao i klasične televizijske filmove.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Nova TV prva je hrvatska komercijalna televizija s nacionalnom koncesijom. S emitiranjem je počela 2000. godine. Od 2018. u vlasništvu je Slovenia Broadbanda. Nova TV poslovni uspjeh postiže vlastitom domaćom produkcijom te neovisnim i utjecajnim informativnim programom.U pomno biranoj programskoj shemi kanala Nova TV ističu se najgledanija središnja informativna emisija u zemlji 'Dnevnik Nove TV', istraživačka emisija 'Provjereno', najgledaniji lifestyle magazin 'IN magazin', dramske serije, humoristične serije te popularni zabavni formati U rujnu 2018. Nova TV započela je s ekskluzivnim prijenosom nogometnih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije na svim nadolazećim natjecanjima u razdoblju od četiri godine, čime je dodatno obogatila svoj program.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

RTL 2 je program specijaliziran za zabavu svih uzrasta koji dnevno prikazuje više od 15 sati programa. Programi za djecu, glazba, dokumentarni program, zabavno-edukativne emisije te reality showovi samo su neki od sadržaja koje gledatelji mogu pratiti na programu RTL 2. Program također svakodnevno emitira neke od najpopularnijih serijskih i filmskih naslova, kao što su Svi vole Raymonda, Kako sam upoznao vašu majku, Dva i pol muškarca i druge. RTL 2 – Samo zabava!

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Medijska grupa Nova TV od 2011. godine nudi specijalizirani televizijski kanal za zabavu. Od tada, Doma TV svojoj publici donosi televizijske programa svjetske produkcije velikih američkih studija kao što su Warner Bros, Walt Disney, CBS, Fox i Sony.Cilj je pružiti najbolje od TV sadržaja publici željne avanturističkog, dinamičnog i pozitivnog TV iskustva stoga Doma TV omogućuje najbolji igrani serijski program, filmske naslove i dokumentarni program. Doma TV je postala sinonim za drugačiji i kvalitetan TV kanal gdje gledatelj ima priliku iskusiti zabavu na potpuno drugačiji način

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

HTV 3 je kanal Hrvatske radio televizije koji predstavlja HRT-ov povratak kulturi, umjetnosti i znanosti, i to u udarnim televizijskim terminima. Na Trećem kanalu, emitiraju se sadržaji iz arhive HRT-a, kao što su dramske serije, znanstveno-povijesni serijali, koncerti klasične glazbe, jazza i antologijske obrazovne emisije te ciklusi filmova slavnih filmaša poput Charlesa Chaplina, Akire Kurosawe, Franka Capre i Johna Forda.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

HRT 4 je informativni kanal Hrvatske radiotelevizije, zamišljen kao pilot-projekt multifunkcionalnog povezivanja HRT-a. Na četvrtom kanalu zajedničkim naporima radi nekoliko sastavnica javnog servisa – televizija, radio i novi mediji, odnosno web-redakcija, koja uređuje sadržaje za infokanal u sklopu četvrtog kanala. Program je posvećen ažurnim, kvalitetnim i dinamičnim informacijama lokalnog, regionalnog i nacionalnog sadržaja te omogućuje kontinuirano prisutsvo svih multimedijalnih informacija tijekom dana. HTV 4 emitira vijesti čak sedam puta na dan i to u duljini od 10, odnosno 15 minuta, a česta su i brojna izravna uključenja u TV centre širom Hrvatske.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

RTL Kockica nudi raznovrsnost, od animiranih filmova za one najmlađe do dokumentaraca i obiteljskih filmove za one starije. U 18 sati programa koliko će se dnevno prikazivati, mnogi će naći ponešto za sebe.Dan na Kockici je u potpunosti prilagođen ritmu djece. Jutarnji termin, pod nazivom Kockići, donosi nam 'Vatrogasca Vjeku', 'Krpiće', 'Musti', 'Braću koale', 'Malu sportsku akademiju', 'Vremeplov'… Popodnevni program: 'Najljepše bajke svijeta' , te francuski edukativni crtic 'Bilo jednom... Ljudsko tijelo'. Večernji termin donosi crtani serijal 'Mali leteći medvjedi', animiranog 'Mr. Beana', a bit ce tu i format domaće produkcije 'Baka priča najljepše priče" s bakama Stankom Šilović i Mirjanom Tomaško Antić koje će nam čitati dobro poznate klasične priče poput Trnoružice, Pinokija, Mačka u čizmama, Zlatokose i brojnih drugih.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Mini TV je specijalizirani televizijski kanal za djecu iz grupacije Nove TV. U bogatom programu Mini TV-a najmlađi gledatelji imaju priliku svakog dana pratiti najpopularnije crtane i serijske naslove i to na svom jeziku, budući je cjelokupni program Mini TV-a sinkroniziran na hrvatski jezik.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

BBC First je mjesto premium, originalne britanske drame, komedije i krimi sadržaja.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Posljednji trendovi u uređenju interijera, savjeti za kvalitetu življenja, život zvijezda i običnih ljudi te male tajne velikih majstora kuhinje – samo je dio onoga što vam donosi RTL Living. Zamišljen kao lifestyle kanal, premijernim sadržajem prilagođenim cijeloj obitelji, privući će gledatelje željne dobre zabave i praktičnih savjeta koje mogu primijeniti u svakodnevnom životu.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

B.NET MOZAIK je program u obliku manjih video prozora koji omogućuje istodobno prikazivanje četiri ili devet TV programa iz B.net-ove ponude programa.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

N1 je kanal United grupe koji je pokrenut u partnerstvu sa CNN-om, a emitira odabrane CNN-ove sadržaje prevedene na regionalne jezike. Sadržaj na N1 programu emitira se uz podnaslove ili sinkronizaciju na hrvatski na 50% sadržaja, dok će ostatak sadržaja biti preveden na druge jezike iz regije (srpski, bosanski). N1 razvija svoj specifičan sadržaj, baziran na vijestima iz regije, o kojima izvještava i emitira iz tri informativno-produkcijska centra (Zagreb, Sarajevo, Beograd) kao i iz lokalnih centara smještenih po gradovima čitave regije. Program pojedinačno obrađuje vijesti iz Hrvatske, BiH i Srbije, kao i najvažnije regionalne i globalne teme. Sva tri informativna centra su povezana i međusobno surađuju.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

