A1 Xplore Music by Deezer

Nikada ne napuštaš stan bez svojih slušalica? Uz A1 Xplore Music by Deezer uživaj u hitovima iz cijelog svijeta - napravi svoje playliste ili dozvoli Deezeru da te iznenadi jer on zna što voliš slušati. Aplikacija je dostupna privatnim korisnicima A1 tarifa na pretplatu i A1 tarifa na bonove, bez dodatne potrošnje mobilnog interneta.

 

glazba

GLAZBA CIJELOG SVIJETA U TVOM DŽEPU

Više od 73 milijuna pjesmama iz cijelog svijeta, odaberi omiljene playliste ili kreiraj vlastite.

internet

BEZ POTROŠNJE INTERNETA

Za vrijeme korištenja Deezera, ne trošiš internet iz svoje tarife.

offline

UVIJEK S TOBOM

Omiljena glazba s tobom blo gdje, na bilo kojem uređaju, čak i kada nisi spojen na internet.

offline

BEZ REKLAMA

Uživaj u glazbi bez ikakvih ometanja i reklama, uz najbolju kvalitetu zvuka.

Do 3 mjeseca omiljene glazbe bez naknade

Ne propusti priliku i aktiviraj unutar Moj A1 aplikacije ili na Moj A1 portalu.

 

A1 Xplore Music by Deezer Premium

za privatne korisnike A1 tarifa na pretplatu ili A1 tarifa na bonove
bez reklama i potrošnje mobilnog interneta
3 mj. uživaš u omiljenoj glazbi bez naknade

0 kn/mj
prva 3 mjeseca 

29 kn/mj
redovna cijena

Aktiviraj na Moj A1

A1 Xplore Music by Deezer Family

 poveži do 6 korisnika unutar svog Family profila
 za privatne korisnike A1 tarifa na pretplatu ili A1 tarifa na bonove
 bez reklama i potrošnje mobilnog interneta za nositelja Deezer licence

59 kn/mj
redovna cijena
Aktiviraj na Moj A1
+ + + + + +

6
osoba

- - - - - -

Deezer Family

9,84 kn/mj.
po osobi

Što te očekuje u A1 Xplore Music by Deezer?

Deezer zna što želiš slušati

Flow će ti omogućuti personalizirane preporuke tako da ćeš u svakom trenutku slušati upravo ono što želiš. Označi što ti se sviđa, a što ne i tvoj Flow će preporučiti samo ono što te zanima.

slušaj bez ograničenja

Slušaj bez ograničenja

Uživaj u omiljenoj glazbi bez brige o internetu jer ako Deezer aktiviraš putem Moj A1 aplikacije ili portala, glazbu slušaš bez dodatnog korištenja interneta iz tarife, ali i bez reklama.

za sve prilike

Za sve prilike

Treba ti glazba za party, trčanje, u autu, na poslu ili prije spavanja? Deezer je tu za sve situacije i nudi idealnu playlistu za svaku priliku koju možeš slušati na mobitelu, tabletu ili računalu.


Kako aktivirati i koristiti
A1 Xplore Music by Deezer?

 

1. Unutar Moj A1 aplikacije ili na Moj A1 portalu potraži A1 Xplore Music by Deezer i zatraži aktivaciju.

2. Putem SMS-a ćemo ti poslati link za završetak aktivacije.

3. Ako si već koristio Deezer, upiši svoje postojeće podatke ili kreiraj novi profil i kreni s korištenjem.
 

Ako još nisi, Moj A1 aplikaciju preuzmi ovdje:
   

How To

Imaš pitanja o A1 Xplore Music by Deezer aplikaciji? Zanima te kako kreirati playlistu, kako podesiti audio postavke, što je to Deezer Flow, kako pronaći svoje omiljene pjesme?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja pripremili smo u seriji "How To" videa.

 

Slušaj svoje omiljene
izvođače i playliste


 

Zanima te što je novo u svijetu glazbe?
 

music vijesti

In memoriam Charlie Watts

U dobi od 80 godina preminuo je bubnjar Rolling Stonesa, Charlie Watts. Najpoznatijoj rock grupi svih vremena pridružio se davne 1963., a s Mickom, Keithom i Brianom je ostao svirati sve do zadnjeg dana svoga života, premda je u više navrata razmišljao o napuštanju grupe. Okarakteriziran kao najmirniji član Stonesa, Charlie je 2016. godine proglašen 12. najboljim bubnjarem svih vremena prema časopisu The Rolling Stone, a 2006. časopis Modern Drummer uvrstio ga je u Modern Drummer Hall of Fame. R.I.P. Charlie!
Photo credit: Andrew Timms

izvodac tjedna

Album tjedna: Lorde izbacila novi album

Novozelanska pjevačica hrvatskih korijena (koja je prije 4 godine dobila i hrvatsko državljanstvo), Lorde, danas je objavila svoj već treći album "Solar Power", premda su joj tek 24 godine. Album je Lorde odlučila ne izdati na CD-u iz ekoloških povoda, već isključivo kroz digitalni download, a promovirat će ga na turneji iduće godine, što uključuje i dva rekordno rasprodana koncerta na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila 18. i 19. lipnja 2022. godine. Naime, njen prvi koncert je rasprodan za 3 sekunde, čime je oborila rekord brzine rasprodanosti koncerta u Hrvatskoj.

Playlista tjedna: Mliječna staza 2021

Danas je započela UNICEF-ova virtualna humanitarna utrka - Mliječna staza, koja će trajati sve do 12.9. s ciljem pomoći djeci s teškoćama u razvoju , a tim povodom A1 Xplore Music je kreirao glazbenu playlistu Mliječna staza 2021 u suradnji sa organizatorima utrke! Hodaj, trči, bicikliraj, hajkaj, skupljaj kilometre mogućnosti na tisućama staza diljem Hrvatske i podrži djecu s teškoćama u razvoju! I sve to uz supermotivirajuću glazbenu podlogu! 

Jeste li znali?

Fun facts o music streamingu: 1) 62,1% prihoda u glazbenoj industriji danas dolazi od streaminga glazbe. 2) Godišnje se streama oko 1.2 trilijuna pjesama, a trećina tih streamova dolazi od slušatelja is SAD-a. 3) Pjesma se registrira kao streamana tek nakon odslušanih 30 sekundi, za sve kraće od toga, glazbenici ne dobijaju naknadu. 4) Oko 40000 novih pjesama dodaje se na streaming platforme svaki dan. 5) 99% svih glazbenih streamova dolazi od 10% postojećih pjesama na servisu.

Top Lista: ARC Top 40

Prati iz tjedna u tjedan domaću i stranu top-listu najslušanijih singlova iz radijskog etera koju nam donosi Hrvatska diskografska udruga. Na vrhu HR Top 40 liste radijskog emitiranja već jedanaest tjedana za redom nalazi se pjesma Ja još uvijek imam istu želju koju je napisala i otpjevala Nina Badrić! Drugo mjesto liste pripalo je veselom singlu Zaplesala je s ljetom izvođača Matije Cveka i Marka Kutlića, a treće mjesto osvaja pozitivna i simpatična Bambina Mia koju izvode TBF i Cambi.

Najčešća pitanja i odgovore pročitaj ovdje.