Officebox Officebox

Opcija 100 GB gratis za male poslovne korisnike!

Prilagođena rješenja

A1 Business Solutions dio je A1 poznatog po vodećoj ulozi u inovacijama na domaćem telekom tržištu, a nastao je spajanjem A1 s Metronetom koji je prepoznat kao fleksibilan teleoperater uvijek usredotočen na zadovoljstvo kupca i vrhunsku kvalitetu usluge koju pruža. Ova sinergija omogućuje nam da, u korak s vremenom, korisnicima nudimo samo najbolja rješenje upravo po njihovoj mjeri.

 

Od samih početaka trudimo se izgraditi kvalitetan odnos s našim korisnicima i upravo zato su nam iznimno bitne njihove potrebe. Fokusirani smo na kvalitetu, partnerski pristup i pronalaženje najboljih ICT rješenja za naše korisnike. Rešenjima po mjeri (tailor made) prilagođavamo se specifičnim potrebama korisnika, uz najbolji omjer cijene i kvalitete. Rješenja po mjeri predajemo po principu djelomične aktivnosti ili po principu „ključ u ruke". U slučaju potrebe, nudimo i djelomičan ili potpun outsourcing aktivnosti nužnih za nesmetan rad IT i telekom infrastrukture, opreme ili usluge korisnika.


Neovisno o veličini poslovnog subjekta, nerijetko se pojavljuje potreba za specifičnim alatima kako bi radna djelatnost bila obavljana kvalitetno i efikasno. Prilagođena rješenja omogućuju nam da fleksibilno pristupimo korisničkim potrebama upravo u slučaju kada naša standardna ponuda ne zadovoljava te potrebe. Na taj način gradimo kvalitetan odnos s korisnicima, a taj kvaliteta tih odnosa ogleda se u obostranom zadovoljstvu i povećanoj korisnikovoj produktivnosti.