SPORTSKA TV (SPTV) je prva televizija na svijetu u vlasništvu jednog olimpijskog odbora. Gledateljima nudi sportske vijesti iz hrvatskog i svjetskog sporta, sportske prijenose, priče o sportu i sl. Dnevno emitira 12 sati programa, a uz Info kanal koji sadrži sve relevantne sportske, političke, gospodarske i servisne informacije, program je ispunjen svih 24 sata.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

JABUKA TV je sljedbenica Otvorene Televizije. Raznovrsnim sadržajem 24-satnog programa nastoji udovoljiti željama i potrebama vjernih gledatelja.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Z1 je lokalna zagrebačka televizija. Emitira mozaične, informativne, lifestyle, zabavne, glazbene i talk show emisije...

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Zagrebačka Televizija, poznata i kao Z1 Televizija, lokalna je komercijalna televizijska postaja sa sjedištem u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu. Televizija je započela emitiranje u kolovozu 2004. Najzapaženija TV emisija koja se emitirala na Z1, bila je Noćna mora Željka Malnara.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Priča o National Geographicu započinje 13. siječnja 1888. godine kada se tim geografa, istraživača, časnika, pravnika, meteorologa, kartografa i prirodnjaka okupio u Washingtonu s ciljem organiziranja društva za širenje poznavanja zemljopisa. To je ujedno i sama misija National Geographic kanala - približiti pojedincima svijet u kojem živimo. Tijekom godina, National Geographic je dobio kultni status među svim zanimateljima za zemljopis, zoologiju, botaniku, ekologiju, astronomiju, povijest, arheologiju, etnologiju, antropologiju, kemiju, fiziku, suvremenu tehnologiju, fotografiju, putovanja i fenomene iz cijelog svijeta.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Docubox je dokumentarni kanal koji pruža nezaboravnu kolekciju fascinantnih i nagrađivanih dokumentarnih programa o istraživanju svih misterija i ljepota našeg planeta.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

DOKUTV je kanal čiji se program prikazuje 24 sata dnevno i koji obiluje raznovrsnim dokumentarcima koje je, jedan po jedan, odabrao upravo Đelo Hadžiselimović. Tematski, program sadržava putopise, teme iz kulture, ekologije, znanosti, povijesti, glazbe, ali se bavi i avanturama, lifestyleom, slavnim osobama i aktualnim događanjima

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Planet Earth je dokumentarni kanal specifičan po velikom broju misterioznih, intrigantnih i iznimno uzbudljivih emisija svakog tjedna. Počevši od emisija koje se bave poviješću, istraživanjem katastrofa i traženjem blaga, pa sve do putovanja svijetom na ekološki način- Planet Earth ih ima sve.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Oživljavamo povijest. Viasat History inspirira gledatelje sadržajem koji predstavlja povijest na moderan način. Uzbudljive istinite priče i povijest koja ostavlja bez daha, od luksuznih života kraljeva preko patnji robova, do velikih vojnih poduhvata u svjetskoj povijesti. U fokusu je povijest Europe, iako kanal pokriva i povijesne događaje iz raznih dijelova svijte, kao i događaje iz daleke prošlosti.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Viasat Explore uvijek donosi više - radoznali smo, odlučni i avanturističkog duha. Istraživanje neobičnih pojava ono je što nas pokreće i uzbuđuje: od najnovijih znanstvenih otkrića do svakodnevnog života zanimljivih ljudi koji rade stvari na drugačiji način. Istražujemo svijet oko sebe, kao i jedinstvene priče pojedinaca koje zajedno stvaraju nevjerojatna dostignuća modernog čovječanstva. Divimo se onima koji rade nešto samo kako bi dokazali da to mogu, a nas pokreću njihova inspiracija, strast i posvećenost. Znamo kako u svakoj priči postoji nešto više, stoga raznovrsnost emisija na našem kanalu svakoga dana donosi fascinantne priče.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Najveće svjetske povijesne drame iz cijeloga svijeta na jednome mjestu. Ljubiteljima dramskoga sadržaja Epic Drama svakodnevno donosi hvaljene serije iz niza žanrova, uključujući povijesni, kriminalistički, ratni, ljubavni i avanturistički...Velike priče iz prošlosti ponovno ispričane na moderan način vode vas u mračni, glamurozni ili pustolovni bijeg u neko drugo doba. Veliki događaji, napete drame, izdaje, ljubavi i strasti. Dobrodošli u dom epskih drama.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Nickelodeon je kanal koji djecu stavlja na prvo mjesto u svemu što radimo; podjednako privlačni i dječacima i djevojčicama, kao i njihovim roditeljima. Prepuno najboljih svjetskih animacijskih i živih akcijskih emisija koje omogućuju djeci da se zabavljaju, smiju, razmišljaju i uče o svijetu u kojem žive.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Cartoon Network je američka kabelska televizija koju je kreirao Turner Broadcasting s primarnim zadatkom - emitiranje akcijskih i humorističnih crtanih filmova. Originalni američki kanal pojavio se 1992. godine sa Zekoslavom Mrkvom (Bugs Bunny). Najmlađima i onima koji se tako osjećaju, donosi non-stop akciju upotpunjenu zabavom i smijehom. Gledajući Cartoon Network upoznat ćete brojne likove kao što su Robotboy i Dexter and Dee Dee, koji će vas svojim šalama i nezgodama nasmijati do suza. Cartoon Netwoork emitira sadržaj 24 sata dnevno.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

FOX Movies kanal posebno je posvećen emitiranju najboljih filmova koji će zadovoljiti i najzahtjevnije gledatelje. Preko njega, publika ima pristup najboljim svjetskim filmskim ostvarenjima. Svake godine donosi preko 300 premijera pokrivajući široki spektar filmskih žanrova: od najboljih komedija, snažnih drama, akcijskih filmova punih adrenalina do horor filmova. Gledatelji će moći uživati u visoko budžetnim blockbusterima, klasicima, filmovima snažnih producentskih kuća kao što su 20th Century Fox, Sony Pictures Entertainment, NBC Universal, Disney, Paramount Pictures, ali i brojnim filmovima nezavisne produkcije.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

