A1 te vodi na božični Joomboos Videostar party!

Želiš na najveći Youtuberski Božićni party 16.12 u Tvornici kulture 🎉 ? Zaprati A1 Hrvatska Instagram profil i pridruži se našem Instagram Story natječaju, jer za 15 najkreativnijih pripremili smo po dvije ulaznice za event koji nikako ne želiš propustiti! Natječaj traje do 13.12. do kraja dana. Pravila pročitaj na linku.

Nema da nema boljih poklona i ovih blagdana!

Ovih blagdana, prati redovito naše Instagram Storyje, dovrši strip s našim junacima i sudjeluj u nagradnom natječaju u kojem imaš prilike osvojiti Polaroid ZIP Mobile Photo Printer!
Pravila saznaj na linku.
 

Sudjeluj u Vlogmasu i osvoji smart lampice ili polaroid!

Ovih blagdana ne moraš biti influencer ili YouTuber da bi bio dio A1 Hrvatska Vlogmasa! Prati Vlogmas s omiljenim influencerima na @a1hrvatska Instagram Storyjima, a 15.12. i 17.12. se uključi u darivanja jer možeš osvojiti Twinkly pametne lampice ili Instax Polaroid! Pravila pročitaj na linku. 

Osvoji pametne lampice za najoriginalniji bor!

Prati naše Instagram Storyje na @A1Hrvatska, pokaži svoju kreativnost i napravi najoriginalniji Instagram Story bor! Pridruži se natječaju do 11.12. i osvoji Twinkly pametne lampice! Pročitaj pravila na linku.

Dobitnica: @emmacqzi

Osvoji mobitel Smart N9

Pokaži svoju kreativnost i dizajniraj vlastiti wallpaper za mobitel na Instagram storiju. Objavi ga na Instagramu a najkreativnije nagrađujemo novim smartphoneom! Natječaj traje do 5.12 a pravila pročitaj na linku.

Dobitnik: @kako_sam_hrabar

A1 i program Nick Jr. nagrađuju roditelje sveznalice!

Dokaži svoje znanje o omiljenim junacima tvojih mališana na našem Facebook nagradnom natječaju. Prati naš Facebook od 17.11. i pokaži da si ti roditelj sveznalica, jer 10 najtočnijih i najbržih nagrađujemo s poklonima s motivima omiljenih junaka crtića Pasja Patrola! Pravila pronađi na linku.
Sretno!

Dobitnici: Zdravka Križan, Ružica Mihalik, Maja Kušanić, Lidija Mraković, Tin Majetic, Marija Gržinić, Adela Pavelić, Iris Torlak, Ante Jerković, Gordana Stuparić
 

A1 te nagrađuje ulaznicama za Reboot Infogamer!

Zaprati Instagram profil A1 Hrvatska jer u narednim danima, od 14. do 18.11. izazivamo te da zaigraš naše izazove i osvojiš po dvije ulaznice za ovogodišnji sajam Reboot Infogamer powered by A1. Pravila provjeri na linku.
Sretno!
 

Aktivacija 17.11. : Roko Blažević, Mislav Hlupić, Fabian Josipović, Roko Šoić

Aktivacija 16.11.: Matej Jupek, Hrvoje Pažin, Roko Kujundžić

Aktivacija 15.11.: Lucija i Tomislav Dokić, Berislav Maurović, Lovro Tanjić, 
Mila Ilijanić

Aktivacija 14.11.: Matej Adamić, Mario Samaržija, Ivan Majerić

Aktivacija A1 Gameface: Patrik Špoljar, Anton Kuruc, Bojan Rakić, Lukman Mešić, Mateo Lulić