najbolja mreža najbolja mreža

Ti povezuješ. Ti biraš. Samo najbolje.

A1 najbolja mobilna i fiksna mreža.


Ponosni smo na P3 Best in test certifikat i rezultate istraživanja Connecta

Rezultati neovisnog međunarodnog istraživanja P3 pokazali su da smo upravo mi najbolja mobilna i fiksna mreža u Hrvatskoj, a novo priznanje donijelo je testiranje mobilnih mreža koje su proveli Connect i umlaut gdje smo najbolje ocijenjena mobilna mreža u Hrvatskoj!  


 

LTE Advanced Pro funkcionalnost koja omogućuje mobilno surfanje do 1.35 Gbit/s na 4G mreži
 

više od 50 gradova pokriveno super-brzim kućnim internetom

 

najveća brzina preuzimanja podataka s interneta i najbolje vrijeme odaziva za aplikacije koje su osjetljive na kašnjenje

prvi izbor ljubitelja gaminga, eSporta i virtualne stvarnosti

 Što se mjerilo P3 istraživanjem?

Istraživanje je uključivalo mjerenje glavnih parametara važnih za korisnike poput govorne usluge, kvalitete pristupa web stranicama, YouTube streaming servisa i preuzimanja sadržaja, a mi smo zabilježili ukupno najbolji rezultat i time šesti put osvojili certifikat za najbolju mrežu u Hrvatskoj. 


Što se bodovalo u Connect istraživanju?

Temeljem tri parametra bodovani su i rangirani telekom operatori, a uključuju kvalitetu pokrivenosti širokopojasne mreže, brzinu prijenosa podataka i latenciju. Ocjenjivanje je provedeno na milijunima uzoraka prikupljenih putem crowdsourcinga od korisnika pametnih telefona tijekom 24 tjedna u razdoblju od 14. listopada 2019. do 29. ožujka 2020. godine bez najave operatorima, a mi smo zauzeli prvo mjesto u Hrvatskoj.

Više o istraživanju pročitaj ovdje.

Koje su mi brzine dostupne na mobitelu?

Što je zapravo 4G? 4G je tehnologija koja pruža iznimno iskustvo ultrabrzog prijenosa podataka (do 10 puta brže od 3G tehnologije) i multimedijalnih sadržaja preko mobilnih uređaja.

Na našoj karti pokrivenosti možeš provjeriti koje su brzine dostupne u tvom mjestu.
 

Prozirnost karte
Pokrivenost 2G (GSM/EDGE) signalom
Pokrivenost 3G (UMTS/HSPA+) signalom
Pokrivenost 4G (LTE/LTE+) signalom