Optički internet + više telefonskih linija

Biz Office i Biz Office Pro kompaktna su paketna rješenja telefonije i interneta. Pružaju se putem optičke infrastrukture i sadrže sve komponente neophodne da biste osigurali kvalitetnu osnovu za rad.

 

Biz Office

Jednostavno i efikasno rješenje poslovne telefonije i interneta

Paket uključuje:

Asimetrični pristup internetu (20/4 Mbps)

2 analogne telefonske linije i 2 telefonska broja

Neograničen internetski promet (flat rate)

Wireless opciju


 

 Ukoliko vam je potrebna veća brzina, dostupne su i brzine od 40/6 Mbps, 75/10 Mbps, do 150/20 Mbps. Također, dostupna je i opcija Port Forwardinga koja omogućuje otvaranje portova na A1 Business Solutions usmjerivaču pružanja Biz Office usluge. 

 

Zatražite ponudu

Biz Office Pro

Opremite urede manjeg kapaciteta sveobuhvatnim paketom za učinkovito poslovanje

Biz Office Pro je paket usluga koji sadržava najkvalitetniju osnovu za rad, a na switch uključen u uslugu moguće je spojiti maksimalno 6 računala.
 

Paket uključuje:

Asimetrični pristup internetu (20/4 Mbps)

do 8 telefonskih/faks linija uz mogućnost spajanja do 6 računala na switch u sklopu usluge na jednoj lokaciji

Neograničen internetski promet (flat rate)

Bežični pristup internetu (wireless)

1 ATA pretvarač (Analog Telephone Adapter) s dva aktivna porta na koja možete priključiti faks uređaje ili dva analogna telefonaUkoliko vas osnovna brzina paketa ne zadovoljava, dostupne su i brzine od 40/6 Mbps, 75/10 Mbps i 150/20 Mbps. Dostupna je i zasebna usluga glasovne sekretarice, kao i port forwarding. Također, moguća je i fleksibilna promjena broja telefonskih linija u skladu s vašim potrebama.

Biz Office Pro paket sadrži kompletno rješenje za uredsko poslovanje i pridonosi štednji na troškovima nabave i održavanja telekomunikacijske opreme.
 

Zatražite ponudu


Razgovori na lokaciji koja koristi Biz Office ili Biz Office Pro uslugu su besplatni, kao i razgovori između drugih lokacija Vaše tvrtke koje koriste A1 Business Solutions glasovne usluge te su dijelom glasovnog VPN-a. Unutar glasovnog VPN-a Vaše tvrtke omogućeno je korištenje skraćenog biranja.
 

Usluga prijenosa telefonskog/faks broja s postojećeg operatora, kao i dodjela broja iz A1 Business Solutions numeracije je besplatna. Odnos broja javnih telefonskih brojeva i izlaznih linija (istovremenih govornih kanala) je uvijek 1:1.