CineStar TV Action&Thriller namijenjen je svim ljubiteljima vrhunske akcije i napetih trilera. Ovaj adrenalinom nabijen filmski kanal prikazuje samo eksplozivne hitove i blockbustere s najvećim holivudskim zvijezdama. Na CineStar TV Action&Thriller kanalu uživajte u ekskluzivnim video materijalnim sa snimanja filmova i intervjuima s najpopularnijim zvijezdama akcijskog filma, profilima najpopularnijih zvijezda akcijskog filma i pratite novosti iz svijeta akcijskog filma i medija, kao i dokumentarne serijale koji nas vode u pravi svijet akcije, trilera i moderne forenzike. Svi filmovi na CineStar TV Action&Thriller kanalu imaju hrvatske titlove, te emitiraju program 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

DIVA je zabavni kanal namijenjen ženskoj publici. Prikazuje najbolje dramske serije i filmove, s posebnim programskim cijelinama namijenjenim cijeloj obitelji. Poznat je po ciklusima božićnih i romantičnih filmova. DIVA je kanal za zabavu i opuštanje uz slogan “budite svoji”.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

TV1000 prikazuje vrhunske holivudske i europske filmove – od nagrađivanih uspješnica do nezavisne produkcije. Ludi smo za filmovima: od francuskih komedija, skandinavskih trilera i britanskih drama, sve do ponajboljih holivudskih uradaka.Od suvremenih do klasičnih, donosimo priče koje oblikuju naš svijet i živote. Naši gledatelji žele zadovoljiti svoja filmska nepca, stoga svakodnevno pružamo zabavu uz nagrađivane filmove, vječne blockbustere i najveće holivudske zvijezde. Predivne bezvremenske priče s filmskoga platna dovodimo u vaše domove.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Gametoon je svjetski zabavni TV kanal namijenjen millennialsima, baziran na temama gaminga i eSporta. Na kanalu su istaknute popularne video igre, zabavni sadržaj igranja Youtubera, turnira za videoigre (e-sport) s milijunskim nagradnim fondovima i još mnogo toga.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

FOX Movies kanal posebno je posvećen emitiranju najboljih filmova koji će zadovoljiti i najzahtjevnije gledatelje. Preko njega, publika ima pristup najboljim svjetskim filmskim ostvarenjima. Svake godine donosi preko 300 premijera pokrivajući široki spektar filmskih žanrova: od najboljih komedija, snažnih drama, akcijskih filmova punih adrenalina do horor filmova. Gledatelji će moći uživati u visoko budžetnim blockbusterima, klasicima, filmovima snažnih producentskih kuća kao što su 20th Century Fox, Sony Pictures Entertainment, NBC Universal, Disney, Paramount Pictures, ali i brojnim filmovima nezavisne produkcije.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

FOX je vodeći svjetski brend zabavne industrije te jedinica Fox Network Grupe. Sinonim je za inovativnu holivudsku zabavu, a donosi raznovrstan program koji uključuje komedije, drame, znanstvenu fantastiku, akciju i animaciju. Kanal FOX nudi gledateljima diljem svijeta ekskluzivne i inovativne serije kao što su Simpsoni, Outcast, Dosje X, Živi mrtvaci, Imperij, Američka horor priča, Domovina i Wayward Pines. Poznat je po emitiranju najboljih serijala i premijernih naslova vodeći se krilaticom - “First on FOX“. Sav sadržaj dostupan je na hrvatskom jeziku.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

FOX Life je domaćin eklektičnog spoja međunarodnog i lokalnog programa, fikcije i stvarnosti, posebno osmišljen da udovolji zahtjevima suvremenog gledatelja. Na kanalu FOX Life emitira se najuspješniji i najpopularniji televizijski sadržaj koji uključuje komedije, drame, reality emisije i originalne produkcije. Uspješnice poput Privatne prakse, Nove cure, Očajnih kućanica, Ružne Betty, Uvoda u anatomiju i klasici poput Will & Grace i Ally McBeal, pretvorili su FOX Life u jedan od poželjnijih kanala diljem svijeta. Krenuo je s emitiranjem 2004. godine u Italiji, a u Hrvatskoj je dostupan od 2007. godine. Zanimljivi i zabavni televizijski sadržaj lokaliziran je na hrvatski jezik.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

SK 1 je europski sportski kanal koji emitira u Hrvatskoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Poljskoj, Srbiji, Sloveniji... Zahvaljujući SK 1, domaći zaljubljenici u sport tijekom cijeloga dana mogu pratiti utakmice i emisije vezane uz vrhunski nogomet, rukomet, atletiku, borilačke sportove, automobilizam, tenis ...

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

SK 3 emitira program vrhunskog sadržaja i ima ekskluzivno pravo na prijenos nogometnih utakmica sljedećih liga: engleska Premier liga, španjolska Primera i Sekunda, belgijska, argentinska, škotska, ruska, portugalska, nizozemska, i FA Kup kao i španjolski Kup kralja. Jedino na SK 3 se mogu pratiti direktni prijenosi utakmica Eurolige, ruske košarkaške i hrvatske Super lige.

Službena web stranica

Jezik: ,

Titlovi:

MTV je vodeći svjetski brand zabave za mlade. S globalnim dosegom više od pola milijarde kućanstava, MTV je kulturni dom milenijske generacije, obožavatelja glazbe i umjetnika te pionir u stvaranju inovativnog programa za mlade.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

VH1 je kanal koji donosi najslušanije glazbene hitove i izvođače iz prošlosti i sadašnjosti koji su oblikovali glazbenu scenu kakvu poznajemo. Prisjetite se hitova iz prošlosti koji će u vama probuditi nostalgiju za nekim prošlim vremenima ili se jednostavno okrenite vremenu u kojem živite i uživajte u najomiljenijim izvođačima.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

