huawei nova 9 huawei nova 9

Huawei Nova 9

Mobitel fokusiran na kameru.

Mobitel fokusiran na kameru

HUAWEI nova 9 je telefon fokusiran na kameru. Prednja kamera od 32 MP, f/2.0 opremljena je tehnologijom XD Fusion image engine za obradu slike na razini piksela. Selfie kamera podržava snimanje 4K videa, s velikim brojem funkcija i načina, uključujući usporeno snimanje i time-lapse način. 
huawei nova 9 kamera huawei nova 9 kamera

Nova razina snimanja

Odlična značajka ovog modela je istovremeno dostupno snimanje prednje i stražnje kamere, kao i mogućnost prebacivanja između prednje i stražnje kamere tijekom snimanja. Tu je i AI beauty način za bolje HD portrete, kao i opcija zamućenja pozadine koja subjekt ističe na portretu.
huawei nova 9 dizajn huawei nova 9 dizajn

4300 mAh baterija

Telefon koristi tehnologiju HUAWEI 66 W SuperCharge, pa se baterija od 4300 mAh može jako brzo napuniti do 100%.
huawei nova 9 baterija huawei nova 9 baterija

Sve što ti treba za dobru fotografiju

Glavna kamera od 50 MP, f/1.9 RYYB, snima do 40% više svjetla od obične kamere. Ima i ultraširokokutni objektiv od 8 MP, f/2.2, kameru za dubinsko polje od 2 MP, f/2.4 i makro objektiv od 2 MP, f/2.4, koji omogućuje snimanje na udaljenosti od samo 4 cm, kao i LED bljeskalica. Stražnja kamera omogućuje 10x digitalni zum i podržava brojne funkcije snimanja.
huawei nova 9 kamera huawei nova 9 kamera

OLED zaslon s FHD+ rezolucijom

Na prednjoj strani nalazi se zakrivljeni OLED panel od 6,57" s FHD+ rezolucijom od 2340 x 1080 piksela, brzinom osvježavanja 120 Hz i brzinom uzorkovanja od 300 Hz na dodir te rasponom boja P3. Ove značajke zaslona omogućuju gladak i živopisan prikaz slike, kako u svakodnevnoj uporabi, tako i u igrama.
huawei nova 9 zaslon huawei nova 9 zaslon