Zgrabi Motorolu po nižoj cijeni!

Motorola

Moto G9 Plus

motorola g9 plus

nova niža cijena

-480 kn

Motorola

Moto G9 Plus

Odaberi boju uređaja
Odabrana boja: plava
Savršena

9 + 35 kn /mj. 9 + 15 kn/mj. Uz tarifu Savršena

Kupi online

Tvoj telefon. Baš onako kako ti želiš

Novi moto G9 plus pruža ti ono što želiš, tamo gdje je najvažnije. Snimaj briljantne fotografije u uvjetima slabog osvjetljenja pomoću četverostrukog sustava kamera od 64 MP. Snažna baterija daje ti dva dana slobode s jednim punjenjem. I oprosti se od zastajkivanja s Qualcomm® Snapdragon ™ 730G procesorom koji je 57% brži.

Impresivan pogled

Pogledaj oživljene boje s poboljšanom svjetlinom i kontrastom na nevjerojatnom 6,8 "Max Vision HD + zaslonu s HDR10. Omjer slike 20:9 znači da ćeš dobiti veći udio zaslona za najveći, najširi i najimpresivniji pogled do sada.

Snaga koja traje danima

Baterija od 5000 mAh ti omogućuje dva dana korištenja sa samo jednim punjenjem, tako da možeš uživati ​​u izletu ili poslovnim putovanjima vikendom bez punjenja. Kada ti je potrebno pojačanje, TurboPower ™ 30 daje ti 12 sati snage za manje od 10 minuta punjenja.

Četiri kamere - savršene za svaki trenutak

Snimi oštrije, svjetlije slike visoke rezolucije, prekrasne širokokutne fotografije, profesionalne portrete i nevjerojatno detaljne snimke izbliza s četverostrukim sustavom od četiri megapiksela. Savršena kamera za svaku uspomenu, pod bilo kojim kutom.