CROATIAN MUSIC CHANNEL je hrvatski glazbeni kanal koji emitira isključivo hrvatsku glazbu. Program nastoji 24-satnim programom prvenstveno zadovoljiti interes gledatelja za hrvatsku glazbu, i to cijeli spektar glazbenih ukusa hrvatskog puka od klasične, klapske ili tamburaške glazbe, pa sve do rocka, popa, techno, dance ili house glazbe. Program donosi i tjednu listu najslušanije glazbe u emisiji CMC Top 30 kao i top liste službeno najprodavanijih diskografskih albuma domaće i strane glazbene scene.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Eurochannel je svjetski televizijski kanal fokusiran na europsku kulturu i stil života kroz filmove, serije i druge programe posvećene europskoj kulturi. Eurochannel emitira u izvornom zvuku sa titlovima na engleskom, španjolskom i portugalskom jeziku.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Dobitnici i kandidati za Oskara i popularni holivudski hitovi i blokbasteri za sve filmofile.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Nagrađivani holivudski klasici i visokobudžetni filmovi u full HD kvaliteti.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

AMC potpisuje neke od najpopularnijih i najpriznatijih TV sadržaja. Riječ je o prvom kabelskom kanalu ikada koji je osvojio Emmya za najbolju dramsku seriju. Riječ je o popularnoj uspješnici „Mad Man.“ U neke od najpopularnijih AMC serija spadaju: Fear the Walking Dead, Better Call Saul, Into the Badlands, The Night Manager, Preacher, predstojeći „The Terror” i mnoge druge, a kanal je poznat i po prikazivanju brojnih odličnih filmova.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

National Geographic WILD je specijalizirani televizijski kanal koji je dio svjetskog medijskog portfelja National Geographic Partners LLC -a (National Geographic Channel, Nat Geo Mundo i Nat Geo People). Ovi svjetski televizijski kanali posvećeni su donošenju vrhunskog sadržaja vezanog uz znanost, pustolovine i istraživanje. National Geographic WILD počeo je s emitiranjem 2006. godine u Hong Kongu i Singapuru, nakon čega se proširio i na druge kontinente. Sve emisije su u potpunosti posvećene divljini, životinjskom svijetu i najsmrtonosnijim grabežljivcima koji njime vladaju.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Svjetski poznata lica poput Dr. Phil, Jerry Springer ili Judge Judy zabavljaju vas i vode kroz prostranstva zanimljivih ljudskih priča i situacija u kojima se svi možemo pronaći.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Dr.Fit je kanal posvećen zdravom načinu života, najaktualnijoj temi današnjice. Kanal pokriva sve aspekte zdravog življenja, od fizičkog i mentalnog zdravlja, preko zdravih prehrambenih navika do vježbanja. Kanal je fokusiran na nestandardne formate (zdrava prehrana kroz travel blog, zdrav odgoj djece, prirodni porod, Dr. Lisa Oz talk show, korištenje začinskog bilja kao prirodnog lijeka, vježbanje prilagođeno svakome u docu-reality serijalima, itd.) i nema direktnu konkurenciju.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Da Vinci je jedan od najboljih svjetskih edukativnih TV kanala koji polazi od pretpostavke da je svatko od nas znatiželjan i žudi za otkrivanjem istine. Svojim interesantnim emisijama Da Vinci nadahnjuje gledatelja koji istovremeno uči i zabavlja se.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Food Network je lifestyle kanal posvećen svim mogućim užicima povezanima s hranom te ima najveću kuharsku filmoteku na svijetu. Na Food Network kanalu autori uspješnih kuharica nadahnjuju gledatelje svježim idejama za uzbudljive kulinarske doživljaje, daju se savjeti za blagdanske specijalitete, putuje se svijetom u potrazi za jelima koja će iznenaditi i razveseliti nepce ili se prate kuharski izazovi i dvoboji svjetski poznatih kuharskih zvijezda kao što su Giada de Laurentis, Jamie Oliver, Ina Garten, Heston Blumenthal, Lorraine Pascale, ali i nekih novih talenata s pregačom.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Travel Channel je specijalizirani televizijski kanal koji je fokusiran na lifestyle i putopisne emisije. Istražuje nove turističke destinacije, emitira turističke vodiče za praznike i blagdane, dokumentarne emisije o svjetskim kuhinjama, kulturama, prirodnim bogatstvima, kupovini, arhitekturi i tradiciji. Travel Channel u Europi je počeo s emitiranjem 1994. godine, prikazuje svoje sadržaje na 14 jezika i u 117 zemalja diljem Europe, Bliskog Istoka i Afrike. Program je 95% lokaliziran na hrvatski jezik.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Donosi cijeloj obitelji mnogo zabave i smijeha sa svojim svevremenskim crtanim likovima kao što su Scooby Doo, Tom i Jerry, Obitelj Kremenko te Bugs Bunny, poznatiji kod nas kao Zekoslav Mrkva. Emitira se 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Fine Living je vodeći kanal lifestyle sadržaja, koji na zabavan način s mnogo svježih ideja pomaže gledateljima dizajnirati svoje živote na području mode i osobnog stila, doma i stanovanja te putovanja i zdravlja.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

U Hrvatskoj se kanal Fox Crime emitira od 2006. godine, a nalazi se među top 10 najomiljenijih payTV kanala. Kanal FOX Crime je od početka prikazivanja svojim gledateljima omogućio televizijski sadržaj vrhunske svjetske produkcije, emitirajući neke od najpoznatijih kriminalističkih serija poput serije Zakon i red, Castle, Zločinački umovi ili Umorstva u Midsomeru. Kanal FOX Crime omiljen je program za sve ljubitelje dobre akcije i najzamršenijih istraga, te nastoji svakodnevno svojim gledateljima nuditi samo najbolji televizijski sadržaj.

