Doro mobiteli

Kupi u webshopu

Doro 530X

Mobilni uređaj Doro 530X prilagođen je osobama starije životne dobi koje se susreću s problemima poput slabijeg sluha i vida. Uređaj ima jači zvučnik, a njegova je primjena kompatibilna sa slušnim aparatima.

Prilagođen za starije

Ima velike tipke koje olakšavaju pronalazak željenog sadržaja, a tipke za fotografiranje, slanje SMS-ova i svjetiljku izdvojene su. Također su jasno naglašene i tipke za uspostavu i završetak poziva.

Najbolja kombinacija - Doro i Solidna tarifa!

Trebaš neograničene minute i SMS-ove, ali i dovoljno interneta? Odaberi tarifu Solidna!

 neograničene min ili SMS prema svim mrežama 
 5 GB podatkovnog prometa 
 14,90 €/mj 

Naruči Doro + Solidna

Jednostavno korištenje

Doro 8040 elegantan je uređaj koji će osobama starije životne dobi uvelike olakšati korištenje smartphonea. Njegov jedinstveni izbornik omogućuje jednostavan pristup omiljenim i najkorištenijim aplikacijama uporabom glagola i radnji, a ne samih naziva aplikacija.

Tipka za asistenciju

Tipka za asistenciju doprinosi sigurnosti jer jednim pritiskom na nju telefon zove odabrani kontakt ili šalje SMS s GPS lokacijom korisnika. Njegove su karakteristike glasan i čist zvuk, velike ikone i tipkovnica, kamera i ugrađena svjetiljka.

Doro Connect & Care aplikacija


Kompatibilna je s uređajem te ti omogućuje da uvijek budeš u kontaktu s najmilijima. Koristi podsjetnike, grupni chat, activity log i pomoću lokacije uvijek saznaj gdje se tvoji najmiliji nalaze.


 

Kako se još jednostavnije snalaziti na laptopu i internetu?

Pripremili smo članak koji će pomoći svima oko snalaženja na računalu i internet stranicama.

  Pročitaj članak