Osvoji GOT nagrade uz A1

Prva epizoda Igre prijestolja emitirana je prije 10 godina, a kako bi obilježili ovu obljetnicu, pripremili smo nagradni natječaj za tebe!

Pravila pročitaj na linku.
got got

Osvoji Dinamov dres

Kako bi dodatno začinili tekmu između Dinama i Villarreala, spremili smo nagradni natječaj za sve ljubitelje nogometa, a dobitnike čekaju dresovi! Ovaj uzbudljivi susret možeš pratiti 8.4. od 21:00 na Arena Sport 1 kanalu na A1 TV-u.

Više o natječaju pročitaj na linku.

Dobitnici: Petra Barbaric, Filip Stanić i John Kolar
 

24Kitchen nagrađuje

Bilo da je riječ o tradicionalnim ili modernim jelima, ona mogu imati itekako zanimljiva imena i upravo zato smo u suradnji s kanalom 24Kitchen pokrenuli ovaj zanimljiv nagradni natječaj koji počinje 27. ožujka! Sudjeluj i osvoji poklon paket!

Pravila natječaja pročitaj ovdje.
24kitchen 24kitchen

Prati konferenciju koju organizira The Economist uživo

"EU recovery and resilience fund for Croatia's transition" naziv je konferencije na kojoj će ugledni gosti razgovarati o temama kao što su digitalna transformacija, zelena rješenja, turizam i growth strategije, a petero najbržih na našoj LinkedIn stranici moći će osvojiti ulaznice za nju.


Pravila natječaja pročitaj ovdje.

eu recovery eu recovery

Podijeli s nama svoje glazbeno raspoloženje

Podijeli svoje glazbeno raspoloženje s nama do 21. ožujka i osvoji nagrade za još bolje uživanje u najdražim playlistama. 

Pravila natječaja pročitaj na linku.
Zaigraj
xplore music by deezer nagradni natječaj xplore music by deezer nagradni natječaj