Xiaomi Mi 11

Snimaj poput redatelja


Mi 11 stvoren je za ljubitelje filmova. Xiaomi je kombinirao izuzetan hardver s vrhunskim kinematografskim softverom koji nudi razne nevjerojatno kreativne, ali jednostavne značajke videografije. 

Filmski efekti

Uz iznimne filmske efekte, svatko može biti redatelj. Koristi AI kino jednim klikom kako bi svoje video zapise lako pretvorio u filmska remek-djela uz osam filmskih filtara za postavljanje pravog tona na tvoje videozapise.

Savršene fotografije

108 MP kamera daje ultra bistre fotografije u svakom trenutku, a obožavat ćeš i mikro i makro fotografije.
 

Zaslon reagira na tvoje radnje brže nego ikad

Brzina osvježavanja do 120Hz omogućuje ti uživanje u neprimjetnom i glatkom iskustvu zaslona, ​​posebno kada igraš. 
Maksimalna touch brzina od 480 Hz je Xiaomijeva najbrža brzina odaziva zaslona do danas. Zaslon reagira na tvoje radnje brže nego ikad, stavljajući te korak ispred igre.

Očaravajuća jasnoća s WQHD +

WQHD + ultra visoka rezolucija (3200x1440) pruža gotovo 1,8 puta više piksela od FHD + zaslona koji prikazuju više detalja, a istovremeno ti omogućuje i doživljaj video sadržaja visoke rezolucije od 1440p. Uz to, Mi 11 koristi najnoviji E4 Organic Electroluminescent materijal, čineći zaslon učinkovitijim u potrošnji energije.

Zaslon bez kompromisa

Ovo je gotovo savršen zaslon, s besprijekornom jasnoćom, bojom i glatkoćom. Mi 11 postavio je 13 novih rekorda i dobio ocjenu A + od DisplayMate-a, jedne od najpouzdanijih agencija za procjenu zaslona na svijetu. 

Bogate i žive boje

Preciznijim bojama, širim rasponom boja i uglađenijim prijelazima boja, zaslon Mi 11 prikazuje sadržaj u bogatim bojama kao da ga gledaš vlastitim očima.

Budućnost je stigla

Vodeći Qualcomm® Snapdragon ™ 888 procesor, izgrađen s 5nm procesnom tehnologijom, dolazi s potpuno nadograđenim CPU, GPU i AI performansama, što ga čini jednim od najjačih procesora u 5G eri.

Četverokutno zakrivljeno stakleno tijelo

Stražnja strana tijela je zaobljena i elegantno zakrivljena, što ga čini ugodnijim za držanje.

Snažna baterija

Velika baterija u tankom i laganom kućištu koja će trajati čitav dan. Puniti možeš na tri načina: žično turbo punjenje od 55 W, 50W bežično turbo punjenjei  10W bežično punjenje.
Zaslon 120Hz 6.81” WQHD+ AMOLED quad-curve DotDisplay with True Color 
Kamera 108MP + 13MP + 5MP triple rear camera
Memorija 8GB RAM 256GB ROM
Dimenzije 164.3mm x 74.6mm x 8.06mm 196 g
Baterija 4,600 mAh