s23 serija s23 serija

Stigla je Galaxy S23 serija!

Naruči odmah i upoznaj novi Galaxy.


Samsung Galaxy S23 serija

Odaberi svoj novi Galaxy i uživaj u modernom dizajnu, vrhunskoj kameri i snažnom procesoru!

 

Dizajniran da čuva prirodu

Pokreni promjenu! Novi Galaxy napravljen je s recikliranim staklom i PET folijom te obojen prirodnim bojama.

Vrhunska kamera

Širokokutni senzor od 50 MP uparen s telefoto kamerom od 10 MP i ultraširokokutnom kamerom od 12 MP, a tu je i selfi kamera od 12 MP.

Iskoristi dan i uhvati noć

Kreni s kamerom profesionalne razine u ruci, opremljenu senzorom visoke rezolucije i inteligentnim pikselima koji apsorbiraju svjetlo te snimi fotografije u bilo koje doba dana.

Budi zvijezda fotografiranja

Otvori aplikaciju Expert RAW opciju za snimanje u RAW formatu visoke rezolucije, a rezultat su svijetle fotografije pune detalja. Jasnoća koja oduzima dah!

Više snage za tebe

Snapdragon® 8 Gen 2 tvom Galaxyu daje snagu i pruža bolje iskustvo igranja igrica i gledajanja videa, a sve to uz bateriju koja dugo traje i brzo se puni.

Galaxy kakav želiš

Jednostavnije nego ikad, postavi svoj telefon samo za sebe! One UI omogućuje ti da odabereš gotovo svaki detalj, od zaslona i tema do widgeta i obavijesti.

Dizajniran da čuva prirodu

Pokreni promjenu! Novi Galaxy napravljen je s recikliranim staklom i PET folijom, koji naglašavaju njegovu vanjštinu.

Vrhunska kamera

Snimaj oštre fotografije od sumraka do zore! Najveći Galaxy senzor, pikseli koji upijaju svjetlost i tehnologija stabilizacije videa u jednoj kameri, omogućuju ti da fotografiraš kao profesionalac.

Sirova snaga slika

Prebaci se na Expert RAW za finese s više detalja, čak i u mraku! Snimi do devet kadrova jedan za drugim, a zatim ih spoji u umjetničko djelo.

Bez stanke

Uz Snapdragon® 8 Gen 2 čip i dugotrajnu bateriju možeš gejmati i streamati do dugo u noć.

Jasni, šareni detalji na zaslonu

Dynamic AMOLED 2X daje jasne, šarene detalje na zaslonu, bez obzira na razinu svjetline, dok tehnologija od 120 Hz inteligentno optimizira brzinu osvježavanja kako bi ubrzala radnju i uštedjela bateriju.

Napravi više zamahom S Pen olovke

S Pen olovka pomaže ti da riječima daš smisao! Istakni informacije o događaju s postera ili videa, a zatim jednostavno dodirni da bi spremio datum ravno u svoj kalendar.