Samsung Galaxy Z Fold4 i Z Flip4

Otvori svoj svijet uz Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 te snimi život iz nove perspektive.
 

Odgovara svim tvojim potrebama

Malen, ali moćan kada se sklopi, Galaxy Z Flip4 kompaktan je pametni telefon pune veličine i sasvim prave veličine da stane u svaki džep ili torbicu.

Samsung Galaxy Flip4 dizajn

Fleksibilnost u fotografiranju

Uz FlexCam iskusi svestrani doživljaj kamere bez upotrebe ruku. Iskoristi prednost okretnih kutova svog telefona za snimanje grupnih fotografija, selfieja i videozapisa iz drugačijih perspektiva.

Samsung Galaxy Flip4 kamera

Bezbroj mogućnosti

Od sada selfie možeš snimiti sa stražnjom kamerom, a vanjski ti zaslon u istom trenutku prikazuje selfie koji okidaš. Mogućnosti je bezbroj!

Osim toga, snimi vrhunske fotografije uz Nightography na stražnjoj kameri. Pojedinosti se ističu čak i u mraku s više piksela na širokokutnoj kameri.

Samsung Galaxy Flip4 fotografija

Sklopi, rasklopi

Zaslon od 6,7 inča pruža prekrasan pogled zahvaljujući ultra tankom staklu, a napredna izdržljivost čini ga jačim nego ikad jer dolazi s ekskluzivnim zaštitnim staklom Corning® Gorilla® Glass Victus®+.

Samsung Galaxy Flip4 open

Snaga koja ti stane u džep

Uz ovoliku količinu energije, možeš si dopustiti da svaki poziv potraje. Nadograđeni procesor od 4 nm radi s dugotrajnom baterijom od 3700 mAh.

Samsung Galaxy Fold4 zaslon

Neslomljiv dizajn

Ne brini o padovima, vodi ili sličnoj nepogodi. Ovo su najčvršći Samsung Galaxy sklopivi uređaji svih vremena.

Učinkovitost ovog uređaja nema premca - vanjski zaslon od 6,2 inča možeš držati u jednoj ruci i obavljati sve poslove, a ako ga rasklopiš, glavni zaslon se proširi na 7,6 inča.

Samsung Galaxy Fold4 zaslon

Baš kao profesionalna kamera

Vrijeme je za sjajne portrete! Stražnje kamere rabe inovativni hardver i softver koji zajedno donose više svjetla fotografijama snimljenim pri slabom osvjetljenju.

Moćni procesor daje inteligentan poticaj bojama i jasnoću svakoj snimci.

Samsung Galaxy Fold4 kamera

Zabilježi sve detalje

Uz širokokutnu kameru od 50 MP, čak će i brze snimke biti remek-djela visoke rezolucije. Uz Detail Enhancer značajku možeš povećati dubinu i oštrinu i stvoriti fotke koje će postati dugotrajne uspomene.

Samsung Galaxy Fold4 fotografija

Izvanredan dizajn

To su u osnovi dva telefona u jednom. Mobitel je stanjen posvuda osim na zaslonu, a minimizirani okviri i lagani materijali čine ovaj Fold uređaj još ugodnijim za tvoj džep.

Samsung Galaxy Fold4 dizajn

Multitasking na novoj razini

Još lakše, brže i jednostavnije odrađivanje zadataka s manje dodira. Uz ovaj je mobitel multitasking doveden na novu razinu.

Brzo se kreći i navigiraj između prozora, a uz značajku App Pair, jednim dodirom pokreću se do tri aplikacije i sve dijele jedan superproduktivan zaslon.

Samsung Galaxy Fold4 zaslon