Gledaj A1 Snapmas i osvoji Spectacles naočale!

Misliš da imaš dobro oko? Prati @a1hrvatska na Snapchatu i budi najbrža osoba koja će uočiti našu misterioznu crvenu kutiju! 🎁 Nagrada su Spectacles naočale koje će tvojim blagdanima dati novu perspektivu, a pravila za sudjelovanje pročitaj na linku
naocale-natjecaj naocale-natjecaj

OSVOJI KARTE ZA REBOOT INFOGAMER!

Reboot Infogamer 2019 – Powered by A1 samo što nije počeo, a s njim i naš nagradni natječaj. Zaprati nas na Instagramu @a1hrvatska i uključi se u zabavni nagradni natječaj koji traje od 30.10. do 06.11. Prepoznaj naziv igre kroz emojije i osvoji ulaznicu za svih šest dana festivala. Više detalja na našem Instagramu, a pravila pročitaj na linku.

Dobitnici: Cermakk, sego_vito, norm.osoba, ogi.miletic.12, marko.sve, antun.bez.j, _.nfra._, strela_7_

Složi svoj meni i osvoji nagradu!

Na TV5MONDE od 6. do 13. listopada moći ćeš uživati u Tjednu okusa u kojem će se prikazivati nekoliko vrhunskih kulinarskih showova. A ako se pridružiš našem natječaju na Facebooku, imaš priliku osvojiti odličan kulinarski poklon iznenađenja! Zato požuri, a pravila natječaja potraži na linku.

Dobitnici: Kristijan Manzoni, Anamarija Stevanovic X Kovac, Jadran Franin

Kupi MyKi sat i osvoji električni romobil

Posjeti novootvoreni A1 Virtual shop i isprobaj jedinstveno iskustvo kupovine! Posjeti https://www.a1.hr/liveshop, budi među prva tri kupca MyKi sata uz bilo koju pretplatničku tarifu i na poklon dobivaš sjajni Xplorer električni romobil!

Pravila pročitaj na linku.

Opiši najdigitalnijeg člana obitelji i osvoji nagradu!

Pridruži se našem nagradnom natječaju na Facebooku i u komentaru ispod objave opiši člana svoje obitelji koji zna kako pametno iskoristiti tehnologiju. Natječaj traje do 3.10. do 23:59.

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Dobitnik natječaja: Mario Erdelja
 

Proslavimo zajedno 20. rođendan! 

20 godina zajedno stvaramo najbolju mrežu i želimo ih proslaviti s tobom. Provjeri iznenađenje na sljedećem linku i ne propusti priliku da osvojiš vrijedan novi Samsung Galaxy S10+.
Pravila pročitaj na linku

Dobitnici: Zlatan Mirkić, Ana Matek Maric, Nina Vrdoljak, Dora Filipaj, Marijana Žinić

 

Proslavi s nama zajedničkih 20 godina i osvoji nagradu!

Pridruži se nagradnom natječaju u kojem možeš osvojiti  personaliziranu majicu i proslavimo zajedničkih 20 godina! Natječaj je aktivan na Facebooku, Instagramu i Twitteru, a traje od 9. do 13. rujna.

Pravila natječaja potraži ovdje.

Dobitnike natječaja potraži ovdje.

Doscrollaj do svog imena i osvoji novi mobitel!

Pridruži se nagradnom natječaju na Go2Digital digitalnim površinama od 27.8. do 16.9. - upiši svoje ime, a zatim ga u što kraćem roku pronađi u moru ostalih imena. Natječaj traje tri tjedna, a svakog tjedna možeš osvojiti novi Samsung S10e ili A1 promo paket! Sretno!

Pravila natječaja provjeri na linku.

Dobitnike natječaja potraži ovdje.