arena sport arena sport

Arena Sport na A1 televiziji

Još bogatiji sportski sadržajDobre vijesti za sve ljubitelje sporta

Od 1.7. u našu ponudu dolaze Arena Sport 7-10 kanali koji ti donose najatraktivnija sportska natjecanja od kojih izdvajamo UEFA Ligu prvaka, UEFA Konferencijsku ligu, Španjolsku nogometnu ligu i NBA!

Do 30.6. svi novi i postojeći A1 TV korisnici, mogu uživati u  Arena Sport 1-6 kanalima bez dodatne naknade, a za korisnike satelitske televizije to su Arena Sport 1-3.

Nakon isteka promotivnog razdoblja, Arena Sport kanali bit će ti dostupni ovisno o trenutno ugovorenom TV paketu, a mjesečna naknada se neće mijenjati. 
 

Premium sportski sadržaj

 za fanove nogometa izdvajamo HNL, francusku i talijansku nogometnu ligu, UEFA Europa Ligu te španjolsku nogometnu La Ligu, UEFA Ligu prvaka i UEFA konferencijsku ligu od sljedeće sezone

 za ljubitelje košarke tu su NBA, ABA i Hrvatska Premijer liga

 za pratitelje rukometa EHF Liga prvaka

 za još bolje iskustvo, Arena Sport kanale prati u HD kvaliteti slike
 

Koji kanali su uvršteni, a koji tek dolaze u ponudu?

Novi kanali Arena Sport 7, 8, 9 i 10, na kojima će biti vrhunski sadržaji poput UEFA Lige prvaka, se uvode od 1.7. kao zamjena za PlanetSport kanale u sklopu Osnovnog Sportskog, Dodatnog Sportskog i PlanetSport paketa (PlanetSport paket za SAT TV korisnike postaje Sport Premium paket).
 

Već sada su ti dostupni Arena Sport 1, 2, 3, 4, 5 i 6, u ponudi je i novi filmsko-serijski kanal RTL Adria te Arena Fight, Outdoor sport channelToxic Folk, Toxic TV, a za najmlađe su tu Toon Kids i RiC kanali. 

Arena Sport 1 i 3 postaju dio svih Osnovnih TV paketa. U Prošireni i Dodatni Sportski paket bit će dodani kanali Arena Sport 2, 4, 5, 6 te Arena Fight (vrijedi i za satelitsku televiziju), dok će u Osnovni Sportski paket biti dodani svi Arena Sport kanali. Popis kanala pogledaj ovdje.

 

arena sport arena sport