Odaberite kompletno poslovno rješenje već od 299 kn/mj.

Digitalni heroji

Po promotivnoj cijeni već od 299 kn/mj odaberite kompletno poslovno rješenje koje uključuje:

mobilnu tarifu s neograničenim razgovorima i puno Interneta
 

fiksnu liniju s neograničenim internetom
 

Word, Excel, PowerPoint
 

mail rješenje s 50 GB prostora za mailove, kontakte i kalendar
 

1 TB prostora za pohranu i djeljenje dokumenata
 


Upoznajte A1 Digitalne Heroje malog poduzetništva u Hrvatskoj!
 

 

async d.o.o.

async d.o.o. jedan je od pobjednika s ukupno 331 bodom osvojenim nakon glasovanja žirija! Ovom pobjedniku digitalna komunikacija ključna je u poslovanju s obzirom na to da su pokrenuli nekoliko atraktivnih digitalnih brandova i proizvoda. Originalnošću se svakako izdvaja startup MyBeeLine - sustav za digitalizaciju i potporu u pčelarstvu.
 

Saznaj više

Urban Mobility d.o.o.

Sljedeći pobjednik, tvrtka Urban mobility d.o.o., također je osvojila 331 bod i time postala jednim od heroja digitalnog doba! Posebnost ove tvrtke je u tome što je uspješno pokrenula car sharing uslugu Spin City, koja omogućava korištenje vozila na potpuno novi i drugačiji, digitalni način. Cijeli proces lociranja i rezerviranja dostupnih vozila obavlja se putem aplikacije.
 

Saznaj više

Pointers d.o.o.

Pointers d.o.o. pobjednik je s ukupno 298 bodova dobivenih od žirija! (Uz to, osvojio je i Nagradu publike s 1078 glasova i time postao dvostruki pobjednik natječaja!) Ova tvrtka bavi se predstavljanjem turističkih destinacija i atrakcija putem VR 360° materijala, snimaka dronom, HD slika i video materijala. Ima i svoju vrlo uspješnu mobilnu aplikaciju.
 

Saznaj više