Najnapredniji iPhone dosad


iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max

Potpuno novi sustav trostruke kamere. Cjelodnevno trajanje baterije. Najbrži čip u pametnim telefonima.
I 6,5-inčni zaslon Super Retina XDR – najveći i najsvjetliji zaslon kod iPhonea.

 

 

Tri kamere. Neograničene mogućnosti.

Od sada snimaj nevjerojatne videozapise i fotografije pomoću ultra široke, široke i telefoto kamere. Osim toga, snimi i najbolje fotografije čak i pri slaboj osvijetljenosti pomoću noćnog načina rada. 

Približi se

Upoznaj prvi sustav s trostrukom kamerom koji kombinira vrhunsku tehnologiju i legendarnu jednostavnost iPhonea. Nakon što snimiš najkvalitetniji videozapis na pametnom telefonu, uredi ga istim alatima kao i fotografije. 

Najnapredniji iPhone dosad

Doživi dosad nezabilježene performanse zahvaljujući čipu A13 Bionic za igranje videoigara, proširenu stvarnost (AR) i fotografiranje.

A13 Bionic je izrađen po mjeri s naglaskom na strojnom učenju. Omogućuje iskustva koja ne postoje ni na jednom drugom pametnom telefonu. Čip je tako brz, moćan i inteligentan da je godina ispred bilo kojeg drugog čipa. 

Smart HDR sljedeće generacije

Smart HDR sljedeće generacije koristi napredne algoritme za isticanje svih detalja na slici. Tvoj će iPhone prepoznati lice na footgrafiji i inteligentno ga osvijetliti. To znači da iPhone 11 Pro može automatski prilagoditi detalje i u temi i u pozadini. 

Dovoljno moćan da ga nazivamo Pro

Treba ti sat vremena baterije duže? Više ne moraš brinuti. Iskusi cjelodnevno trajanje baterije! Osim toga, vrijeme je i za novu razinu otpornosti na vodu. Sve to s prvim iPhoneom dovoljno moćnim da ga nazivamo Pro.

Super retina XDR

Gledaj HDR filmove i serije na 6,5-inčnom zaslonu Super Retina XDR – dosad najsvjetlijem zaslonu za iPhone.


Super Retina XDR zaslon ima ne jedan nego dvije nove razine svjetline i razumije kada ih koristiti. Ako si na suncu, postiže se do 800 nita - izvrsno za snimanje te do 1200 nita kad gledaš ekstremni sadržaj dinamičkog raspona. Kao da imaš Pro Display XDR na svom iPhoneu.


Prava količina svega.

Zanima te i iPhone 11? Provjeri sve detalje.
Saznaj više