Vindija

"A1 je pouzdan i odvažan partner koji nas je spreman podržati u svim našim ICT projektima.

Svojim su radom i zalaganjem pokazali da su sposobni realizirati sve naše zahtjeve. "

 

Saša Vojnović, SAVJETNIK GENERALNOG DIREKTORA ZA TRGOVINU 
 

Izazov

Uskladiti poslovanje s trendovima

 

S obzirom na specifičnost poslovanja Vindije, zahtjev tvrtke bio je da se uz mobilnu i fiksnu telefoniju stvori infrastruktura na kojoj tvrtka može graditi i modernizirati svoje poslovanje. 

 

Rješenje

Modernizacija cijele mrežne i ICT infrastrukture

 

Svi zahtjevi korisnika zadovoljeni su i isporučena mu je kompletna jezgrena i pristupna mrežna oprema. Također, u funkciju je puštena i kompletna mreža videonadzora i telefonije.

 

Najveći je izazov predstavljala serverska infrastruktura koja je korisniku ponuđena po sistemu „Ključ u ruke". Sve maloprodajne lokacije Vindije povezane su u jedinstveni VPN kroz A1 mobilnu mrežu, a glavna distribucijska mreža povezana je na A1 optičku infrastrukturu.

 

Rezultat

Osigurani svi preduvjeti za modernizaciju poslovanja korisnika

 

Implementacijom kompletne mreže ostvareni su svi preduvjeti za daljnju modernizaciju korisnikove proizvodnje. Osim toga, A1 je pokazao zavidan „HOW", budući da je korisniku osigurana oprema, ali i cjelokupna usluga. Korisnikovi zahtjevi ispunili su se bez dodatnog angažmana s njegove strane, što je bilo vrlo važno u procesu pripreme i modernizacije poslovanja.

 

A1 je partner koji je u ovom, kao i u svim drugim slučajevima, prepoznao potrebe korisnika i pružio mu je podršku kroz sve telekomunikacijske usluge.