Ne propusti ni sekundu svog omiljenog TV sadržaja

 

 


TV u pokretu
 

Često si u pokretu, a ne želiš propustiti svoj omiljeni TV sadržaj? Osim na televizoru, A1 TV usluga dostupna je putem A1 XploreTV:GO android, iOS i Huawei mobilne aplikacije te putem web stranice.


Osim zanimljivog sadržaja, A1 Xplore TV:GO ti nudi brojne opcije koje olakšavaju uživanje u TV programima na svim uređajima.

 

Besplatna usluga za korisnike nove A1 televizije

Gledaj TV sadržaje u bilo kojem trenutku na pametnim uređajima - prijenosnom računalu,  mobitelu ili tabletu. Nastavi gledati tamo gdje si stao. 
 
xplore tv go xplore tv go

Brzo i jednostavno pronađi željeni sadržaj

Kao i kod digitalnog TV prijamnika, svoj omiljeni sadržaj također možeš pronaći na mobilnoj i web verziji putem bogatog sustava preporuka i jednostavne tražilice. 
 

xplore tv go xplore tv go

Korisnik si postojeće TV usluge?

Ako si korisnik već postojeće TV usluge (usluge aktivirane do 24.8.2020.), programe iz svog paketa možeš gledati preko TV za van aplikacije i web stranice https://tvzavan.a1.hr/login.
 
xplore tv go xplore tv go
Popis programa potraži na linku.
Za prijavu u A1 Xplore TV:GO aplikaciju i go.a1xploretv.hr web stranicu koriste se pristupni podaci za Moj A1 fiksnu uslugu.

Pristupni podaci za Moj A1 nalaze se na Pismu dobrodošlice koje je poslano prilikom inicijalne (prve) aktivacije fiksne usluge. U slučaju zaboravljenih pristupnih podataka potrebno je kontaktirati Službu za korisnike.

A1 Xplore TV:GO aplikaciju možeš preuzeti na: