A1 Firewall as a Service

Zaštitite lokalnu mrežu sigurnosnim rješenjem na svim nivoima komunikacije računalnih sustava

malware

MALWARE PROGRAMI

Riješite se problema kojeg izazivaju
malware programi.

stop

BEZ NEŽELJENIH NAPADA

Spriječite neželjene upade „izvana“ i osigurajte poslovanje bez zastoja.

thumbs up

SIGURNO POSLOVANJE

Ne dozvolite da Cyber napadi unište vaše poslovanje i/ili reputaciju.

podrska

DOSTUPNA PODRŠKA

A1 tim stručnjaka za podršku brine o svim segmentima usluge.Što je A1 FWaaS?

Jako je važno zaustaviti nepoznate prijetnje prije nego naštete poslovanju kompanije. Stoga se tvrtkama savjetuje korištenje usluge Vatrozida (Firewalla). Firewall zaštita filtrira internetski promet kroz više OSI slojeva (eng. layer) čime može značajno smanjiti štetu od Cyber napada. Ako je poslovanje tvrtke ovisno o internetu i e-mail komunikaciji, postaje još važnije koristiti Firewall uslugu budući da se maliciozne prijetnje najčešće šire kroz e-mail i kao e-mail prilozi.

Riječ je o usluzi Vatrozida nove generacije koja može uključivati i dodatni uređaj za upravljanje nad konfiguracijom Endpoint zaštite i korisničkim izvještajima. Usluga pruža mogućnost da se kompanije pouzdaju u A1 stručnjake koji će se pobrinuti za instalaciju, konfiguriranje i konzultacije.

 

Osnovni dijelovi usluge su:
 

 Vatrozid u obliku uređaja   Usluga konzultacije i konfiguriranja     Usluga praćenja rada Vatrozid

 Kako se postavlja?Vatrozidna zaštita postavlja se između korisnikove mreže i izlaza na Internet. Cjelokupan promet od korisnikove lokalne LAN mreže prema Internetu i obrnuto se analizira i filtrira na osnovu prethodno određenih sigurnosnih pravila.

Prikaz sheme s uključenim rješenjem i implementacijom u mrežu korisnika:

Što usluga sadrži?

Što usluga sadrži?

Osnovne funkcionalnosti

Kao osnovne mogućnosti vatrozida nudimo mogućnosti sprječavanja pristupa neželjenom web sadržaju (web stranicama) te inspekciju sigurnosnih (SSL) certifikata.

Napredne funkcionalnosti

Kako bi se u potpunost zaštitili, našim korisnicima nudimo napredne mogućnosti zaštite; Kontrolu aplikacija, inspekciju datoteka u posebnom (izoliranom) prostoru u oblaku, filtriranje paketa, napredne obrana od trojanskih konja i kriptolockera te analizu ponašanja aplikacija.