Suglasnost za personaliziranu preporuku sadržaja

Za jednostavno pronalaženje filma, serije ili TV emisije koju želite gledati, A1 Xplore TV nudi personaliziranu preporuku sadržaja koji bi vas mogao zanimati.

A1 Xplore TV sustav preporuka sadržaja omogućuje personalizirane preporuke sadržaja putem automatiziranog procesa procjene vjerojatnosti odabira TV, videa i sličnih sadržaja. Proces se temelji na vašim navikama gledanja i korištenja usluge, ali i drugim čimbenicima kao što su usporedbe s korisnicima sličnih ukusa i navika i informacije o dostupnoj TV i video sadržaj.

Ukoliko imamo vašu suglasnost za personaliziranu preporuku sadržaja, A1 Xplore TV sustav preporuka će prikupljati vaše navike korištenja i gledanja TV sadržaja (npr. vrijeme i duljina gledanja određenog programa/sadržaja, korištenje interaktivnih usluga, gledanje od početka i sl), navike korištenja i gledanja video sadržaja (iznajmljenih ili uključenih u pretplatu, npr. vrijeme posudbe i žanr iznajmljenog filma itd.) te navike korištenja usluga treće strane koje su dostupne putem sučelja (npr. učestalost korištenja YouTubea).

Temeljem vaše suglasnosti za personaliziranu preporuku sadržaja te na temelju prikupljenih podataka, A1 Xplore TV sustav preporuke preporučit će sadržaj koji najbolje odgovara vašim preferencijama. A1 Xplore TV sustav preporuka ne preporučuje TV/Video sadržaje koji nisu prikladni za gledanje bez autorizacije PIN-om (npr. sadržaj za odrasle) i ne koristi podatke poput vašeg imena, dobi, spola i sl.

Sve o obradi osobnih podataka u A1 možete pronaći u Izjavi o zaštiti osobnih podataka za A1 Hrvatska d.o.o. koju možete pročitati na www.a1.hr/zastita-osobnih-podataka.

Prihvaćanjem ove suglasnosti također ćete nam pomoći bolje razumjeti sadržaj koji vas zanima te na taj način doprinijeti daljnjem razvoju TV usluge i ponude sadržaja. Suglasnost za preporuku personaliziranog sadržaja možete opozvati u bilo kojem trenutku putem korisničkog sučelja prateći izbornik Postavke / Pravila privatnosti / Povijest gledanja.

Bez vaše suglasnosti za preporuku personaliziranog sadržaja, A1 Xplore TV sustav preporuka nastavit će preporučivati sadržaje koji neće biti personalizirani i neće odgovarati vašim preferencijama. Suglasnost za personaliziranu preporuku sadržaja odnosi se isključivo na A1 Xplore TV sustav preporuka sadržaja i potpuno je neovisna o Suglasnosti za bolje profiliranje.