Tehnologiju pretvaraš u život

Odašiljači, kablovi, bitovi, bajtovi. Samo informacije i impulsi. Tehnologija je samo alat – sve dok se ne pretvori u život.
U druženje i dijeljenje, uvijek i svuda. U zabavu, igru i povezivanje. U sve ono što tvoju svakodnevnicu čini vrjednijom.

 

Mobilnom A1 mrežom pokriveno je 99% populacije, od čega je 98% pokrivenost 4G mrežom
 

Više od 550.000 kućanstava pokrivamo najmodernijom fiksnom infrastrukturom 
 

Televizija prilagođena tebi - novo interaktivno sučelje i omiljeni sadržaji koje možeš pratiti bilo kada i bilo gdje

Prvi izbor ljubitelja gaminga, eSporta i virtualne stvarnosti. Bezbrižna zabava uz brzine do 1 Gbit/s

Bezbrižno surfaj gdje god se nalaziš

Bilo da si s prijateljima u prirodi ili čekaš tramvaj u gradu, A1 prati smjer tvog povezivanja. Pokrivamo 99% populacije u Hrvatskoj tako da će ti mobilni signal uvijek biti dostupan.

Dok si u pokretu ne moraš brinuti ni o svojoj potrošnji – uz bezbrižno surfanje na mobitelu nudimo ti i neograničene minute i SMS-ove. Osim toga, jedini u Hrvatskoj testiramo 5G na 700MHz koje će ti omogućiti još kvalitetniji pristup internetu.

Uvijek je pravo vrijeme za zabavu

Zaigraj omiljenu igru s ukućanima ili pozovi prijatelje na gaming druženje jer uz moderniju fiksnu infrastrukturu već si u prednosti – jedini na tržištu nudimo ti brzine optičkog interneta do 1 Gbit/s.

Više od 550.000 kućanstava pokriveno je najmodernijom fiksnom infrastrukturom. Na optičkom pristupu omogućili smo brzine do 1 Gbit/s, dok je na hibridnom (HFC) pristupu već u osnovnom paketu brzina do 200 Mbit/s.

Koliko je "brzo" stvarno brzo?

Klikni i saznaj kakve te brzine očekuju.

1 Gbit/s
200 Mbit/s
Otvaranje web stranice (~5 MB) 0.04 s
Ažuriranje softvera (~250 MB) 2 s
Preuzimanje filma (~700 MB) 5.6 s

Premium TV prilagođen tebi

Omiljena serija ili utakmica su na programu? Zajedno sa svojim ukućanima uživaj u više od 200 kanala iz naše ponude. Biraš pakete koje želiš gledati, a i gledaš kako želiš jer je A1 TV prilagođen tvojim potrebama.

Svoje omiljene emisije i druge sadržaje možeš pogledati naknadno uz opciju "Gledaj od početka", spremiti za kasnije i odgledati cijeli maraton ili složiti TV kutak baš po svojoj mjeri.

Zabava, igra i povezivanje – sve na jednom mjestu

Mreža koja radi za tebe omogućuje ti i da sve tvoje usluge budu na jednom mjestu. Sve usluge možeš povezati u MOZAIK pogodnosti jer tako ti i članovi tvoje obitelji ostvarujete dodatne uštede.

Svakim novim članom tvoj MOZAIK raste. Što više usluga povežeš, veće uštede ostvaruješ. Ako u MOZAIK povežeš svoje ukućane, zajedno ćete štedjeti do 120 kn svaki mjesec.

Kako ostvariti MOZAIK pogodnosti?

Poveži usluge i provjeri uštede

Isprobaj