iphone 15 pro iphone 15 pro

Apple iPhone 15 Pro


Stigao u prodaju! Odaberi svoj iPhone 15 Pro ili iPhone 15 Pro Max - najlakše i najsnažnije Pro modele ikada.

Apple iPhone 15 Pro

Stigao u prodaju! iPhone 15 Pro ili iPhone 15 Pro Max - najlakše i najsnažnije Pro modele ikada.

Novi iPhone 15 Pro od titana

S potpuno novom razinom igračkih performansi s A17 Pro čipom. Svestraniji, napredniji Pro sustav kamera. I dizajn od titana zrakoplovne kvalitete. iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max najlakši su i najsnažniji Pro modeli ikada.

Kamera koja bilježi sve što poželiš

Pripremi se na profesionalne fotografije! Uz ovaj iPhone, kao da imaš sedam profesionalnih leća u džepu, gdje god da ideš. Od sada više ne moraš birati portretno fotografiranje - ako je objekt dovoljno blizu, kamera će sama prepoznati i fotografirati u portretnom modeu.
iphone 15 pro iphone 15 pro

Pro Zoom

Za iPhone 15 Pro Max dizajnirana je telefoto kamera od 5x s najduljim optičkim zumom od bilo kojeg iPhonea do sada. Sada možeš snimati oštrije krupne planove s veće udaljenosti.
iphone 15 pro iphone 15 pro

Još bolja baterija

iPhone 15 Pro Max ima do 9 sati više video reprodukcije nego iPhone 12 Pro Max.
iphone 15 pro iphone 15 pro

Iskovan u titanu

iPhone 15 Pro prvi je iPhone koji ima dizajn od titana - koristila se ista leguru koju koriste svemirske letjelice za misije na Mars. Zbbog toga je ovaj model najlakši Pro model do sada.
iphone 15 pro iphone 15 pro

I - akcija!

Potpuno nova akcijska tipka brže te vodi do tvoje omiljene značajke. Action gumb, kao i do sada, služi za za prebacivanje između zvonjenja i nečujnog načina rada, no možeš odabrati i postaviti neku drugu akciju.
iphone 15 pro iphone 15 pro

Stvoren za gejmanje

Predstavljamo najveći redizajn u povijesti Apple GPU-a. A17 Pro je potpuno nova klasa iPhone čipa koji pruža najbolje grafičke performanse do sada.
iphone 15 pro iphone 15 pro