SMS2Facebook

Pošalji SMS i pokorite Facebook! Mijenjaj statuse, šalji poruke, bockaj i „pokaj" frendove, komentirajte, pretražujte profile... Ili primaj promjene statusa, poruke, bockanja, zidne poruke ili zahtjeve za prijateljstvom jednostavno i odmah, SMS-om.  
 

Slanje SMS-a na broj 32665 naplaćuje se po standardnoj cijeni SMS-a, a prema tarifi koju koristite. SMS poruke poslane iz roaminga na 32665 bit će naplaćene prema standardnoj roaming tarifi. Primanje poruka s broja 32665 besplatno je i kad si u roamingu.
 

Aktivacija usluge putem SMS poruke

Pošalji SMS s tekstom "FB" (bez navodnika) na broj 32665 (FBOOK). Kao odgovor stići će tiSMS s jedinstvenim konfirmacijskim kodom i linkom na koji se moraš spojiti zbog registracije; na primjer:

Od: 32665
Poruka: Facebook™ Mobile confirmation code: xyz10. http://m.facebook.com/a/123xyz


Nakon što si primio poruku, klikni na link iz poruke i logiraj se na Facebook profilu s podacima koje i inače koristiš za pristup Facebooku. Tvoj jedinstveni konfirmacijski kod bit će automatski unesen u predviđeno polje. Klikni na "Activate" da bi ga potvrdio.

Nakon ispravnog unosa konfirmacijskog koda, otvorit će se nova stranica s potvrdom da je SMS2Facebook sada aktivan, a broj tvog mobilnog telefona bit će dodijeljen tvom Facebook profilu. Odmah će ti biti ponuđene i opcije za podešavanje ove usluge. U isto vrijeme primit ćeš i SMS koji te obavještava o aktivaciji i korištenju usluge; na primjer:


Od: 32665
Poruka: Confirmed! Text 32665 (FBOOK) to set your status.
To turn off Facebook Texts, reply "stop". Reply "help" for other options.

Aktivacija usluge preko Facebook profila

Ulogiraj se na Facebook sa svojim korisničkim imenom i šifrom i odaberite opciju Korisnički račun ("Account"), a zatim Postavke korisničkog računa. Izaberi "Mobitel" ("Mobile") i klikni na link "Register for Facebook Text Messages".

Savjet: ako si unaprijed poslao poruku na 32665 i primio konfirmacijski kod, odaberi link "Already received confirmation code" i pojavit će se polje za unos koda. Nakon unošenja koda iz poruke, klikni na "Confirm".

U padajućem meniju odaberite operatora "A1" i klikni na "Next". Pojavit će se prozor s uputom da pošalješ SMS sadržaja "F" na broj 32665 (FBOOK). Kao odgovor dobit ćeš SMS s jedinstvenim konfirmacijskim kodom, na primjer:

Od: 32665
Poruka: Facebook Mobile confirmation code: xyz10.


Unesi šifru u predviđeno polje i klikni "Confirm"
Ako si ispravno upisao konfirmacijski kod, otvorit će se nova stranica s obavijesti da je usluga SMS2Facebook aktivirana, a broj vašeg mobilnog telefona bit će dodijeljen tvom Facebook profilu. Odmah će ti biti ponuđene i opcije za personaliziranje, a primit ćeš i SMS s potvrdom aktivacije; na primjer:


Od: 32665
Poruka: Confirmed! Text 32665 (FBOOK) to set your status.
To turn off Facebook Texts, reply "stop". Reply "help" for other options.