Samsung Galaxy S22 serija

Odaberi svoj novi Galaxy i uživaj u modernom dizajnu, vrhunskoj kameri i snažnom procesoru!

 

Postani službeni fotograf u svom društvu

To je profesionalni komplet koji stane u jednu ruku. Trostruka stražnja kamera i selfie kamera nude inovativni hardver i softver kamere tako da možeš jednostavno snimati galeriju punu sadržaja vrijednog dijeljenja.
Galaxy S22 kamera Galaxy S22 kamera

Novi oblik kreativnog izražavanja

Tanki okviri prelijevaju se u simetričan polirani okvir za ekspanzivan, uravnotežen zaslon. Kao završni dodir, monokromatsko kućište kamere okružuje linearni sustav kamera. Tako predivno.
Galaxy S22 zaslon Galaxy S22 zaslon

Nightography stavlja portrete u novo svjetlo

Snimi spektakularne portrete i autoportrete pri slabom osvjetljenju zahvaljujući revolucionarnim nadogradnjama stražnje kamere i selfie kamere. Svaka hvata više svjetla za nevjerojatne boje i detalje — tako da možeš svladati Portretni način rada kada nema puno svjetla.
Galaxy S22 kamera Galaxy S22 kamera

Zbogom odsjaju

Sunčeva svjetlosti, upoznaj svijetli zaslon Galaxy S22 uređaja i najsvjetliji zaslon Galaxy S22+ uređaja. Zapanjujući 120Hz Infinity-O zasloni izrađeni su s Dynamic AMOLED 2X zaslonima s Vision Booster tehnologijom za visoku vidljivost na otvorenom, održavajući prikaz čistim pri jakom dnevnom svjetlu ili noću.
Galaxy S22 zaslon Galaxy S22 zaslon

Najbrži čip dosad u Galaxy uređaju

Bez obzira vlogaš li o tome kakav ti je bio dan, igraš li igre cijelu noć ili jednostavno gledaš što ima u novostima, 4 nm procesor omogućuje nevjerojatno glatko iskustvo.
Galaxy S22 procesor Galaxy S22 procesor

Odlična baterija

Život ne usporava, a pauza za punjenje je brži put do toga da propustiš nešto. Baterija se inteligentno prilagođava načinu na koji koristiš svoj telefon, tako da traje još duže.
Galaxy S22 baterija Galaxy S22 baterija

Tvoj telefon je na tvom osobnom računalu

Čak je lakše nego što misliš – pristupi svojim aplikacijama izravno na svom računalu. Upotrijebi nedavne aplikacije kako bi prikazao tri nedavno korištene aplikacije za brzi pristup na radnoj površini.
Galaxy S22 baterija Galaxy S22 baterija

Uhvati širu sliku

S masivnim senzorima piksela i pikselima koji mijenjaju oblik, ovaj telefon ima našu najnapredniju kameru profesionalne razine do sada, koja u jednom ručnom uređaju sadrži snagu profesionalne opreme. Snimaj po noći bez žrtvovanja kvalitete.
Galaxy S22 ultra kamera Galaxy S22 ultra kamera

Novi izgled kojeg će svi primijetiti

Upoznaj Galaxy S22 Ultra, sa snagom Notea. Tanak i odvažan, polirani okvir okružuje izbočeni oblik za elegantnu simetriju. A linearna kamera, naglašena prstenovima za zrcalne leće, kao da lebdi na mjestu.
Galaxy S22 Ultra zaslon Galaxy S22 Ultra zaslon

Svako svjetlo je sada dobro svjetlo uz pomoć Nightography

Briljantnost umjetne inteligencije donosi svjetlo na tamne fotografije i na širokokutnoj kameri od 108 MP i na selfie kameri od 40 MP. Super Night Solution inteligentno osvjetljava scenu tako da možeš koristiti noć za stiliziranje portretnih snimaka bez gubljenja detalja.
Galaxy S22 Ultra kamera Galaxy S22 Ultra kamera

Profesionalni studio u tvom džepu

Podižemo profesionalni način rada na još višu razinu. Preuzmi Expert RAW za potpunu kontrolu nad svojim snimkama, spremajući RAW datoteke izravno u Galeriju. Fino podesi svoje kadrove na telefonu ili ih pošalji na svoje računalo ili tablet i uređuj na većem zaslonu.
Galaxy S22 Ultra snimanje Galaxy S22 Ultra snimanje

Prvi Galaxy S ugrađenom S Pen olovkom

S Pen olovka se po prvi puta uklapa u S. Izvadi ju s donje strane telefona kako bi pisao, skicirao ili kontrolirao svoj telefon. Poboljšana latencija u Samsung Notes čini svaki potez olovkom prirodnim poput tinte na papiru — a te na brzinu napisane ideje možete pretvoriti u čitljiv tekst.
Galaxy S22 Ultra olovka Galaxy S22 Ultra olovka

Moć za napraviti ono što prsti ne mogu

S Pen olovka preobražava tvoje napomene i poruke u remek djela. Pretvori rukopis u tekst za ultra čitljive obrise u Samsung Notes aplikaciji ili dodaj animacije u videozapise kako bi povećao svoju kreativnost. Zatim se udalji korak unatrag (ili nekoliko koraka) za bežičnu kontrolu putem Air Actions (pokreti u zraku).
Galaxy S22 Ultra olovka Galaxy S22 Ultra olovka

Najsvjetliji zaslon za najsvjetliji dan

Dinamični AMOLED 2X zaslon s Vision Booster tehnologijom najgora je noćna mora odsjaja, dostižući 1750 nita na svom vrhuncu. A prilagodljiva stopa osvježavanja od 120 Hz održava pomicanje glatkim, prilagođavajući se onome što je na zaslonu za optimiziran prikaz.
Galaxy S22 Ultra zaslon Galaxy S22 Ultra zaslon