mPrijevoz

mPrijevoz je usluga koja omogućuje kupovinu i plaćanje usluga javnog prijevoza u suradnji s ugovornim partnerima. Uslugom možeš kupiti pojedinačne prijevozne karte ili nadoplatiti korisničke račune za korištenje javnog prijevoza.
 

Dovoljno je poslati SMS odgovarajućeg sadržaja na definirani kratki broj i spreman si za vožnju! Usluga je dostupna svim A1 korisnicima.

 

Cijene karata

Cijene putnih karata, zone, radno vrijeme i vremenska ograničenja određuje trgovac - davatelj usluge putničkog prijevoza, društvo Autopromet Sisak d.o.o.

 

Sve informacije saznaj na http://www.auto-promet-sisak.hr

 

Plaćanje

A1 tereti tvoj račun za iznos kupljene karte i naknade za izvršenu platnu transakciju.

 

Nextbike kredit

 

Uslugom mPrijevoz možeš nadoplatiti svoj nextbike korisnički račun slanjem SMS poruke s iznosom kredita koji želiš nadoplatiti na broj 707070. U roku od dvije minute na mobilni telefon primit ćeš povratnu SMS poruku s potvrdom nadoplate, a tvoj nextbike račun bit će uvećan za isti iznos.

 

Svoj nextbike račun koristi za iznajmljivanje bicikala na terminalima dostupnim na preko 70 lokacija u Hrvatskoj.

 

 

Cijena kredita

Iznos kredita 

Ključna riječ 

SMS kratki broj
5 €

5

707070
10 € 10 707070
20 € 20 707070
30 € 30 707070

 

Cijenu pojedinog kredita određuje nextbike, a osim cijene kredita, bit će ti naplaćena i naknada za uspješno izvršenu platnu transakciju koja je utvrđena važećim cjenikom A1 Hrvatska d.o.o. (Cjenik naknada za platne usluge A1 Hrvatska d.o.o.).

 

 

Korištenje nextbike kredita 

Registracija

Kako bi uslugom mPrijevoz mogao nadoplatiti nextbike račun, najprije se moraš registrirati i aktivirati nextbike račun za uslugu iznajmljivanja bicikala.

 

Dodatne informacije

Na www.nextbike.hr i www.porecbikeshare.com možeš pronaći sve informacije o usluzi.

 

Uvjeti korištenja

Sve uvjete korištenja potraži na linku.