Sigurnosna rješenja

Paket rješenja nužnih za osiguravanje kontinuiteta poslovanja

Suvremena tehnologija omogućuje tvrtkama svih veličina da budu inovativne, da prodiru na nova tržišta i potiču učinkovitost na dobrobit kupaca, klijenata, potrošača i društva. Usvajanjem suvremenih tehnologija povećava se važnost upravljanja novim vrstama rizika, a to je sigurnost poslovanja.

Kako bi tvrtke izbjegle nepotrebne gubitke, sačuvale svoje podatke (koji u današnje vrijeme čine jedan od najvrjednijih resursa) te spriječile potencijalne napade na mrežne resurse i poslužitelje, mogu odabrati cjelovita A1 rješenja.

SECURITY MJESEC

Zaštitite svoje poslovanje već danas jer smo u listopadu, mjesecu kibernetičke sigurnosti, pripremili posebne pogodnosti i popuste na usluge Offensity, Firewall i Backup.

50% popusta

Offensity skeniranje ranjivosti

Osigurajte si sigurno i nesmetano poslovanje uz rješenje koje kontinuirano radi skeniranje ranjivosti cijelog vašeg sustava.
 

30% popusta

Firewall as a Service

Maksimalno osigurajte i optimizirajte svoju računalnu mrežu uz povećanje radne efikasnosti.

15% popusta

Backup as a Service

Spriječite gubitak dragocjenih podataka i osigurajte kontinuitet i stabilnost poslovanja korištenjem modernog A1 backup rješenja.

Endpoint sigurnosna zaštita

Zaštitite se od sve brže rastućih sigurnosnih prijetnji i spriječite visoke troškove sanacije posljedica napada na vaš sustav.

Anti-DDoS zaštita

ADDoS rješenje je za brzu detekciju DDoS napada, kontinuirano izvještavanje i brze reakcije u uklanjanju rizika prestanka pružanja servisa.

Pričuvna veza Pro

Omogućuje pričuvni pristup preko A1 mobilne mreže za  primarnu uslugu pristupa internetu ili uslugu podatkovnog IP-VPN povezivanja vaših lokacija.