Ukrasi džemper i osvoji nagradu!

Prati Storyje na našem Snapchat profilu @A1Hrvatska, pokaži nam kako je izgledao tvoj najružniji blagdanski džemper i osvoji najljepše poklone! Pravila saznaj na linku.

Pošalji najljepše želje i osvoji vrijedne nagrade!

Baci oko na naš Instagram profil @A1Hrvatska pripremili smo za tebe blagdansku čestitku u Storyju na našem Instagram profilu, koju možeš proslijediti frendovima, a uz to i osvojiti i Polaroid fotić ili pametne lampice! Pravila pročitaj na linku

A1 te vodi na božićni Joomboos Videostar party!

Želiš na najveći Youtuberski Božićni party 16.12. u Tvornici kulture 🎉 ? Zaprati A1 Hrvatska Instagram profil i pridruži se našem Instagram Story natječaju, jer za 15 najkreativnijih pripremili smo po dvije ulaznice za event koji nikako ne želiš propustiti! Natječaj traje do 13.12. do kraja dana. Pravila pročitaj na linku.

Nema da nema boljih poklona i ovih blagdana!

Ovih blagdana, prati redovito naše Instagram Storyje, dovrši strip s našim junacima i sudjeluj u nagradnom natječaju u kojem imaš prilike osvojiti Polaroid ZIP Mobile Photo Printer!
Pravila saznaj na linku.
 

Sudjeluj u Vlogmasu i osvoji smart lampice ili polaroid!

Ovih blagdana ne moraš biti influencer ili YouTuber da bi bio dio A1 Hrvatska Vlogmasa! Prati Vlogmas s omiljenim influencerima na @a1hrvatska Instagram Storyjima, a 15.12. i 17.12. se uključi u darivanja jer možeš osvojiti Twinkly pametne lampice ili Instax Polaroid! Pravila pročitaj na linku. 

Osvoji pametne lampice za najoriginalniji bor!

Prati naše Instagram Storyje na @A1Hrvatska, pokaži svoju kreativnost i napravi najoriginalniji Instagram Story bor! Pridruži se natječaju do 11.12. i osvoji Twinkly pametne lampice! Pročitaj pravila na linku.

Dobitnica: @emmacqzi

Osvoji mobitel Smart N9

Pokaži svoju kreativnost i dizajniraj vlastiti wallpaper za mobitel na Instagram storiju. Objavi ga na Instagramu a najkreativnije nagrađujemo novim smartphoneom! Natječaj traje do 5.12. a pravila pročitaj na linku.

Dobitnik: @kako_sam_hrabar