Službena web stranica

Jezik: ,

Titlovi:

KINOTV je novi domaći filmski kanal iza kojeg stoji distributerska tvrtka Discovery, poznata i kao pokretač Vukovar Film festivala. KINOTV nudi 24-satni filmski program koji pokriva široki žanrovski raspon, od romantičnih komedija i drama preko horora, akcijskih filmova i svjetskih hitova pa sve do hvaljenih dokumentaraca, pobjednika festivala u Cannesu, Berlinu i Veneciji te dobitnika Oscara. Filmovi se prikazuju bez prekida za reklame i počinju svakog parnog sata. KINOTV je filmski kanal koji u svakom segmentu postavlja nove granice od razine kvalitete filmova, zabave, edukacije, tehničke superiornosti pa do interakcije s gledateljima - korisnicima.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Najokorjeliji televizijski kriminalci, najbriljantniji detektivski umovi, najkrvaviji misteriji i najtraženiji svjetski zločinci - ljubitelje forenzike oduševit će najnapetiji kriminalistički serijali na RTL Crimeu.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Ljubav, strast, prevare, intrige – sve možete pronaći na RTL Passionu, specijaliziranom kanalu namijenjenom prvenstveno damama. Najbolje dramske serije turske, meksičke i indijske produkcije te najpopularnije domaće telenovele gledajte svakoga dana od jutra do kasnih noćnih sati.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Woman je lifestyle kanal koji su kreirale žene s višegodišnjim iskustvom u TV industriji, za žene. Pažljivo odabran sadržaj renomiranih produkcijskih kuća i programska shema prilagođena modernim, aktivnim ženama, rezultirala jevelikim interesom i lojalnošću publike. Sadržaj Woman kanala pokriva širok izbor tematskih komponenti namijenjenih ženama od lifestyle serijala, talk show emisija, celebrity serijala, mode, ljepote, kozmetike do šopinga, uređenja interijera i eksterijera, kulinarstva, itd.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Živimo u uzbudljivom, ali stresnom svijetu, i ako želimo dobro živjeti, moramo se brinuti o sebi. WNESS TV pokriva čitav svijet zdravog lifestylea - od vježbi do bio hrane, spiritualnih potraga i psihološkog balansa

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Travel XP je kanal koji donosi najzanimljiviji i najnoviji putopisni program. Kroz TravelXP emisije posjetit ćete neviđena i neistražena mjesta, dodati u svoj popis putovanja, nove destinacije i pritom naučiti nešto novo.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

AXN je filmski kanal u vlasništvu Sony Pictures Television, koji 24 sata na dan emitira samo vrhunske akcijske i kriminalističke serije i filmove.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

AXN Spin usredotočuje se na mlađu publiku kroz energičnu zabavu i vrhunske serije. Kanal nudi spektar različitog sadržaja - od pustolovnih, humorističnih, dramskih, SF i tinejdžerskih serija do blockbusterskih, dokumentarnih, animiranih filmova te reality emisije i isječaka. U periodu od prosječno 20 sati svakodnevnog programa, mogu se pronaći popularne serije poput "Hanibal", " Kronike Shannara ", "TotalCar", "Neobična obitelj", "Vladarica", "Medij", "Luda utrka", " Tajne i Laži "," Glasnici "i mnogi drugi. AXN Spin je drugi program iz AXN obitelji koji je dostupan u regiji

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Klasik TV je jedinstven kanal koji emitira domaće igrane, duge, kratke, animirane, dokumentarne filmove i serije iz cijele regije, s ciljem promocije i popularizacije domaćeg, regionalnog filma.24 sata dnevno prikazuju se kultni igrani filmovi i hitovi iz zemalja regije, ali i oni koji će tek postati kultni. Neizostavni su dokumentarci koji pokrivaju lokalne aktualne teme i otkrivaju kako je to bilo nekad, i naravno, serije koje volimo gledati ponovno i ponovno. Osim filmskih klasika, na programu Klasik TV-a možete gledati vrhunska novija ostvarenja iz kinematografija u regiji, a u budućnosti će atraktivnih recentnih naslova biti sve više.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

HNTV je sportska televizija vezana uz nogometna natjecanja, događaje i popratne emisije, kao što su: izravni prijenosi utakmica Prve HNL, utakmice Druge HNL, Futsal lige, utakmice hrvatskog nogometnog kupa, te snimke utakmica po završetku svakog natjecateljskog kola.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Kreator TV je specijalizirani hrvatski sportski kanal s naglaskom na motorsport. Kanal prikazuje vlastite informativne emisije o oktanskim i ekstremnim sportovima te specijalizirane emisije poput TV automagazina – najgledanije hrvatske emisije tog tipa.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

GINX Esports TV kanal posvećen isključivo Esportovima, dostupan je na 10 jezika u 50 zemalja i u više od 55 milijuna domova. Kanal prikazuje brojne Esports sadržaje, tjedne preporuke kao i Esports turnire s više lokacija po cijelom svijetu.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Jugoton TV sadrži najveće hitove iz regije (retro i nove spotove iz zemalja bivše Jugoslavije) i sadrži arhivu od preko 6.000 video brojeva raznovrsnost sadržaja, od pop, jazz, rock glazbe pa sve do zabavne glazbe iz cijele regije.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Narodni TV je glazbena televizija koja 24 sata dnevno emitira spotove hrvatskih izvođača. U potpunosti programski prati najslušaniju nacionalnu radio postaju - Narodni radio. 24 sata glazbe na Narodnoj TV znači 24 sata najbolje domaće glazbe!

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

BALKANIKA MUSIC TV je bugarska glazbena televizija osnovana 2005. godine s ciljem zabavljanja te istovremenog informiranja svojih gledatelja o glazbi, umjetnosti i kulturi s prostora Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Grčke, Hrvatske, Makedonije, Rumunjske, Slovenije, Srbije i Turske.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Državna televizijska kuća koja emitira informativne emisije, igrane filmove, dokumentarne filmove, serije i raznovrsne emisije te prijenose značajnih nacionalnih događaja.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

FEDERALNA TV se nametnula kao vodeći televizijski medij u Bosni i Hercegovini. Nudi raznoliku ponudu programa - od informativnog, preko sportskog, dječjeg i zabavnog, do filmskog programa.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

RTS SVET je TV kanal Radio Televizije Srbije, namijenjen ljudima u inozemstvu. Emitira najbolje emisije RTS 1 i RTS 2 kanala.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Javna televizija Crne Gore koja svakodnevno donosi informativne, dokumentarno-obrazovne, sportske i zabavne emisije, filmove, serije...

