Sigurnosna rješenja

Paket rješenja nužnih za osiguravanje kontinuiteta poslovanja

Suvremena tehnologija omogućuje tvrtkama svih veličina da budu inovativne, da prodiru na nova tržišta i potiču učinkovitost na dobrobit kupaca, klijenata, potrošača i društva. Usvajanjem suvremenih tehnologija povećava se važnost upravljanja novim vrstama rizika, a to je sigurnost poslovanja.

Kako bi tvrtke izbjegle nepotrebne gubitke, sačuvale svoje podatke (koji u današnje vrijeme čine jedan od najvrjednijih resursa) te spriječile potencijalne napade na mrežne resurse i poslužitelje, mogu odabrati cjelovita A1 rješenja.

A1 Net Protect

 A1 Net Protect štiti korisnički mobitel i ostale uređaje od špijunskog softvera, mrežnih prijevara i zlonamjernih web adresa dok su na A1 mreži.

Offensity skeniranje ranjivosti

Osigurajte si sigurno i nesmetano poslovanje uz rješenje koje kontinuirano radi skeniranje ranjivosti cijelog vašeg sustava.

Automatsko penetracijsko testiranje

 Jedna platforma za sve vaše potrebe vezane za validaciju cyber sigurnosti.

Endpoint Protect

Zaštitite vaše uređaje i poslovanje od malwarea, ransomwarea, reklamnih softvera, spywarea i drugih prijetnji.

 

Firewall zaštita

Maksimalno osigurajte i optimizirajte svoju računalnu mrežu uz povećanje radne efikasnosti.

Backup as a Service

Spriječite gubitak dragocjenih podataka i osigurajte kontinuitet i stabilnost poslovanja korištenjem modernog A1 backup rješenja.

Anti-DDoS zaštita

ADDoS rješenje je za brzu detekciju DDoS napada, kontinuirano izvještavanje i brze reakcije u uklanjanju rizika prestanka pružanja servisa.

Pričuvna veza Pro

Omogućuje pričuvni pristup preko A1 mobilne mreže za  primarnu uslugu pristupa internetu ili uslugu podatkovnog IP-VPN povezivanja vaših lokacija.