Poveži se i zaigraj MOZAIK slagalicu!

Pronađi digitalne površine na lokacijama trgovačkih centara u Zagrebu (Avenue Mall, CCO West, CCO East, Arena Centar), Rijeci (Tower centar), Osijeku (Portanova), Zadaru (Supernova Zadar) i Splitu (CCO Split). Kroz digitalne screenove poveži se sa suigračem iz drugog grada, s kojim ćeš složiti MOZAIK slagalicu i konkurirati za glavnu nagradu – SMARTPHONE A1 Alpha 20! Osim toga, čekaju te i super dodatne nagrade - ruksak i popusti na uređaje!

Zbog tehničkih poteškoća na pojedinim lokacijama, nagradni natječaj produžuje se do 27.9. na sljedećim lokacijama: Zagreb (Avenue Mall, CCO West, CCO East), Rijeka (Tower centar), Osijek (Portanova), Zadra (Supernova Zadar).
Pravila natječaja pročitaj na linku.

Dobitnike potraži ovdje.

Upoznaj Racing Point F1 team vozače

Zaigraj nagradni natječaj od 10.7. do 13.7. i upoznaj Sergija Pereza i Lancea Strolla.

Pravila i više detalja o samom natječaju, potraži na linku.

Dobitnik: Stipan Srdelić
 

f1 f1

Nagradna igra je završena

Poštovani,

Nagradna igra "A1 Videoteka – pogledaj i osvoji!" je završena sa 27.3.2020.
Zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanim virusom COVID-19  trenutno nismo u mogućnosti sastaviti tročlanu komisiju koja bi izvukla dobitnike, a isto tako nismo u mogućnosti poslati nagrade. Stoga se izvlačenje, objavljivanje dobitnika te slanje nagrada odgađa do daljnjega. O novom datumu izvlačenja biti ćete obaviješteni na ovoj stranici.

Hvala na razumijevanju!
Dobitnike natječaja potraži ovdje.

nagradna igra nagradna igra

A1 Videoteka – Pogledaj i osvoji!

Pogledaj film u A1 Videoteci i osvoji jednu od vrijednih nagrada koje smo ti pripremili! Od 29.2. do 27.3. unajmi naslove u vrijednosti od najmanje 5 kn i sudjeluj u nagradnoj igri jer možda baš ti osvojiš cool gadget, CineStar poklon paket ili glavnu nagradu Samsung TV. Sretno!

Pravila nagradne igre pročitaj na linku.
videoteka nagradna igra videoteka nagradna igra

Gledaj A1 Snapmas i osvoji Spectacles naočale!

Misliš da imaš dobro oko? Prati @a1hrvatska na Snapchatu i budi najbrža osoba koja će uočiti našu misterioznu crvenu kutiju! 🎁 Nagrada su Spectacles naočale koje će tvojim blagdanima dati novu perspektivu, a pravila za sudjelovanje pročitaj na linku
naocale-natjecaj naocale-natjecaj

OSVOJI KARTE ZA REBOOT INFOGAMER!

Reboot Infogamer 2019 – Powered by A1 samo što nije počeo, a s njim i naš nagradni natječaj. Zaprati nas na Instagramu @a1hrvatska i uključi se u zabavni nagradni natječaj koji traje od 30.10. do 06.11. Prepoznaj naziv igre kroz emojije i osvoji ulaznicu za svih šest dana festivala. Više detalja na našem Instagramu, a pravila pročitaj na linku.

Dobitnici: Cermakk, sego_vito, norm.osoba, ogi.miletic.12, marko.sve, antun.bez.j, _.nfra._, strela_7_

Složi svoj meni i osvoji nagradu!

Na TV5MONDE od 6. do 13. listopada moći ćeš uživati u Tjednu okusa u kojem će se prikazivati nekoliko vrhunskih kulinarskih showova. A ako se pridružiš našem natječaju na Facebooku, imaš priliku osvojiti odličan kulinarski poklon iznenađenja! Zato požuri, a pravila natječaja potraži na linku.

Dobitnici: Kristijan Manzoni, Anamarija Stevanovic X Kovac, Jadran Franin