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

RTL je njemački besplatni televizijski kanal u vlasništvu RTL grupe i najveća je privatna mreža u Njemačkoj.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Kanal s talijanskog govornog područja koji kombinira najbolje i najatraktivnije programe koje su gledatelji navikli pratiti na programima Canale 5, Italia 1 i Rete 4. Vlasnik svih ovih programa, Mediaset grupa, kreirala je program Mediaset Italia kako bi svima koji su zainteresirani za ove popularne sadržaje pružila jedinstveni program sastavljen od ključnih elemenata sva tri spomenuta kanala, što uključuje i najbolji dostupni talijanski zabavni program, kao i dnevne vijesti, filmove i još mnogo toga.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

RAI UNO je prvi TV kanal talijanske javne televizije. Ponudu programa i izdvojene naslove emisija možete pogledati na njihovoj internet stranici.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

CNN je skraćenica za Cable News Network i danas je najpoznatiji međunarodni 24-satni informativni kanal koji se emitira putem satelita i kabelske televizije. CNN je televizijska mreža posvećena isključivo vijestima i informativnom programu.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Laudato televizija obiteljska je televizija s kršćanskim vrijednostima. Na ovom kanalu možete gledati emisije informativnog, edukativnog i zabavnog sadržaja kroz razgovore, reportaže, filmove i serije općeljudske i vjerske tematike kao i crtane filmove za djecu... Sadržajem nastoje obuhvatiti područja vjere, odgoja i obrazovanja, znanosti i kulture, sporta i zabave za svaku generaciju, naglašavajući bogatu hrvatsku povijest i umjetnost.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Full TV je televizijski projekt okrenut poslovnim temama koji je namijenjen gledateljima širom naše zemlje, a i šire. Dokumentarističkim pristupom, kanal je okrenut poslovnim idejama, poteškoćama i traženjima rješenja. Kanal je naslonjen i na poslovnu platformu www.fullbusiness.com koja okuplja 1667 poslovnih subjekata te je u konstantnom porastu.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

TV JADRAN je lokalna televizija Splitsko-dalmatinske županije, okrenuta prvenstveno lokalnim temama i problemima lokalnog čovjeka. Svojim 24 satnim programom okuplja širok krug gledateljstva nudeći mu obilje različitog televizijskog sadržaja, pri tome vodeći računa o potrebama gledateljstva što podrazumijeva okrenutost aktualnostima iz svih sfera života.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

KANAL 5 je hrvatska lokalna komercijalna televizijska postaja koja se kabelskim putem emitira za područje grada Splita. Kanal 5 tretira lokalnu i regionalnu problematiku s naglaskom na kontakt emisijama političke i drugih aktualnih tematika.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

MREŽAST je lokalna televizija grada Splita i njegove okolice. U svom bogatom programu nude mozaično-informativne, panoramske i sportske emisije, političke i zabavne talk show emisije...

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

KANAL RI je komercijalna televizijska kuća s područja grada Rijeke i njegove šire okolice. Nudi raznovrstan programski sadržaj – od informativnih, sportskih, kulturnih i zabavnih emisija, pa do mnogobrojnih serija i filmova... U svojoj ponudi programa, značajnu ulogu imaju i emisije domaće produkcije.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

TV NOVA je regionalna tv postaja koja svojim signalom na 29. Kanalu DVBT-a sa Učke, pokriva Istru i Primorsko-goransku županiju te Kvarnerske otoke. U strukturi programa prikazuju sve tv forme, ali u emisijama vlastite produkcije bave se isključivo lokalnim temama jer upravo takav sadržaj osigurava postignuti visoki postotak gledanosti.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Osječka televizija je lokalna televizija s područja grada Osijeka i okolice. Svakodnevno emitira emisije raznovrsnog sadržaja, domaće i strane produkcije.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

VINKOVAČKA TV je lokalna televizija s područja Vinkovačko-srijemske županije i okolice. U okviru programa emitira igrane serije, filmove te različite zabavne, dokumentarne, mozaične i informativne emisije, strane i domaće produkcije.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

STV – Slavonska televizija je lokalna televizija Slavonije i Baranje. Svakodnevno emitira informativne vijesti, kao i različite tematske emisije vezane uz sport, poljoprivredu, zdravi život, poduzetništvo ili zabavu.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Sjedište Varaždinske televizije (VTV televizije) je u centru Varaždina. VTV emitira 24 sata programa dnevno, od čega više od 7 sati vlastite produkcije u 26 emisija koje se kreiraju prema željama i interesima gledatelja s područja sjeverozapadne Hrvatske. Trenutno signalom pokrivaju više od 70% sjeverozapadne Hrvatske. Cilj VTV televizije je pozitivno utjecati na svakog pojedinca i ostvarivati kontinuiranu i kvalitetnu interakciju s svojim gledateljima i tako biti i ostati kreator programa za svakoga. VTV televizija sebe opisuje kao suvremenu TV kuću koja djeluje u urbanoj sredini, čiji program nosi taj duh urbanosti, ali nikako ne zaboravlja vrijednosti i običaje svoga kraja.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Slavonskobrodska televizija je komercijalna regionalna televizija koja svoj program emitira digitalno u D2 regiji koja obuhvaća: Brodsko-posavsku, Virovitičko-podravsku, Požeško-slavonsku te dio Bjelovarsko-bilogorske županije. Radeći i razvijajući svakodnevni televizijski program većinom u vlastitoj produkciji, u početku u lokalnoj, a sada i regionalnoj sredini, Slavonskobrodska televizija postala je najrelevantniji oblik protoka informacija u D2 regiji i to na nepristran, objektivan, temeljit način riječju, glasom i slikom. SBTV emitira cjelodnevni program za sve ukuse s informativnim emisijama kao okosnicom programa.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Televizija Banovina svakodnevnim programom od 0 do 24, uz širok glazbeni opus domaće zabavne i pop, narodne i folk, tamburaške i tradicionalne glazbe, pruža mnoštvo informacija kroz svoj svakodnevni program te u dnevnim i tjednim emisijama.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Dubrovačka televizija, jedinstveni je medij prisutan već deset godina na samom jugu Hrvatske. Tijekom desetljeća u potrazi za pravodobnom informacijom posao ih je odveo u sve krajeve Grada, ali i Županije.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Televizija Zapad je nasljednica Televizije Zaprešić koja je 2009. započela s radom kao lokalna kablovska televizija. Naši novinari prate događaje na području zapadnog dijela Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije i grada Zagreba. U potpunosti smo okrenuti lokalnim temama, ljudima i događajima. Niti jedan važan događaj na ovom području ne prolazi bez kamera Televizije Zapad. Sve to prati tim mladih ljudi, većinom s ovog područja koji su svoj profesionalni put počeli upravo na ovoj televiziji, a mnogi su već usvojili vrhunske profesionalne standarde.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Libertas TV je dubrovačka lokalna televizija koja se sastoji od jutarnjeg panoramskog programa, vijesti, obavijesti, razgovora i emisija lokalne prirode.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

