xiaomi 11t xiaomi 11t

Xiaomi 11T

Vrijeme je da svoju kreativnost podigneš na višu razinu!
Naruči online

Filmska čarolija uz Xiaomi 11 T


Više efekata računalne videografije dostupni su ti jednim dodirom. Vrijeme je da svoju kreativnost podigneš na višu razinu!

Tri mikrofona koja istovremeno rade, omogućuju ti još bolje iskustvo dok se približavaš subjektu prilikom zumiranja videa.

 

Cinemagic

Xiaomi 11T omogućuje ti da kinematografske trenutke u svakodnevnom životu pretvoriš u Cinemagic. Ovaj uređaj nudi vrhunsko filmsko iskustvo - od zapanjujuće fotografije, živopisnih slika do studijske video snimke.
xiaomi 11t xiaomi 11t

Vrhunski zaslon

Uz AdaptiveSync, brzina osvježavanja zaslona automatski se prilagođava ovisno o sadržaju. Ovo ne samo da smanjuje potrošnju energije, već ti pruža i fluidnije iskustvo gledanja. Također ima do 480Hz frekvenciju uzorkovanja dodirom za osjetljiviju kontrolu zaslona i brže povratne informacije.
xiaomi 11 t display xiaomi 11 t display

Cinemagic fotografije

Napredni algoritam umjetne inteligencije i profesionalne kamere, profesionalni specijalni efekti i kreativne mogućnosti - sve ti je na dohvat ruke.
Izvanredna hardverska snaga i profesionalno ugađanje algoritama, pružaju ti nevjerojatnu rezoluciju slike i teksturu u svjetlom i tamnom okruženju.
xiaomi 11 t camera xiaomi 11 t camera

Nezaboravno audio iskustvo s Dolby Atmos®

Mobitel je opremljen Dolby Atmos® bioskopskim razredom i namjenskim dvostrukim zvučnicima za stvaranje visokokvalitetnog surround zvuka od 360 ° koji je kristalno jasan i precizan.
xiaomi 11 t design xiaomi 11 t design

Oživi kreativnost u sebi

Dostupna ti je 108 MP kamera,  a osim toga, zabilježi sva zanimljiva putovanja širokokutnom kamerom čak i u noćnim satima. Ne propusti uhvatiti sve detalje uz telemakro kameru i automatski fokus od 3-7 cm koji otkriva mikroskopska vizualna čuda.
xiaomi 11 t photos xiaomi 11 t photos

5000mAh battery

Kapacitet baterije i brzina punjenja su poboljšane, a ti si spreman za sve avanture.

xiaomi 11 t battery xiaomi 11 t battery

5G procesor

Najnoviji i najmoćniji čipset MediaTek 5G* s dvostrukom 5G SIM karticom i integriranim 5G modemom, osigurava nesmetan rad i učinkovitu potrošnju energije.

*22% brže CPU performance, 25% poboljšana energetska učinkovitost
xiaomi 11 t 5g xiaomi 11 t 5g