Potpuna podrška za vašu digitalnu prisutnost

Web rješenja

Moderno vrijeme podrazumijeva snažnu digitalnu prisutnost. Kupci očekuju da im informacije o vašim proizvodima, uslugama i samoj organizaciji budu dostupni na dohvat ruke, bilo kada i bilo gdje.

A1 vam nudi Web Presence proizvod uz pomoć kojeg brzo i jednostavno možete stvoriti vlastitu web stranicu, s mogućnošću dodavanja web trgovine i povezati ju s društvenim mrežama.

Ako već imate web stranicu i želite ju smjestiti u pouzdan podatkovni centar, na raspolaganju vam je Web hosting usluga.
 

 

Kreiranje vlastite web stranice

Tehnološko znanje više nije prepreka da bi ste imali vlastitu web stranicu. A1 Web Presence je alat koji vam omogućuje dizajniranje i izgradnju vlastite web stranice bez znanja programiranja.

Na raspolaganju su vam brojni predlošci koji će vam omogućiti da stranicu uredite baš onako kako ste zamislili, a jednostavno je i dodavanje web trgovine na kojoj možete prezentirati sve svoje proizvode.
Glavne značajke:

 

 Dizajn web stranice bez potrebnog tehničkog predznanja

 Automatska prilagodba zaslonima uređaja kojima korisnici pristupaju (pametni telefon, tablet, računalo)

 E-Mail kampanje

 Vlastita web trgovina i povezivanje s društvenim mrežama

Web hosting

Stabilnost web stranice i kontinuitet njenog rada omogućuje vam usluga Web hostinga. Korištenje ove usluge podrazumijeva smještaj vaše web stranice na poslužitelj koji se nalazi u A1 podatkovnom centru koji zadovoljava najviše standarde za smještaj IT opreme, zaštite sigurnosti i podataka.

Usluga je idealno rješenje za tvrtke koje žele profesionalno okružje i vrhunsku platformu za postavljanje i održavanje vlastite web-stranice, uz uvijek dostupne mogućnosti proširenja željenih opcija. Kao dodatnu opciju nudimo implementaciju vaših SSL certifikata i registraciju sekundarne domene.Glavne značajke:

Neograničeni mjesečni promet

Siguran i dostupan prostor za vaš web

Podržava Windows i Linux platforme

Usluga registracije .hr i .com.hr domena

 

 

Korisnici .hr domene registriraju i koriste u skladu s Pravilnikom, a korisnici su dužni potvrditi da su s tom odredbom upoznati (prihvaćanjem Općih uvjeta poslovanja ili potvrdom prilikom registracije domene)