TI KREIRAŠ

Uključi se i budi dio A1 priče u kojoj nosimo tvoj dizajn!


Dizajniraj odjeću A1 tima i osvoji 20 000 kuna

Ako si kreativnog duha, obožavaš modu i odjeću, a pritom te zanimaju i digitalne tehnologije budućnosti - onda je pravi trenutak da udružimo snage.
Osmisli novu, modernu i praktičnu službenu odjeću za A1 zaposlenike - nesvakidašnje komade odjeće kojima ćemo se zajednički ponositi, te svojom kreativnom idejom sudjeluj u natječaju i osvoji od 5 000 do 20 000 kuna!
 

Podrška domaćem dizajnu
 

Lokalna proizvodnja
 

Usluge po mjeri tvog posla
 

Ti kreiraš, mi djelujemo. Prijavi se na natječaj!

Briga o zajednici u kojoj poslujemo, a osobito briga o svakom zaposleniku – temelji su našega poslovanja. Ovom smo prilikom odlučili povezati te dvije zadaće. 

Za što ugodnije radne trenutke, odlučili smo kreirati novu odjeću za A1 prodajno osoblje i uključiti i nagraditi kreativce koji će joj osmisliti dizajn. 

Cijeli proces – od odabira dizajnerskog rješenja do njegove izvedbe – provest ćemo s tvrtkom Naftalina. Domaći dizajneri i znanje i iskustvo kakvo ima Naftalina, odraz je naših želja za društveno odgovornim poslovanjem, svjesni da rastemo samo kada raste i zajednica u kojoj djelujemo.

Sve detalje o natječaju pročitaj OVDJE.

Prijavni obrazac

Nagradni natječaj odvija se u dva kruga, a prijaviti se možeš do 5. srpnja 2021. Nagrađujemo tri finalista, ali samo će prema dizajnu jednoga biti izrađena službena odjeća A1 tima. Sve detalje o prijavi i potrebnoj dokumentaciji pogledaj OVDJE.

Podrška domaćem dizajnu

i tekstilnoj industriji

Naftalina je tvrtka koja skoro 40 godina brine o svemu tekstilnome što bi nekoj tvrtki moglo zatrebati i zato smo izuzetno ponosni na ovu suradnju. Zadaća koju smo stavili pred Naftalinu je izraditi novu radnu odjeću za zaposlene u prodajnim centrima A1 diljem Hrvatske, a sve u suradnji s domaćim kreativnim snagama i zaokruženo vizijom održivosti i zelenog poslovanja kojima se A1 ponosi. 
Ovim natječajem podržavamo hrvatski dizajn i tekstilnu industriju, ponajprije obrte i male tvrtke, ali i pokazujemo brigu prema svojim zaposlenicima koji su ključ našeg uspjeha. 

Više saznaj ovdje.
 

Tehnologija

po mjeri vašeg posla

Kao saveznik malih obrta i poduzeća omogućujemo jednostavan pristup digitalizaciji i povezivanju poslovanja u MOZAIK pogodnosti
Sve usluge dolaze iz jednog izvora, preglednije su i lakše za upravljanje, fleksibilne su i transparentne, zbog čega više ne moraš razmišljati o njima, već se možeš posvetiti onome što ti je najbitnije – svom poslovanju.

Uvodimo 5G mrežu, povećavamo brzinu, kapacitet i efikasnost suvremenih komunikacija te razvijamo napredna rješenja koja čine život i poslovanje jednostavnijim i zelenijim. U vremenu ubrzanog tehnološkog napretka, ostajemo tvrtka koja promiče društveno odgovorno poslovanje i svakim svojim korakom nastojimo doprinijeti boljitku zajednice u kojoj djelujemo. 


Više o A1 uslugama saznaj ovdje.