Rimac Automobili d.o.o.

 

 

"A1 je pouzdan i odvažan partner koji nas je spreman podržati u svim našim ICT projektima. Svojim su radom i zalaganjem pokazali da su sposobni realizirati sve naše zahtjeve."

 

Monika Mikac, OPERATIVNA DIREKTORICA RIMAC AUTOMOBILI

 
 

Izazov

Prilagoditi se specifičnim potrebama tvrtke i ponuditi digitalna rješenja koja će podržati njezin rast


Tvrtka Rimac Automobili tržišni je lider s jasnom vizijom u osmišljavanju tehnologija za automobile 21. stoljeća.

Budući da je od samih početaka fokus tvrtke na osmišljavanju novih tehnologija, za to je bila potrebna kvalitetna mreža za komunikaciju, kao i posebno prilagođena infrastruktura koja će podržati rast tvrtke u narednom razdoblju.
 

Za snažan fokus prema osnovnoj djelatnosti, tvrtki Rimac Automobili bio je potreban pouzdan partner koji bi im osigurao izvršenje svih operativnih zadataka. 

 

Rješenje

Kvalitetna infrastruktura koja podržava korisnika u eksponencijalnom rastu u svijetu modernih tehnologija

 

Nakon analize stanja i definiranja potreba od strane tvrtke Rimac Automobili, A1 stručnjaci su iznijeli prijedlog koji je pokrivao sve infrastrukturne zahtjeve.

Oni su uključivali i serverski sustav, opremanje mreže, radne stanice, kao i poslovni softver (O365).
 

Osim infrastrukturnih zahtjeva, A1 je realizirao i sve komunikacijske zahtjeve poput usluga fiksne i mobilne telefonije, podatkovnog prijenosa podataka i sl. 

 

Rezultat

Zadovoljan korisnik koji zadržava fokus na core usluge

 

A1 je u najkraćem roku tvrtki Rimac Automobili isporučio potrebnu infrastrukturu, čime je korisnik uštedio novac i znatno mu je skraćeno vrijeme potrebno za kreiranje posebne infrastrukture. Partnerski odnos poput ovoga vrlo je važan,jer cilj je korisniku dati do znanja kako u svakom trenutku može računati na A1 usluge.