DMC je lokalna televizija koja nudi raznolik programski sadržaj za sve generacije. Glazbeni program donosi emisiju "Tamburo moja" u kojoj gostuju tamburaški sastavi. Iz zabavnog programa ističu "Super DMC" koji je zamišljen kao radijska emisija u kojoj se uživo javljaju gledatelji sa svojim glazbenim željama, a tu su i nagradne igre, gosti, pjesme iznenađenja te mnogo drugog sadržaja. Iz zabavnog programa izdvajamo i emisiju "Od sumraka do zore" koja će odgovoriti na pitanja što nam Zagreb i ostali gradovi nude za noćni izlazak te informirati nas što je novoga u kinima i kazalištima. Dokumentarni program je sastavljen od niza dokumentarnih emisija vezanih uz glazbu, podrijetlo nekog glazbenog izričaja, te predstavljanje glazbenika koji djeluju dugi niz godina na glazbenoj sceni. "Dječja emisija" je zabavno edukativnog sadržaja, koja će djeci predstavljati i educirati ih o raznim glazbenim instrumentima, glazbenim izričajima te im na taj način predstaviti glazbu na njima zanimljiv način. Isto tako tu je i dječji kviz znanja sa zanimljivim nagradama.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Poljoprivredna TV prva je hrvatska poljoprivredna televizija. Specijaliziranim programskim sadržajem postali smo sasvim nova pojavnost diljem Lijepe naše. Uz poljoprivredu, pažnju posvećujemo prirodi, životinjama, običajima, kulturi, tradiciji, zdravom načinu života i prehrani. Također, u sklopu našeg programa možete pogledati razne poljoprivredne emisije iz ostalih regija Hrvatske, iz susjednih nam država i onih udaljenijih. Pratimo i proizvodnju u Slavoniji, tako u programu opširno možete vidjeti spremanje vrhunske hrane, proizvodnju vina i sokova, radove u poljima, brigu o životinjama, seoskom životu te još pregršt toga.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

SABORSKA TV je kanal koji prikazuje sjednice hrvatskog Sabora. Omogućuje gledanje sjednica bez prekida.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

ZDRAVU TV-7 čini više tematski osmišljenih sadržaja edukativnog karaktera. Posebno osmišljene tematske cjeline (ZNANOST, DJEČJI SVIJET, GLAZBA, SVIJET PRIRODE I ŽIVOTINJA, DUŠA I TIJELO, VEGETUS te DUHOVNOST) daju uvid u rješenja životnih situacija u kojima se u današnje vrijeme našao čovjek, a od bitnog su značaja za njegovo duhovno i tjelesno zdravlje. ZTV šalje poruku zdravlja, životnih rješenja i osvješćuje da čovjek čini cjelinu s prirodom i životinjama te kao takav nastanjuje ovu planetu koja čini njegov dom.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Nova Cinema je filmski kanal dostupan u sklopu Nova Plus usluge na kojem se 24 sata dnevno prikazuju filmovi. Ljubitelji filmskog programa imaju priliku 365 dana u godini 24 sata dnevno uživati u filmovima svih žanrova od akcije, trilera, krimi, SF-a, drama, komedija, romantičnih i obiteljskih komedija do klasika i kultnih filmova. Naslove koji se prikazuju na Nova Cinema moguće je pogledati i pojedinačno putem Nova Plus usluge.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Nova Family je obiteljski kanal dostupan u sklopu Nova Plus usluge. Na kanalu Nova Family svakodnevno se prikazuju sadržaji za cijelu obitelj - dječji sadržaji, serije te filmski program. Naslove koji se prikazuju na Nova Family moguće je pogledati i pojedinačno putem Nova Plus usluge.

Službena web stranica

Jezik: ,

Titlovi:

Al Jazeera Balkans međunarodna je televizijska kuća sa sjedištem u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, namijenjena medijskim tržištima zemalja koje su nekada bile sastavne jedinice bivše države. Dio je medijske mreže Al Jazeera.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

France 24 je francuska državna međunarodna mreža televizijskih vijesti sa sjedištem u Parizu. Njezini kanali emitiraju se na francuskom, engleskom, arapskom i španjolskom i usmjereni su na prekomorsko tržište, slično DD News, BBC World News, DW, RT i VOA

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

France 24 je prvi francuski međunarodni informativni kanal dostupan 24 sata dnevno. S obzirom na više od 1.000 dopisnika širom svijeta, kanal nudi raznolike analize i iscrpne vijesti. France 24 dostupan na engleskom i francuskom jeziku.

Službena web stranica

Jezik: ,

Titlovi:

Nick Jr. kanal je namijenjen djeci predškolske dobi. Obilnim interaktivnim sadržajem, glazbenim i obrazovnim emisijama potiče djecu da svakodnevno otkrivaju i nauče nove stvari. Djeca tako mogu zajedno s Dorom istraživati nove stvari i pri tom biti aktivno uključeni u cijeli proces prevladavanja prepreka te na kraju zaplesati uz poznatu Dorinu pobjedničku pjesmu. Uz Doru, neki od popularnijih naslova su i Psići u ophodnji, Najbolji u letu, Kuharica kiflica, Žar i čudovišni strojevi. Zbog svog edukativnog karaktera, Nick Jr. program s razlogom nosi nadimak „pametnog mjesta za igru“!

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Neovisni glazbeni TV kanal za opuštanje koji se emitira diljem Europe, Azije i Afrike. Donosi nam najbolje od klasične, crossover, filmske te chillout glazbe, cijeli dan bez reklamnih prekida.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Prvi globalni turski dramski kanal za one koje vole ovaj žanr i žele gledati najbolje serije iz ponude turske i svjetske televizije.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Klape i tambure TV je televizijski kanal na kojem svaki dan, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu možete uživati u najvećim klapskim i tamburaškim hitovima.Ovaj kanal donosi ono najbolje iz glazbene škrinje Dalmacije i Slavonije. Klape Cambi, Iskon, Intrade, Šufit, Rišpet, Maslina, Sv. Florijan, Munita i mnoge druge koje su svojim pjesmama pronašle put do publike, ali i one kojima će to tek poći za rukom, bit će dio programa Klapa i tambura TV-a. Hitovi Najboljih hrvatskih tamburaša, Dika, Slavonskih lola i Fijakera kao i moderan zvuk tambure u pjesmama Mejaša, Bosutskih bećara, Vranca, Posegane, Džentlmena, Slavonija Banda, Kasa i mnogih drugih, ovaj kanal čine jedinstvenim.Od tradicionalnog zvuka tambure i klapskog a cappella pjevanja, do pop/rock ritmova u novijim izvedbama klapa i tambura, sve to možete poslušati kadgod poželite na ovom televizijskom kanalu.Klape i tamburaški sastavi sve su popularniji, a upravo na ovom kanalu predstavljat će svoje nove pjesme i spotove. Uz to, novi glazbeni kanal od zaborava će sačuvati izvorni zvuk tambure, kao i klapskog pjevanja. Tradicionalno i moderno, klapsko i tamburaško ujedinjeno je u ovom kanalu.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Najbolja regionalna glazba

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

NOVA HD je prva komercijalna televizija u Hrvatskoj koja je odlučila prijeći na HD emitiranje programa. Svi korisnici koji žele iskušati prednosti televizije visoke definicije mogu unutar Start HD i Komplet HD paketa gledati Novu TV HD, program Nove TV u HD kvaliteti.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Doma TV HD je specijalizirani zabavni program koji je dio medijske grupe Nova TV. Na programu Doma TV prikazuju se isti sadržaji kao i na programu Doma TV, no u HD rezoluciji koja osigurava vrhunsku kvalitetu slike i zvuka.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Televizija Šibenik gradska je televizija koja je s radom započela u listopadu 2005. godine, a kojoj je osnovni cilj proizvodnja programa u interesu građana Šibenika. Na prvom mjestu je informativni program koji kroz emisiju Aktualnosti iz grada gledatelje upoznaje s aktualnim događajima u Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji. Uz središnju informativnu emisiju, u okviru informativnog programa također se emitiraju i Kratke vijesti te Tjedni pregled, ali i emisije ostalog sadržaja koje se bave gospodarskim, kulturnim, gastronomskim i ostalim temama.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

RTL II je komercijalni njemački televizijski kanal. Prikazuje reality emisije kao što je Big Brother, humoristične serije i filmove te crtiće za najmlađe.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

VOX je njemački televizijski kanal. U vlasništvu je nekoliko medijskih tvrtki. Emitira se na području Njemačke, Austrije, Švicarske i istočnoeuropskih zemalja. Danas je jedna od najuspješnijih privatnih televizijskih postaja.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

RAI DUE je jedan od TV kanala talijanske javne televizije. Emitira zabavne, reality i talk show emisije, filmove i serije, crtane filmove…

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Radio Televizija Vojvodine je javna televizija koja se sastoji se od dva televizijska kanala - RTV1 i RTV2. Putem sadržaja koji emitira, svoje gledatelje nastoji informirati, obrazovati i zabavljati odražavajući jedinstvenu raznolikost naspram ostalih medija. Emitira na srpskom te na jezicima nacionalnih manjina Vojvodine.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Programska osnova programa dijelom se naslanja na radijsku produkciju informativnog i zabavnog programa Radio Banovine. Kroz samostalni TV program isključivo se emitira glazba, odnosno, video spotovi i glazbene emisije u kojima pojedini glazbeni umjetnici i vokalno instrumentalni sastavi gledatelje zabavljaju izvođenjem pjesama uživo. Uz glazbu, program emitira i kratak i jezgrovit prikaz informacija iz zemlje i svijeta, praćenjem političkih, socijalnih, sportskih, zabavnih, kulturno-umjetničkih, glazbenih i drugih sfera života.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

A1 Infokanal je informativni program za sve A1 korisnike koji se emitira 24 sata dnevno svih 365 dana u godini. Korisnici će na A1 Infokanalu moći pratiti najnovije informacije, ponude i promocije vezane uz sve A1 fiksne i mobilne usluge, ponudu programa, te kontakte Službe za korisnike. Također, na ovom kanalu A1 će redovito izvještavati o mogućim aktualnim radovima ili poteškoćama na mreži.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Duna World je mađarski komercijalni televizijski program u vlasništvu Duna TV.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Ispunjavanje svih vaših erotskih fantazija! Prikazujući suvremeni softcore sadržaj s najboljim svjetskim izvođačima i amaterskim talentom. Pure Babes pruža parovima širok, raznolik i provokativan doživljaj gledanja. Pure Babes je mek, senzualan, erotski i vruć!

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Adriatic TV je lokalna komercijalna televizija koja svoj program emitira u digitalnoj regiji D7 u Zadru. Signal televizije dostupan je u gradu Zadru i Šibeniku, odnosno u cijeloj Zadarskoj i Šibensko-kninskoj te dijelu Ličko-senjske županije.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

Diadora televizija – regionalna televizija sa sjedištem u Zadru, koja pokriva Zadarsku i Šibensko-kninsku županiju, te dio Ličko – senjske.

Službena web stranica

Jezik:

Titlovi:

CGTN (China Global Television Network), ranije poznat kao CCTV-9 i CCTV News, kineski je međunarodni kanal za vijesti na engleskom jeziku u državnoj grupi China Global Television Network, koja je dio kineske Centralne televizije sa sjedištem u Pekingu (CCTV ) i pod nadzorom Odjela za publicistiku Komunističke partije Kine.

Službena web stranica
Želiš pogledati sve rasporede?